Polek Posted January 11 Posted January 11 Dnia 9.01.2026 o 01:14, agat21 napisał: Tak, ale nieco cieplejsze od naszego Można zazdrościć, chociaż Polska to Polska 2 Quote
agat21 Posted January 13 Author Posted January 13 Postaram się jak najszybciej podliczyć o skontaktować się w sprawie przekazania dóbr w słoiczkach Quote
agat21 Posted January 13 Author Posted January 13 Podliczyłam, mam nadzieję, że się nie rąbnęłam w liczeniu. Quote
Mazowszanka14 Posted January 14 Posted January 14 Dziękuję Ci Agatko za bazarek Ja nie mam już siły pakować i wysyłać słoików. Na wiosnę zrobię bazarek z suszonkami. Jabłek, niestety, w tym roku nie było. Ani jedna jabłonka nie dała jabłek, bo kwiaty przemarzły wiosną podczas nawrotu zimna. Quote
rozi Posted January 14 Posted January 14 Dnia 14.01.2026 o 19:29, Mazowszanka14 napisał: Dziękuję Ci Agatko za bazarek Ja nie mam już siły pakować i wysyłać słoików. Na wiosnę zrobię bazarek z suszonkami. Jabłek, niestety, w tym roku nie było. Ani jedna jabłonka nie dała jabłek, bo kwiaty przemarzły wiosną podczas nawrotu zimna. U mnie też malutko jabłek było. Quote
agat21 Posted January 18 Author Posted January 18 Poszła przesyłka do rozi, z Mayahą, mdk i limonką jesteśmy umówione na odbiory osobiste. Quote
rozi Posted January 19 Posted January 19 Jedna paczuszka odebrana. Druga pewnie też, jeszcze nie mam sygnału, ale zaznacz, że doszło wszystko. 1 Quote
agat21 Posted January 19 Author Posted January 19 Dnia 19.01.2026 o 16:48, rozi napisał: Jedna paczuszka odebrana. Druga pewnie też, jeszcze nie mam sygnału, ale zaznacz, że doszło wszystko. Dzięki za wieści. A całe wszystko? Quote
agat21 Posted January 21 Author Posted January 21 Mam wieści, że z przesyłki nic się nie stłukło, także cieszę się bardzo! Limonko, proszę o numer konta to dt Loli, przeleję kasę. Quote
agat21 Posted January 22 Author Posted January 22 Mam konto p. Ewy już. Z bazarku uzbierało się 235 zł, zaokrąglam do 240 zł, dodaję 100 zł ze sprzedaży ubrań od koleżanki Limonki i wysyłam pani Ewie 340 zł na Lolę. Proszę o potwierdzenie, jak pieniądze dotrą. Quote
agat21 Posted January 24 Author Posted January 24 Dnia 24.01.2026 o 09:25, limonka80 napisał: Pieniądze są na koncie Loli. Bardzo dziękuję Dziękuję za potwierdzenie Quote
agat21 Posted February 23 Author Posted February 23 UWAGA UWAGA! Mayaha przekazuje swoje 4 syropki i 2 soki do dalszej sprzedaży, tak więc jeśli ktoś reflektuje, to można je zakupić! Cw bez zmian. Do soboty 28 lutego. Tym razem pieniądze ze sprzedaży pójdą na koszty wetów i badań u Samiego Mayaha, dzięki! Quote
Recommended Posts