Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 839
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karkakarka']http://i48.tinypic.com/t4yb0o.jpg śliczna :) Uszka widzę nie stanęły, ale przez to ma swój urok

No niestety nie stanęły. Poddałam się już jakiś czas temu bo próbowałam wszystkiego, a ona jak była kłapouszkiem tak jest ;D. No nic, nawet mi się taka podoba :loveu:

[quote name='Doti1986']Śliczna już z niej panienka a jaka czarnulka:)

Dziękujemy :D. Taak, wydaje mi się że już się nie rozjaśni, chociaż kto wie.. York mojej koleżanki zaczął się wybarwiać dopiero po roku :O.

[quote name='Pegaza']No narescie jestescie.:multi:
Piekna z niej panna wyrosla a te wlosiska jakie ma dlugie.:loveu:

Cześć! :loveu:
Dziękujemy, oj długie, niedawno u fryzjera byliśmy, a one znowu wyglądają jak przed obcięciem ;o ;D.

[quote name='Viky i Ja']Witamy po dłuuugiej przerwie ;) Fajnie, że wróciłyście
Fibunia pięknie wyrosła :)

My również witamy :loveu:
Dzięki :loveu:. Widzę, że bannerek przerobiony? Dobra robota, nawet czcionka taka sama :D

[quote name='iwa63']Witamy śliczną Fibunie
Długo nam jej nie pokazywałaś ale jest naprawdę rozkoszna http://i48.tinypic.com/t4yb0o.jpg
mamy nadzieję że juz nie znikniesz na tak długo a fotki superowe
Zapraszamy do nas

Witamy !
Noo długo nas tu nie było, ale w końcu wróciłyśmy :). Dzięki za komplementy :loveu:!
Na pewno wpadniemy z rewizytą :)

[quote name='Gucci13']witamy pierwszy raz
śliczna jest:loveu:
no i włoski faktycznie ma długie:razz:

Cześć! :D
Dzięki za odwiedziny i komplement :loveu:
Pozdrawiam :*

[quote name='Nati28']Witam
http://i47.tinypic.com/8vn7sy.jpg sliczna :loveu: a jakie wloski ma dlugie :crazyeye:

Witamy :loveu:
Dziękujemy :). Noo, rosną jak szalone ;O :D.

[quote name='jot11']http://i45.tinypic.com/14nmdxk.jpg jaki ma ten kitek wielki,piękne ma włosy :loveu:

Heh, też czasem śmieję się z tej jej kity :D.
Dziękujemy i pozdrawiamy :loveu:

Nowe zdjęcia będą jutro, dzisiaj miałam straasznie zabiegany dzień plus jeszcze okropna pogoda .. brr .
Mam nadzieję, że jutro trochę się przejaśni ;).
Pozdrawiamy wszystkich i życzymy miłego wieczoru - całe szczęście że poniedziałek już minął :D
:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Witamy się z wami też po długiej przerwie, fajnie ze jesteście:loveu:nie znikajcie już. Ja przez zimę też mialam "zastój":evil_lol:ale wracamy i to super!!!!!!!:lol:

Posted

[quote name='Arabeska^^']
My również witamy :loveu:
Dzięki :loveu:. Widzę, że bannerek przerobiony? Dobra robota, nawet czcionka taka sama :D
[/QUOTE]

Przerobiony bo jest z nami Carmen :)
A banerek, który nam zrobiłaś jest tak śliczny, że nie potrafiłam się z nim rozstać ;)

Posted

Gdzie znowu jesteści, wracajcie i dajcie foteczki. Ja wiem czasami brak czasu, ale raz na tydzien czy dwa damy rade wpaść na dogo, więc wpadaj plis:loveu:

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
Guest Fusiafusia
Posted

Witamy się po raz pierwszy w waszej galerii :multi:
Phoebe jest śliczna :loveu: :loveu: :loveu: zapraszamy do naszej galerii :multi:
no i czekamy na nowe zdjątka :cool3:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Cześć ! :)
Coś czuję że tak łatwo mi nie uwierzycie jeśli napiszę że wróciłam ;). Tyle już tych powrotów było, że chyba sama nie jestem do końca pewna czy to się uda.. taka już jestem, słomiany zapał i tyle :mad: :oops:. Dlatego na razie nic nie obiecuję, za to wklejam dwa zdjęcia Fibi jeszcze z wakacji, cobyście nie zapomniały jak moja psina wygląda :D :cool3:. Pozdrawiamy Was z Fibs baardzo ciepło i prosimy o kolejną szansę (wiem wiem, bezczelna jestem :D). Całusy dla Was i Waszych ślicznych psinek :loveu: :*

Posted

Więcej fotek małego szoguna :D :loveu: :

Że też te oczyska musiały wyjść czerwone!:

Jak widzicie Phoebe lansuje nową modę na awangardową fryzurę z włosami zaczesanymi na bok ;>
Propozycja idealna na karnawał :D