Jump to content
Dogomania

Nie wiem co napisać, nie wiem jak zatytułować.. Coraz trudniej o pomoc. Ale on nie może czekać. Spróbuję. Zapraszam, pomóżmy psu z chorymi oczami.

Recommended Posts

Posted

Jestem i ja . Niestety stałej nie mogę obiecać na chwilę obecną . Będę w miarę możliwości coś dorzucać do skarbonki psiaka. 

• Like 1
Posted
Dnia 18.01.2026 o 13:38, mdk8 napisał:

Jestem i ja . Niestety stałej nie mogę obiecać na chwilę obecną . Będę w miarę możliwości coś dorzucać do skarbonki psiaka. 

Dziękuję ogromnie, każda pomoc jest ważna. 🌷

Posted
Dnia 18.01.2026 o 11:59, Onaa napisał:

Konto tu samo co na bazarek imienny ?

Dnia 18.01.2026 o 12:20, agat21 napisał:

Tak, to samo. 

Jeśli Twoje Agatko, to znam.

Posted
Dnia 19.01.2026 o 09:54, Ewa Marta napisał:

Dorzucę 30 zł stałej. 

Ojej Ewa ❤️, nie wiem jak Ci dziękować, masz tyle swoich wydatków na stworzonka. 

Bardzo bardzo Ci dziękuję 🌷🌷🌷 

• Like 1
Posted

Wspaniale, że wątek tak szybko się rozwija i tyle dobrych Duszyczek zainteresowało się losem biedaka. Jak za dawnych, dobrych czasów 🥰  Super.   

• Like 1
Posted

Agatko, może warto poprosić Tolę o zrobienie zbiórki na leczenie i ewentualna operację psiaka? jak tylko będa jakieś wypisy od weta i faktura, to będzie miało sens.

• Like 1
Posted
Dnia 19.01.2026 o 12:04, Ewa Marta napisał:

Agatko, może warto poprosić Tolę o zrobienie zbiórki na leczenie i ewentualna operację psiaka? jak tylko będa jakieś wypisy od weta i faktura, to będzie miało sens.

Ewciu, będę o tym wszystkim myśleć jak tylko uda mi się go wyciągnąć. Na razie wciąż jeszcze zbieram deklaracje. 

• Like 1
Posted
Dnia 19.01.2026 o 09:56, agat21 napisał:

I mam wpłatę od Joanny S, ale nie wiem kto to z dogo jest, proszę o ujawnienie się 😉

A to moja koleżanka o której Ci pisałam 😄