Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 839
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Witam Kochani!!
Minęło baaardzo dużo czasu odkąd byłam tu po raz ostatni, pewnie większość z Was już o nas zapomniała, ale cóż, to tylko i wyłącznie moja wina :(. Chciałabym ten czas teraz nadrobić, czy mi się uda - nie wiem, muszę wykrzesać w sobie więcej zapału bo jak na razie zima mi nie służy i nie mogę się już doczekać wiosny ;).

Fibi skończyła wczoraj 9 miesięcy.
Czas mija na prawdę szybko, jeszcze trochę i moja pannica będzie miała roczek ^^.
Za chwilę zasypię Was zdjęciami - mam ich na prawdę dużo - i mam nadzieję, że znajdą się chętni żeby je obejrzeć :).

Pozdrawiam i całuję!

Posted

Mały śpioch :)

Może niezbyt udane zdjęcie, ale zawsze chce mi się śmiać gdy na nie patrzę :D

Chińczyk :loveu:

Wybaczcie że odwrócone - Phoebe uwielbia siedzieć/stać na parapecie i patrzeć co dzieje się za oknem. Gdybym nie bała się że spadnie i nie pozwalała na to zbyt często zapewne siedziałaby tak całymi dniami.. :lol:

Posted

Hej! Mam nadzieję,że ten POWRÓT to już na stałe :cool3: Ja jestem chętna na zdjęcia.Jestem ciekawa jak ślicznotka teraz wygląda :loveu: Dawaj,dawaj te foteczki.

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Śliczna dziewczynka, i jakie mam juz długie włoski:)
Moja Yoko tez uwiel\bia siedzeć na parapecie i oglądać świat z III piętra:)

Dziękujemy :loveu:. Niedawno byliśmy z nią u fryzjera i były krótkie, a teraz w sumie znowu przydałoby się pojechać bo rosną jak szalone ;D :crazyeye:.

Posted

Słabo coś nas odwiedzacie, no ale rozumiem - po takiej nieobecności.. :(
No nic, nie poddam się i dalej będę dodawać nowe zdjęcia, może więcej gości do nas zawita ;).

Sprzed kilku godzin:

:)