Jump to content
Dogomania

Nie wiem co napisać, nie wiem jak zatytułować.. Coraz trudniej o pomoc. Ale on nie może czekać. Spróbuję. Zapraszam, pomóżmy psu z chorymi oczami.

Recommended Posts

Posted
Dnia 17.02.2026 o 10:32, Ewa Marta napisał:

Jestem oczarowana Samim:)

Dnia 17.02.2026 o 11:16, DORA1020 napisał:

Ja też...ja też....

I ja, i ja.... 🙂  
Może on powinien mieć na imię Czaruś?

• Like 1
Posted

Sami vel Czaruś miał usg jamy brzusznej i rtg klatki piersiowej.

Karta wizyty z dokładnym opisem będzie wieczorem, na razie wiadomo tyle, że źle jest z wątrobą i woreczkiem żółciowym. A przy kręgosłupie jest śrut 😞 

Posted
Dnia 17.02.2026 o 13:01, agat21 napisał:

Karta wizyty z dokładnym opisem będzie wieczorem, na razie wiadomo tyle, że źle jest z wątrobą i woreczkiem żółciowym. A przy kręgosłupie jest śrut 😞 

Boże drogi, musial sie wycierpieć:( 

Posted
Dnia 17.02.2026 o 13:40, bakusiowa napisał:

Czarusia mieliśmy u szafirki.

Tak mi przyszło do głowy, bo oczarował nas  🙂  

Posted
Dnia 17.02.2026 o 13:01, agat21 napisał:

.... A przy kręgosłupie jest śrut 😞 

O matko. Biedactwo strach, ból...

Będzie usuwanie tego śrutu?

Posted
Dnia 17.02.2026 o 14:46, elik napisał:

O matko. Biedactwo strach, ból...

Będzie usuwanie tego śrutu?

Nie wiem jeszcze. Czekam na opis. Ale to chyba nie jest teraz najpilniejsze. Jeśli to stara sprawa i nie zagraża kręgosłupowi to nie ma chyba co narażać chłopaka na kolejną narkozę, operację, gojenie itp. Teraz trzeba wyleczyć to, co już jest w trakcie. Brzucho i oczy.

Posted

Witam się o poranku i przekazuje dobre wieści moja koleżanka Asia deklaruje od marca dla Samiego 20 zł do końca roku 🙂 także dopisz Agatko do deklaracji 🙂 

• Like 4
Posted
Dnia 18.02.2026 o 05:50, Tianku napisał:

Witam się o poranku i przekazuje dobre wieści moja koleżanka Asia deklaruje od marca dla Samiego 20 zł do końca roku 🙂 także dopisz Agatko do deklaracji 🙂 

braaaawo

Posted
Dnia 17.02.2026 o 23:14, agat21 napisał:

Nie wiem jeszcze. Czekam na opis. Ale to chyba nie jest teraz najpilniejsze. Jeśli to stara sprawa i nie zagraża kręgosłupowi to nie ma chyba co narażać chłopaka na kolejną narkozę, operację, gojenie itp. Teraz trzeba wyleczyć to, co już jest w trakcie. Brzucho i oczy.

Moje dwa tymczasy miały w sobie śrut 😔, tak wyszło po RTG, jeden z nich miał tyle że był dla nich jak żywa tarcza, musieli go chyba złapać, przywiązać i strzelać do biedaka bo normalnie by uciekł.

Ale nie było nic usuwane bo nie zagrażało życiu ani zdrowiu.

Teraz u Samusia to chyba ta wątroba najważniejsza to wyleczenia.

• Like 1
Posted
Dnia 18.02.2026 o 05:50, Tianku napisał:

Wielkie dzięki! Podziękuj koleżance 🌷🌼🪻

Posted
Dnia 18.02.2026 o 09:53, Onaa napisał:

Moje dwa tymczasy miały w sobie śrut 😔, tak wyszło po RTG, jeden z nich miał tyle że był dla nich jak żywa tarcza, musieli go chyba złapać, przywiązać i strzelać do biedaka bo normalnie by uciekł.

Ale nie było nic usuwane bo nie zagrażało życiu ani zdrowiu.

Teraz u Samusia to chyba ta wątroba najważniejsza to wyleczenia.

Straszne, ilu zwyroli chodzi po tym świecie 😡 

Posted

Tak, Samiś coraz lepiej się czuje i coraz pewniej - zaczęło się szczekanie na inne psy na ulicy 😅

Opisu wizyty od wetki nie będzie do poniedziałku, kiedy to wróci z krótkiego urlopu. Także czekamy.  

• Like 1