DORA1020 Posted January 30 Posted January 30 Dnia 29.01.2026 o 19:01, Onaa napisał: Miło go zobaczyć . Kochany poczciwiec. Cudne ma te uszka. Ale widać po pyszczku że to już starszy piesek. Tak,miło go zobaczyć:) Bardzo kochany ,i miał dużo szczęscia w tym nieszczęściu,że agat mu pomogła:) 1 Quote
DORA1020 Posted January 30 Posted January 30 A tutaj znalazłam jeszcze jedną fotkę,jak Sami łazi po ulicach Szczebrzeszyna,przechodząc na drugą stronę,przez bardzo ruchliwą ulicę ,,nie zważając na nic. Także teraz łza się kręci w oku jak oglądam te fotki i wiem,ze jest zaopiekowany. 2 Quote
agat21 Posted January 30 Author Posted January 30 Dnia 29.01.2026 o 22:21, Perełka1 napisał: Nie wygląda na 30 kg, ja myślałam, że ma max. 15 kg. No, niezła niespodzianka, fakt. Nie jest wielki gabarytowo ale masywny. Quote
agat21 Posted January 30 Author Posted January 30 Dnia 30.01.2026 o 07:55, DORA1020 napisał: Tak,miło go zobaczyć:) Bardzo kochany ,i miał dużo szczęscia w tym nieszczęściu,że agat mu pomogła:) Najważniejsze, że będzie można sprawdzić co mu dolega, bo ewidentnie nie jest zdrowy Quote
Ewa Marta Posted January 30 Posted January 30 Chciałabym podzielic sie dobrem, które otrzymuję od dłuższego czasu. Wprawdzie nie wiem ile jeszcze czasu Rafał będzie wspierał nasze psiaki, ale w tym miesiącu jeszcze tak:) Dlatego prześlę Ci Agatko od Rafała 100 zl dla Samiego. On w tej chwili będzie potrzebował funduszy na diagnostyke i leczenie. 4 Quote
agat21 Posted January 30 Author Posted January 30 Dnia 30.01.2026 o 13:13, Ewa Marta napisał: Chciałabym podzielic sie dobrem, które otrzymuję od dłuższego czasu. Wprawdzie nie wiem ile jeszcze czasu Rafał będzie wspierał nasze psiaki, ale w tym miesiącu jeszcze tak:) Dlatego prześlę Ci Agatko od Rafała 100 zl dla Samiego. On w tej chwili będzie potrzebował funduszy na diagnostyke i leczenie. Ewa, brak mi słów, żeby Ci dziękować .. Podziękuj panu Rafałowi, jego serce jest ogromne. 1 Quote
agat21 Posted January 30 Author Posted January 30 Wizyta u weta na pobranie krwi i ogólne badanie umówione na 3 lutego. Quote
Kamila Proc Posted January 30 Posted January 30 Dnia 30.01.2026 o 13:13, Ewa Marta napisał: Chciałabym podzielic sie dobrem, które otrzymuję od dłuższego czasu. Wprawdzie nie wiem ile jeszcze czasu Rafał będzie wspierał nasze psiaki, ale w tym miesiącu jeszcze tak:) Dlatego prześlę Ci Agatko od Rafała 100 zl dla Samiego. On w tej chwili będzie potrzebował funduszy na diagnostyke i leczenie. szacun 1 Quote
agat21 Posted January 31 Author Posted January 31 Jest wpłata 100 zł od Ewy Marty w imieniu p.Rafała - piękne dzięki 2 Quote
agat21 Posted January 31 Author Posted January 31 I zakończył się bazarek imienny, uzbierało się 620 zł!! Ogromnie Wam dziękujemy z Samisiem 🩵🩷 2 Quote
agat21 Posted February 2 Author Posted February 2 Samiś jest niestety zarobaczony po kokardę. Jutro będzie dokładny wynik badania przekazany przy okazji wizyty u weta. Na razie wetka wspomniała, że jest u niego cały przekrój życia wewnętrznego To by wyjaśniało nieustającą biegunkę.. Quote
agat21 Posted February 2 Author Posted February 2 A z dobrych wieści Sami bardzo dzielnie znosi zakraplanie oczu, apetyt ma niezły i na jaw wyszły jego dodatkowe talenty w postaci umiejętności otwierania klamką drzwi. Wyszedł był sobie pewnego dnia sam do ogrodu 5 Quote
agat21 Posted February 3 Author Posted February 3 Dziś kolejna wizyta, tym razem z pobraniem krwi i usg brzuszka. Trzymajcie kciuki. 1 Quote
agat21 Posted February 3 Author Posted February 3 Dziękuję bardzo za wpłaty dla Samisia: Tianku 150 zł z bazarku 🩷 Nesiowata - stała luty 20 zł 🩷 Ewa Marta - stała luty 30 zł 🩷 Quote
Onaa Posted February 3 Posted February 3 Dnia 3.02.2026 o 10:03, agat21 napisał: Dziś kolejna wizyta, tym razem z pobraniem krwi i usg brzuszka. Trzymajcie kciuki. Trzymamy kciuki . Quote
agat21 Posted February 3 Author Posted February 3 Jest faktura za hotelowanie styczeń + transport do weta Quote
agat21 Posted February 3 Author Posted February 3 Sami odbył kolejną wizytę u weta. Było pobieranie krwi i ogólny ogląd, na razie bez usg, bo wetka uznała, że lepiej najpierw mieć wyniki badań krwi. Uszka u Samisia czyste, a na życie wewnętrzne dostał leki na tydzień, potem tydzień przerwy i znowu tydzień leczenia. Do tego probiotyk. No to czekamy na wyniki krwi 2 Quote
Recommended Posts