Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pencia napisał(a):
A ja się pochwalę.PUSIO zdobył kolejny słowacki CAC i BOB.Na tym nie koniec dzielny,kochany maluch wywalczył IIIBOG.:loveu:

Serdeczne gratulacje:multi::multi:,super Pom.
czy moglabys podac Stawke ?
Z gory dziekuje

Magi

Posted

Pencia napisał(a):
A ja się pochwalę.PUSIO zdobył kolejny słowacki CAC i BOB.Na tym nie koniec dzielny,kochany maluch wywalczył IIIBOG.:loveu:

Brawo !!!!!!!!
Nie mogło być inaczej :cool3:.

W przyszłym roku jedziemy kończyć Słowację :cool3:.

Posted

Megi i Ania,bardzo dziękuję za gratki.W przyszłym roku jedziemy na Trencin w styczniu i myślimy zakończyc ch.Słowacji(jak się oczywiście uda :cool3: ,ale i tak będziemy jeździc do skutku :evil_lol:)
Stawka
pies kl.młodzież
IGY ORLOVSKA PERLA
pies kl.champion
PUSIO:loveu:

suka kl.pośrednia
KATY LISKA OD KRBU
suka kl.otwarta
VIKY MARIA

Posted

Pencia napisał(a):
Megi i Ania,bardzo dziękuję za gratki.W przyszłym roku jedziemy na Trencin w styczniu i myślimy zakończyc ch.Słowacji(jak się oczywiście uda :cool3: ,ale i tak będziemy jeździc do skutku :evil_lol:)
Stawka
pies kl.młodzież
IGY ORLOVSKA PERLA
pies kl.champion
PUSIO:loveu:

suka kl.pośrednia
KATY LISKA OD KRBU
suka kl.otwarta
VIKY MARIA

dzieki za Stawke.
A kiedy sie skusisz na niemieckiego Championa ? U nas coraz mniej Pomkow.
Magi

Posted

Bardzo Wam dziękuję.Jacku fotki będą jak dostanę,ale nie wiem kiedy.Filonku w najbliższym czasie jedziemy z Pusiolem trochę dalej od Polski po championaty,ale nie chcę zapeszyc,żeby tylko wszystko się udało:lol: jeszcze planujemy Luxemburg i skończyc Węgry oczywiście jak się uda :oops:MEGI proszę nie kuś,bo ja właśnie myślę o Twoim kraju,ale ja się gubię w tych VHD,AHD nie wiem,bo to 2 championty w jednym kraju.Proszę prześlij mi jak to jest na meila :lol:

Posted

Pencia napisał(a):
Bardzo Wam dziękuję.Jacku fotki będą jak dostanę,ale nie wiem kiedy.Filonku w najbliższym czasie jedziemy z Pusiolem trochę dalej od Polski po championaty,ale nie chcę zapeszyc,żeby tylko wszystko się udało:lol: jeszcze planujemy Luxemburg i skończyc Węgry oczywiście jak się uda :oops:MEGI proszę nie kuś,bo ja właśnie myślę o Twoim kraju,ale ja się gubię w tych VHD,AHD nie wiem,bo to 2 championty w jednym kraju.Proszę prześlij mi jak to jest na meila :lol:

Champion niemiecki jest bardzo prosty,trwa ale 12 miesiecy .
Najwiecej Wnioskow mozesz zebrac w Dortmundzie,sa dwie Wystawy i jezeli w oba dni wygrasz swoja klasse,to orzymujesz 3 wnioski ( VDH CAC-polskie CWC )
O AHD nie wiem co to jest,ja tylko znam VDH Ch.Potrzebujesz 5 Wnioskow,miedzy pierwszym i ostatnim musi uplynac 12 miesiecy i jeden dzien;)
I to wszystko. Noto moze sie w Luxemburgu zobaczymy

Magi

Posted

Megi dziękuję bardzo:lol: VHD,AHD to jak tak z głowy wymyśliłam,bo zawsze mi się te skróty mylą i nie wiem dokładnie jakie te literki i w jakim porządku;) to ja do Luxemburga już zgłaszam,do miłego zobaczenia:lol:

• 2 weeks later...
Posted

filonek_bezogonek napisał(a):
to szalejesz z Puśkiem ....

Niedługo zabraknie krajów do robienia Championatów ....

Filonku jest jeszcze kilka krajów do zdobycia,teraz Pusio dodał
CH.KLUBU BUŁGARII,CH.BAŁKANÓW,CH.BUŁGARII,GRAND CHAMPION BUŁGARII,CH.MACEDONII i CH.MONTENEGRO :multi:

Posted

Super

a mogła byś podać stawki albo skan z katalogu. Ciekawa jestem jakie tam psy występują. Bo przyznam ze te kraje są dla mnie tak egzektyczne jak Zjednoczone Emiraty Arabskie. Jak ci się chce tak daleko jeżdzic ?
Popieram Jacka - jeśli są jakieś zdjęcia z przyjemnością popatrze.

Posted

Były pomki z Rosji,Bułgarii(z rodzicami z doskonałych europejskich hodowli),Polski.Katalogi gdzieś mi zaginęły jak znajdę to podam.W tej chwili pracuję przez cały tydzień od 9.00-20.00(odpracowuje Pusia championaty:lol: )i brak mi czasu.:shake:

Posted

Pencia napisał(a):
teraz Pusio dodał
CH.KLUBU BUŁGARII,CH.BAŁKANÓW,CH.BUŁGARII,GRAND CHAMPION BUŁGARII,CH.MACEDONII i CH.MONTENEGRO :multi:

Pięknie gratuluję i życzę wielu kolejnych CHAMPIONATÓW,a wybierasz się na Wystawę Światową z PUSIEM do Bratysławy aby pokazać światu tak utytułowanego pomka w Polskich rękach i powalczyć o ZWYCIĘSTWO ŚWIATA 2009.