Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jola nie chce tu u Arabeski roztrzasac tego tematu ale wiekszosc tych ludzi wstawia jedne i te same fotki.Ja to juz rozpoznam tych ktorzy mają "hodowle" na wieksza skale, gdyz non stopa wisza ich ogloszenia...

pozdrowienia Arabeska:)

• Replies 839
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']Jola nie chce tu u Arabeski roztrzasac tego tematu ale wiekszosc tych ludzi wstawia jedne i te same fotki.Ja to juz rozpoznam tych ktorzy mają "hodowle" na wieksza skale, gdyz non stopa wisza ich ogloszenia...

pozdrowienia Arabeska:)[/QUOTE]

No to ja nie rozumiem :shake:
Mają nowe szczeniaczki a dają zdjęcia innych?Przecież to bez sensu! A kupujacy tez rozpozna,że to nie pies ze zdjęcia.
Dobrze myślę? czy źle? :roll:

Posted

No wiem z wlasnego doswiadczenia heh szukalam ciemnej a wyszlam z jasną mimo ze widzialam juz po lebku ze sie wysrebrza... to zdecydowalam sie kupic...bo taka kochana byla:loveu:

Posted

Cze Babiszony :evil_lol:
Co słychać?

U nas po staremu, Phoebe co jakiś czas psoci i wymyśla coraz to nowe sposoby na to żeby zająć czas swojej pańci. Ostatnio wyjęła z torby woreczek z herbatą w saszetkach i wszystkie porozrywała, a herbatę poroznosiła po całym domu :evil_lol:. Albo chodzi od doniczki do doniczki i ziemię wyjada :crazyeye:. Niedawno wołam ją, a ona przychodzi z MOIM drugim śniadaniem w pyszczku, które wyjęła sobie z mojej torby którą niezapiętą zostawiłam na podłodze.. No po prostu diabeł nie pies :diabloti:.

Haha, niedawno też odkryła lustro, nie wiem czemu dopiero teraz, bo pokazywałam je jej już wcześniej i nie zwracała uwagi. A teraz? Gania tylko od lustra do lustra, stoi oparta o nie łapkami i patrzy się z zaciekawieniem w swoje odbicie :lol:. Skacze, szczeka, macha ogonem, jakby myślała, że ma przed sobą drugiego pieska.. Głupek z niej jak nie wiem co :shake: :lol:.

Aale się rozpisałam.
To dlatego, że nie mam żadnych zdjęć i żeby nie było że tak tu pusto to chociaż coś napisałam :evil_lol:

Pozdrawiam :loveu::loveu:
Miłego wieczoru ;)

Posted

Ja aż tak bardzo po tych ogłoszeniach nie buszuję więc nie jestem w stanie stwierdzić czy zdjęcia są te same jednak potwierdzam fakt, że nastał czas kiedy faktycznie ciężko jest Yorka sprzedać :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']No wiem z wlasnego doswiadczenia heh szukalam ciemnej a wyszlam z jasną mimo ze widzialam juz po lebku ze sie wysrebrza... to zdecydowalam sie kupic...bo taka kochana byla:loveu:[/QUOTE]

Dokładnie :lol:
Jak pojechałam po psa, to nie wiedziałam jeszcze którego wezmę, bo były dwie suczki :). Jednak gdy wzięłam na ręce Fibi, wiedziałam już że jej z nich nie wypuszczę :D. Miłość od pierwszego wejrzenia po prostu :D :loveu:

Posted

[quote name='Arabeska^^']Cze Babiszony :evil_lol:
Co słychać?

Haha, niedawno też odkryła lustro, nie wiem czemu dopiero teraz, bo pokazywałam je jej już wcześniej i nie zwracała uwagi. A teraz? Gania tylko od lustra do lustra, stoi oparta o nie łapkami i patrzy się z zaciekawieniem w swoje odbicie :lol:. Skacze, szczeka, macha ogonem, jakby myślała, że ma przed sobą drugiego pieska.. Głupek z niej jak nie wiem co :shake: :lol:.

Pozdrawiam :loveu::loveu:
Miłego wieczoru ;)[/QUOTE]

Cześć Arabeska! Dzięki za odwiedziny u nas:multi:
Jak tak czytam o tych lustrach, to przypomniało mi się, jak po ostatnie swej wizycie u fryzjera mój Ivo się siebie wystraszył.:diabloti: Ale mieliśmy ubaw z niego, najpierw obszczekał swoje odbicie, a później zaczął obwąchiwać itd. Pozdrawiamy Cię i Twoją śliczną czarnulkę. Zapraszamy do nas częściej.

Posted

Witamy gorąco po przerwie :) Moja Czelsunia taka sama rozrabiara:) Z doniczek za to ziemi nie wyjada,ale wypija wode z dekielka(może woli taką niż z miski hehe) albo obgryza liście...Ostatnio z pokoju mojego brata wyciągnęła zapakowane siano dla królika i porozrzucała po całym pokoju...

Posted

[FONT=Arial]Mój Lucky w ogóle nie reaguje na lustro :roll: Ani nie szczeka, ani nic... Czekamy na jakieś zdjęcia :cool3:[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]
Wesołych Świąt
[/FONT]!!!
:tree1:

Posted

Niech przy żywicznym zapachu strojonej choinki,
upłyną piękne chwile polskiej Wigilii:
we wspólnie śpiewaną kolędą,
z upragnionym gościem przy stole
i w rodzinnym, pełnym radości gronie.