Onaa Posted February 3 Posted February 3 Chyba nie było aż tak źle . A odpoczynek zawsze dobrze robi . 1 Quote
agat21 Posted February 4 Author Posted February 4 Dnia 3.02.2026 o 20:17, Onaa napisał: Chyba nie było aż tak źle . A odpoczynek zawsze dobrze robi . Nie, nie było, Samiś jest bardzo dzielny jak nie świecą mu lampą w oczy Może się okaże, że to zapalenie oczu to efekt zarobaczenia. Oby nic więcej już nie wyszło poważnego. Czekamy na wyniki krwi. Quote
elik Posted February 4 Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 09:44, agat21 napisał: Może się okaże, że to zapalenie oczu to efekt zarobaczenia. Oby nic więcej już nie wyszło poważnego. Czekamy na wyniki krwi. A czy to możliwe, żeby zarobaczenie miało wpływ na stan oczu? Quote
agat21 Posted February 4 Author Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 10:24, elik napisał: A czy to możliwe, żeby zarobaczenie miało wpływ na stan oczu? Oczywiście, że możliwe. Sama okulistka podała to jako jedną z możliwych przyczyn u Samisia. Poważne zarobaczenie wpływa przecież na cały organizm. Quote
agat21 Posted February 4 Author Posted February 4 Są wpłaty stałych za luty od Elik i Tianku - ogromne dzięki 🪻🏵🪻 Quote
elik Posted February 4 Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 10:42, agat21 napisał: Oczywiście, że możliwe. Sama okulistka podała to jako jedną z możliwych przyczyn u Samisia. Poważne zarobaczenie wpływa przecież na cały organizm. To byłoby chyba najprostsze rozwiązanie - odrobaczyć i oczy będą ok. Quote
agat21 Posted February 4 Author Posted February 4 Jest też dziś wpłata stałej za luty od Elficzkowej - wielkie dzięki 🪻🏵 Quote
agat21 Posted February 4 Author Posted February 4 Mój telefon wariuje i wyświetla kwiatki jak chce 1 Quote
elik Posted February 4 Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 11:19, agat21 napisał: Mój telefon wariuje i wyświetla kwiatki jak chce Grunt, że ładne. Też takie chcę Quote
agat21 Posted February 4 Author Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 14:34, elik napisał: Grunt, że ładne. Też takie chcę Chętnie, ale nie wiem jak to powtórzyć Quote
rozi Posted February 4 Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 16:36, agat21 napisał: Chętnie, ale nie wiem jak to powtórzyć 🪻🏵 Quote
rozi Posted February 4 Posted February 4 Dwa razy się klika kwiatek i w nowej karcie się pokazuje do skopiowania. Quote
agat21 Posted February 6 Author Posted February 6 A tu Samiś też pięknie Wam dziękuje szarmanckim ukłonem 7 1 Quote
agat21 Posted February 6 Author Posted February 6 Tabletki na robale wcina, ale skutki uboczne są takie, że zasmakował mocniej w mokrej karmie, a sucha zaczęła trochę w ząbki kłuć 3 Quote
agat21 Posted February 6 Author Posted February 6 Na wyniki krwi jeszcze czekamy. Samiś też, ale chyba się mocno nie przejmuje 3 Quote
rozi Posted February 6 Posted February 6 Dnia 6.02.2026 o 16:05, agat21 napisał: A tu Samiś też pięknie Wam dziękuje szarmanckim ukłonem Gadzina Będzie dobrze całkiem z oswojeniem. Quote
agat21 Posted February 6 Author Posted February 6 Dnia 6.02.2026 o 16:37, rozi napisał: Gadzina Będzie dobrze całkiem z oswojeniem. Tak, chyba lubi wszelkich dwunożnych - no może oprócz tych, którzy go porzucili. Quote
Recommended Posts