Jump to content
Dogomania

Nie wiem co napisać, nie wiem jak zatytułować.. Coraz trudniej o pomoc. Ale on nie może czekać. Spróbuję. Zapraszam, pomóżmy psu z chorymi oczami.

Recommended Posts

Posted
Dnia 19.01.2026 o 18:56, Onaa napisał:

Gdyby ktoś robił bazarek to mam od Córki trochę biżuterii i drobiazgów - chętnie wyślę.

Może być do mnie choć trochę potrwa zanim znajdę czas. 

• Like 2
Posted
Dnia 19.01.2026 o 21:57, Aldrumka napisał:

Może być do mnie choć trochę potrwa zanim znajdę czas. 

Dziękuję Ci bardzo, jak będzie Ci ciężko znaleźć czas, to ja to jakoś przejmę.

Posted

A co z transportem? Jeśli płatny, to może jakas dobra dusza zrobiłaby bazarek transportowy? Nie pamiętam komu to dobrze wychodziło. Bo tak jak Agata jest od bazarków imiennych, to ktoś inny zawsze robił bazarki transportowe...

Posted
Dnia 20.01.2026 o 10:43, Ewa Marta napisał:

A co z transportem? Jeśli płatny, to może jakas dobra dusza zrobiłaby bazarek transportowy? Nie pamiętam komu to dobrze wychodziło. Bo tak jak Agata jest od bazarków imiennych, to ktoś inny zawsze robił bazarki transportowe...

Nasza Wspaniała Osoba Kierownikująca Pojazdom zaoferowała swoją nieocenioną pomoc 😍

• Like 4
Posted
Dnia 20.01.2026 o 17:30, agat21 napisał:

Próbujemy z piątku uczynić ten wielki dzień 😃

Oby się udało.         

Posted
Dnia 21.01.2026 o 07:19, agat21 napisał:

Kochani może ktoś jeszcze da malutką choćby deklarację? Bardzo proszę z piesełkiem. 🐶🌷

Ja też bardzo proszę,wierzę ,że uzbiera się pełna kwota na pobyt pieska kochanego w hoteliku

• Like 1