agat21 Posted February 16 Author Posted February 16 Ach jak przyjemnie zażywać śnieżnych kąpieli! 3 Quote
agat21 Posted February 16 Author Posted February 16 No dobra, kąpiel kąpielą, ale jednak ciepła kanapa to też dobry wynalazek! 5 Quote
Kamila Proc Posted February 17 Posted February 17 Dnia 16.02.2026 o 21:43, agat21 napisał: Nie rozpuścił, bo nie spadł w sobotę. Za to spadł w niedzielę i .... aha Quote
DORA1020 Posted February 17 Posted February 17 Dnia 17.02.2026 o 10:32, Ewa Marta napisał: Jestem oczarowana Samim:) Ja też...ja też.... 1 Quote
elik Posted February 17 Posted February 17 Dnia 17.02.2026 o 10:32, Ewa Marta napisał: Jestem oczarowana Samim:) Dnia 17.02.2026 o 11:16, DORA1020 napisał: Ja też...ja też.... I ja, i ja.... Może on powinien mieć na imię Czaruś? 1 Quote
agat21 Posted February 17 Author Posted February 17 Sami vel Czaruś miał usg jamy brzusznej i rtg klatki piersiowej. Karta wizyty z dokładnym opisem będzie wieczorem, na razie wiadomo tyle, że źle jest z wątrobą i woreczkiem żółciowym. A przy kręgosłupie jest śrut Quote
bakusiowa Posted February 17 Posted February 17 Dnia 17.02.2026 o 11:42, elik napisał: I ja, i ja.... Może on powinien mieć na imię Czaruś? Czarusia mieliśmy u szafirki. Quote
Ewa Marta Posted February 17 Posted February 17 Dnia 17.02.2026 o 13:01, agat21 napisał: Sami vel Czaruś miał usg jamy brzusznej i rtg klatki piersiowej. Karta wizyty z dokładnym opisem będzie wieczorem, na razie wiadomo tyle, że źle jest z wątrobą i woreczkiem żółciowym. A przy kręgosłupie jest śrut Boże drogi, musial sie wycierpieć:( Quote
elik Posted February 17 Posted February 17 Dnia 17.02.2026 o 13:40, bakusiowa napisał: Czarusia mieliśmy u szafirki. Tak mi przyszło do głowy, bo oczarował nas Quote
elik Posted February 17 Posted February 17 Dnia 17.02.2026 o 13:01, agat21 napisał: Sami vel Czaruś miał usg jamy brzusznej i rtg klatki piersiowej. .... A przy kręgosłupie jest śrut O matko. Biedactwo strach, ból... Będzie usuwanie tego śrutu? Quote
agat21 Posted February 17 Author Posted February 17 Dnia 17.02.2026 o 14:46, elik napisał: O matko. Biedactwo strach, ból... Będzie usuwanie tego śrutu? Nie wiem jeszcze. Czekam na opis. Ale to chyba nie jest teraz najpilniejsze. Jeśli to stara sprawa i nie zagraża kręgosłupowi to nie ma chyba co narażać chłopaka na kolejną narkozę, operację, gojenie itp. Teraz trzeba wyleczyć to, co już jest w trakcie. Brzucho i oczy. Quote
Tianku Posted February 18 Posted February 18 Witam się o poranku i przekazuje dobre wieści moja koleżanka Asia deklaruje od marca dla Samiego 20 zł do końca roku także dopisz Agatko do deklaracji 4 Quote
Kamila Proc Posted February 18 Posted February 18 Dnia 18.02.2026 o 05:50, Tianku napisał: Witam się o poranku i przekazuje dobre wieści moja koleżanka Asia deklaruje od marca dla Samiego 20 zł do końca roku także dopisz Agatko do deklaracji braaaawo Quote
Onaa Posted February 18 Posted February 18 Dnia 17.02.2026 o 23:14, agat21 napisał: Nie wiem jeszcze. Czekam na opis. Ale to chyba nie jest teraz najpilniejsze. Jeśli to stara sprawa i nie zagraża kręgosłupowi to nie ma chyba co narażać chłopaka na kolejną narkozę, operację, gojenie itp. Teraz trzeba wyleczyć to, co już jest w trakcie. Brzucho i oczy. Moje dwa tymczasy miały w sobie śrut , tak wyszło po RTG, jeden z nich miał tyle że był dla nich jak żywa tarcza, musieli go chyba złapać, przywiązać i strzelać do biedaka bo normalnie by uciekł. Ale nie było nic usuwane bo nie zagrażało życiu ani zdrowiu. Teraz u Samusia to chyba ta wątroba najważniejsza to wyleczenia. 1 Quote
agat21 Posted February 18 Author Posted February 18 Dnia 18.02.2026 o 05:50, Tianku napisał: Witam się o poranku i przekazuje dobre wieści moja koleżanka Asia deklaruje od marca dla Samiego 20 zł do końca roku także dopisz Agatko do deklaracji Wielkie dzięki! Podziękuj koleżance 🪻 Quote
agat21 Posted February 18 Author Posted February 18 Dnia 18.02.2026 o 09:53, Onaa napisał: Moje dwa tymczasy miały w sobie śrut , tak wyszło po RTG, jeden z nich miał tyle że był dla nich jak żywa tarcza, musieli go chyba złapać, przywiązać i strzelać do biedaka bo normalnie by uciekł. Ale nie było nic usuwane bo nie zagrażało życiu ani zdrowiu. Teraz u Samusia to chyba ta wątroba najważniejsza to wyleczenia. Straszne, ilu zwyroli chodzi po tym świecie Quote
Mazowszanka14 Posted February 19 Posted February 19 Jak te psy pięknieją w odpowiednich warunkach. 2 Quote
Kamila Proc Posted February 19 Posted February 19 Dnia 19.02.2026 o 13:30, Mazowszanka14 napisał: Jak te psy pięknieją w odpowiednich warunkach. prawda? 1 Quote
agat21 Posted February 19 Author Posted February 19 Tak, Samiś coraz lepiej się czuje i coraz pewniej - zaczęło się szczekanie na inne psy na ulicy Opisu wizyty od wetki nie będzie do poniedziałku, kiedy to wróci z krótkiego urlopu. Także czekamy. 1 Quote
Recommended Posts