Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ola & Kajtek']Hej Patrycja ! :smile:
http://i51.tinypic.com/hv5c82.png śliczności po prostu.....śliczny ma pysio :loveu: :loveu: :loveu:

Cześć Ola! :D
Zaraz do Was zaglądniemy, a jak nie będzie nowych fotek tooo.. :mad:

[quote name='karkakarka']http://i53.tinypic.com/opw7pi.png :loveu:jak Gracja Klaudi :loveu:
Czarnulka mała. Tola też ma smolenia na pycholku, ale węższe i mi się to tez podoba :cool1:

Nam też, nam też :loveu: :evil_lol:

[quote name='Yoko2009']Witajcie dziewczyny, w końcu do Was dotarłam:) Fibunia jest sliczniutka, mnie też bardzo się podobają jak Marzenie ciemne yorki dlatego masza nowa domowniczka będzie ciemna:) przynajmniej w porównaniu do Yoko:)

Yoko też ma fajne te kolorki :loveu: inne niż większość yorków tu na dogo :D

Jeśli jeszcze nie podpisałyście petycji (link u mnie w sygnaturce) to zróbcie to jak najszybciej!!!

• Replies 839
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć! Brr.. ale u nas dzisiaj zimno! Poniżej minus 10 na termometrze i jeszcze wiatr okropny! Wróciłam niedawno z rajdu po sklepach żeby kupić coś na sylwestra który już tuż tuż, no i oczywiście nic nie znalazłam w tym naszym wspaniałym "mieście" :roll:. Stałam przed szafą dobrą godzinę ale na szczęście coś wykombinowałam i przynajmniej strój mam już z głowy :lol:. A co słychać u Phoebe? Dostała kostkę i teraz chodzi z nią wszędzie i obgryza.. a oto dowody, świeże bo z rana :lol:

niby kostką zajęta ale czujnie obserwuje to co dzieje się z boku :D

mniam, mniam, pycha :eviltong:

już tyle wszamałam? :crazyeye:

Później wstawię jeszcze zdjęcia Fibowej mamki, jeszcze z wakacji gdy odwiedziliśmy ludzi od których kupiliśmy Fibs :lol:. Będziecie mogły ocenić stopień podobieństwa :D

A na razie to na tyle, buziolee :loveu: :cool3:

Posted

Witam :)
Ale ona jest śliczna :)
Kosteczka widać smakuje, ja ostatnio zamówiłam dla dziewczyn różne rodzaje uszów :D wieprzowe, królicze i jedno na próbę wołowe - takie duże.
Królicze i białe i wędzone nawet szamkają, ale bez entuzjazmu... ale parę dni temu dostały to wołowe i normalnie kradną sobie je nawzajem i jedna przed drugą się z tym uchem chowa :D

Posted

[quote name='Arabeska^^']Cześć ! :)
Coś czuję że tak łatwo mi nie uwierzycie jeśli napiszę że wróciłam ;). Tyle już tych powrotów było, że chyba sama nie jestem do końca pewna czy to się uda.. taka już jestem, słomiany zapał i tyle :mad: :oops:. Dlatego na razie nic nie obiecuję, za to wklejam dwa zdjęcia Fibi jeszcze z wakacji, cobyście nie zapomniały jak moja psina wygląda :D :cool3:. Pozdrawiamy Was z Fibs baardzo ciepło i prosimy o kolejną szansę (wiem wiem, bezczelna jestem :D)

Muszę to napisać -W KOŃCU JESTEŚ :multi::multi:
Pewnie,że damy Ci szansę i to nie jedną.Bylebyś wracała.Chociaż mam nadzieję,że tym razem na dłużej zawitałaś :lol:
http://i51.tinypic.com/fdtwee.png moja słodka ulubienica :loveu: Kolorki ma cuuudowne :loveu:

• 5 months later...
  • 2 years later...