iwa63 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Ależ nas tu długo nie było nie wiem jak to się stało Pozdrowienia slemy i buziole dla Fibuni też Ale ona urosła ,śliczna panienka Quote
Marzena* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Dziewczyny gdzie Was wywiało ??? Jeszcze świętujecie ??? Wracajcie do nas szybciutko :) Quote
Marzena* Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :) Wracajcie w końcu :( Quote
Arabeska^^ Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Witam Kochani!! Minęło baaardzo dużo czasu odkąd byłam tu po raz ostatni, pewnie większość z Was już o nas zapomniała, ale cóż, to tylko i wyłącznie moja wina :(. Chciałabym ten czas teraz nadrobić, czy mi się uda - nie wiem, muszę wykrzesać w sobie więcej zapału bo jak na razie zima mi nie służy i nie mogę się już doczekać wiosny ;). Fibi skończyła wczoraj 9 miesięcy. Czas mija na prawdę szybko, jeszcze trochę i moja pannica będzie miała roczek ^^. Za chwilę zasypię Was zdjęciami - mam ich na prawdę dużo - i mam nadzieję, że znajdą się chętni żeby je obejrzeć :). Pozdrawiam i całuję! Quote
Arabeska^^ Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Mały śpioch :) Może niezbyt udane zdjęcie, ale zawsze chce mi się śmiać gdy na nie patrzę :D Chińczyk :loveu: Wybaczcie że odwrócone - Phoebe uwielbia siedzieć/stać na parapecie i patrzeć co dzieje się za oknem. Gdybym nie bała się że spadnie i nie pozwalała na to zbyt często zapewne siedziałaby tak całymi dniami.. :lol: Quote
*Jot* Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Hej! Mam nadzieję,że ten POWRÓT to już na stałe :cool3: Ja jestem chętna na zdjęcia.Jestem ciekawa jak ślicznotka teraz wygląda :loveu: Dawaj,dawaj te foteczki. Quote
*Jot* Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 http://i45.tinypic.com/dg0y1y.jpg jaka piękna :loveu::loveu: Więcej zdjęć poproszę. Quote
karkakarka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 http://i48.tinypic.com/3445q0y.jpg jak śmiesznie :) no i urosła pannica :) Quote
Arabeska^^ Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Jeszcze ze stycznia - zabawy w śniegu :) Quote
Arabeska^^ Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Siedzenie w oknie raz jeszcze :) Grooźna :evil_lol: :loveu: Quote
Yoko2009 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Śliczna dziewczynka, i jakie mam juz długie włoski:) Moja Yoko tez uwiel\bia siedzeć na parapecie i oglądać świat z III piętra:) Quote
Arabeska^^ Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Yoko2009 napisał(a):Śliczna dziewczynka, i jakie mam juz długie włoski:) Moja Yoko tez uwiel\bia siedzeć na parapecie i oglądać świat z III piętra:) Dziękujemy :loveu:. Niedawno byliśmy z nią u fryzjera i były krótkie, a teraz w sumie znowu przydałoby się pojechać bo rosną jak szalone ;D :crazyeye:. Quote
*kleo* Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Hej, wpadam z rewizytą :) Ale dziewucha odważna, śnieg jej nie straszny :) Quote
Arabeska^^ Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Słabo coś nas odwiedzacie, no ale rozumiem - po takiej nieobecności.. :( No nic, nie poddam się i dalej będę dodawać nowe zdjęcia, może więcej gości do nas zawita ;). Sprzed kilku godzin: :) Quote
Nati28 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Witam :) http://i47.tinypic.com/8vn7sy.jpg sliczna :loveu: a jakie wloski ma dlugie :crazyeye: Quote
Gucci13 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 witamy pierwszy raz:multi: śliczna jest:loveu: no i włoski faktycznie ma długie:razz: Quote
Recommended Posts