Jump to content
Dogomania

Nie wiem co napisać, nie wiem jak zatytułować.. Coraz trudniej o pomoc. Ale on nie może czekać. Spróbuję. Zapraszam, pomóżmy psu z chorymi oczami.

Recommended Posts

Posted
Dnia 29.01.2026 o 19:01, Onaa napisał:

Miło go zobaczyć 😀. Kochany poczciwiec. Cudne ma te uszka. Ale widać po pyszczku że to już starszy piesek.

Tak,miło go zobaczyć:) Bardzo kochany ,i miał dużo szczęscia w tym nieszczęściu,że agat  mu pomogła:)

• Like 1
Posted

A tutaj znalazłam jeszcze jedną fotkę,jak Sami łazi po ulicach Szczebrzeszyna,przechodząc na drugą stronę,przez bardzo ruchliwą ulicę ,,nie zważając na nic.

Także teraz łza się kręci w oku jak oglądam te fotki i wiem,ze jest zaopiekowany.

sami1111111111111111.jpg

• Like 2
Posted
Dnia 29.01.2026 o 22:21, Perełka1 napisał:

Nie wygląda na 30 kg, ja myślałam, że ma max. 15 kg.

No, niezła niespodzianka, fakt. Nie jest wielki gabarytowo ale masywny. 

Posted
Dnia 30.01.2026 o 07:55, DORA1020 napisał:

Tak,miło go zobaczyć:) Bardzo kochany ,i miał dużo szczęscia w tym nieszczęściu,że agat  mu pomogła:)

Najważniejsze, że będzie można sprawdzić co mu dolega, bo ewidentnie nie jest zdrowy 🙁

Posted

Chciałabym podzielic sie dobrem, które otrzymuję od dłuższego czasu. Wprawdzie nie wiem ile jeszcze czasu Rafał będzie wspierał nasze psiaki, ale w tym miesiącu jeszcze tak:) Dlatego prześlę Ci Agatko od Rafała 100 zl dla Samiego. On w tej chwili będzie potrzebował funduszy na diagnostyke i leczenie.

• Like 4
Posted
Dnia 30.01.2026 o 13:13, Ewa Marta napisał:

Chciałabym podzielic sie dobrem, które otrzymuję od dłuższego czasu. Wprawdzie nie wiem ile jeszcze czasu Rafał będzie wspierał nasze psiaki, ale w tym miesiącu jeszcze tak:) Dlatego prześlę Ci Agatko od Rafała 100 zl dla Samiego. On w tej chwili będzie potrzebował funduszy na diagnostyke i leczenie.

Ewa, brak mi słów, żeby Ci dziękować .. ❤️❤️❤️

Podziękuj panu Rafałowi, jego serce jest ogromne. 

• Like 1
Posted
Dnia 30.01.2026 o 13:13, Ewa Marta napisał:

szacun

• Like 1
Posted

Samiś jest niestety zarobaczony po kokardę. Jutro będzie dokładny wynik badania przekazany przy okazji wizyty u weta. Na razie wetka wspomniała, że jest u niego cały przekrój życia wewnętrznego 🫤 To by wyjaśniało nieustającą biegunkę.. 

Posted

A z dobrych wieści Sami bardzo dzielnie znosi zakraplanie oczu, apetyt ma niezły i na jaw wyszły jego dodatkowe talenty w postaci umiejętności otwierania klamką drzwi. Wyszedł był sobie pewnego dnia sam do ogrodu 😅 

• Like 5
Posted

Dziękuję bardzo za wpłaty dla Samisia:

Tianku 150 zł z bazarku 🩷🧡

Nesiowata - stała luty 20 zł 🩷🧡

Ewa Marta - stała luty 30 zł 🩷🧡

Posted
Dnia 3.02.2026 o 10:03, agat21 napisał:

Dziś kolejna wizyta, tym razem z pobraniem krwi i usg brzuszka. Trzymajcie kciuki.

Trzymamy kciuki 🍀

Posted

Sami odbył kolejną wizytę u weta. Było pobieranie krwi i ogólny ogląd, na razie bez usg, bo wetka uznała, że lepiej najpierw mieć wyniki badań krwi. Uszka u Samisia czyste, a na życie wewnętrzne dostał leki na tydzień, potem tydzień przerwy i znowu tydzień leczenia. Do tego probiotyk. 

No to czekamy na wyniki krwi 

IMG-20260203-WA0004.jpg

IMG-20260203-WA0005.jpg

• Like 2