Pegaza Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Jola nie chce tu u Arabeski roztrzasac tego tematu ale wiekszosc tych ludzi wstawia jedne i te same fotki.Ja to juz rozpoznam tych ktorzy mają "hodowle" na wieksza skale, gdyz non stopa wisza ich ogloszenia... pozdrowienia Arabeska:) Quote
*Jot* Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Pegaza']Jola nie chce tu u Arabeski roztrzasac tego tematu ale wiekszosc tych ludzi wstawia jedne i te same fotki.Ja to juz rozpoznam tych ktorzy mają "hodowle" na wieksza skale, gdyz non stopa wisza ich ogloszenia... pozdrowienia Arabeska:)[/QUOTE] No to ja nie rozumiem :shake: Mają nowe szczeniaczki a dają zdjęcia innych?Przecież to bez sensu! A kupujacy tez rozpozna,że to nie pies ze zdjęcia. Dobrze myślę? czy źle? :roll: Quote
Pegaza Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 No bankowo ale na ogol jest tak ze przyjdziesz zobaczysz i z nim i tak wyjdziesz...czy tak samo wygladal czy nie... Quote
*Jot* Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Acha,tak to działa :-o Dzięki za oświecenie mnie :p Quote
Pegaza Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 No wiem z wlasnego doswiadczenia heh szukalam ciemnej a wyszlam z jasną mimo ze widzialam juz po lebku ze sie wysrebrza... to zdecydowalam sie kupic...bo taka kochana byla:loveu: Quote
Arabeska^^ Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Cze Babiszony :evil_lol: Co słychać? U nas po staremu, Phoebe co jakiś czas psoci i wymyśla coraz to nowe sposoby na to żeby zająć czas swojej pańci. Ostatnio wyjęła z torby woreczek z herbatą w saszetkach i wszystkie porozrywała, a herbatę poroznosiła po całym domu :evil_lol:. Albo chodzi od doniczki do doniczki i ziemię wyjada :crazyeye:. Niedawno wołam ją, a ona przychodzi z MOIM drugim śniadaniem w pyszczku, które wyjęła sobie z mojej torby którą niezapiętą zostawiłam na podłodze.. No po prostu diabeł nie pies :diabloti:. Haha, niedawno też odkryła lustro, nie wiem czemu dopiero teraz, bo pokazywałam je jej już wcześniej i nie zwracała uwagi. A teraz? Gania tylko od lustra do lustra, stoi oparta o nie łapkami i patrzy się z zaciekawieniem w swoje odbicie :lol:. Skacze, szczeka, macha ogonem, jakby myślała, że ma przed sobą drugiego pieska.. Głupek z niej jak nie wiem co :shake: :lol:. Aale się rozpisałam. To dlatego, że nie mam żadnych zdjęć i żeby nie było że tak tu pusto to chociaż coś napisałam :evil_lol: Pozdrawiam :loveu::loveu: Miłego wieczoru ;) Quote
tigrunia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Ja aż tak bardzo po tych ogłoszeniach nie buszuję więc nie jestem w stanie stwierdzić czy zdjęcia są te same jednak potwierdzam fakt, że nastał czas kiedy faktycznie ciężko jest Yorka sprzedać :loveu: Quote
Pegaza Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 No Arabeska to trafila Ci sie dziewczyna co lubi sie przegladac w lustrze:) i sie jej nie dziwie;) podziwia swoją urode;) lobuziara jedna hehe Quote
Arabeska^^ Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Pegaza']No wiem z wlasnego doswiadczenia heh szukalam ciemnej a wyszlam z jasną mimo ze widzialam juz po lebku ze sie wysrebrza... to zdecydowalam sie kupic...bo taka kochana byla:loveu:[/QUOTE] Dokładnie :lol: Jak pojechałam po psa, to nie wiedziałam jeszcze którego wezmę, bo były dwie suczki :). Jednak gdy wzięłam na ręce Fibi, wiedziałam już że jej z nich nie wypuszczę :D. Miłość od pierwszego wejrzenia po prostu :D :loveu: Quote
Truska34 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Arabeska^^']Cze Babiszony :evil_lol: Co słychać? Haha, niedawno też odkryła lustro, nie wiem czemu dopiero teraz, bo pokazywałam je jej już wcześniej i nie zwracała uwagi. A teraz? Gania tylko od lustra do lustra, stoi oparta o nie łapkami i patrzy się z zaciekawieniem w swoje odbicie :lol:. Skacze, szczeka, macha ogonem, jakby myślała, że ma przed sobą drugiego pieska.. Głupek z niej jak nie wiem co :shake: :lol:. Pozdrawiam :loveu::loveu: Miłego wieczoru ;)[/QUOTE] Cześć Arabeska! Dzięki za odwiedziny u nas:multi: Jak tak czytam o tych lustrach, to przypomniało mi się, jak po ostatnie swej wizycie u fryzjera mój Ivo się siebie wystraszył.:diabloti: Ale mieliśmy ubaw z niego, najpierw obszczekał swoje odbicie, a później zaczął obwąchiwać itd. Pozdrawiamy Cię i Twoją śliczną czarnulkę. Zapraszamy do nas częściej. Quote
*Jot* Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Gdzie znowu uciekłaś? Wracaj :mad::mad::mad: Quote
Doti1986 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Hehehe bo wszystkie Yoraski to takie diabełki wcielone:) Fibi dorasta przechodzi burzę hormonów i tak ją nosi:) Moja tak ma od małego że lubi psocić:) Quote
karkakarka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Hej a moja nie zwraca na siebie uwagi w lustrze - ona jakaś dziwna jest hihi A ja rnad drugim twardo myślę :) Quote
Nati28 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Czesc dziewczyny :loveu: A Coco to w ogole nie zwraca uwagi na lustro ;) Quote
pycia Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Witamy gorąco po przerwie :) Moja Czelsunia taka sama rozrabiara:) Z doniczek za to ziemi nie wyjada,ale wypija wode z dekielka(może woli taką niż z miski hehe) albo obgryza liście...Ostatnio z pokoju mojego brata wyciągnęła zapakowane siano dla królika i porozrzucała po całym pokoju... Quote
FREDZIU Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Arabeska, mam do Ciebie prośbę podlinkujesz nam znowu banerek, bo nic nam nie działa, a ja nie daję rady? Z góry bardzo dziękuję. Quote
Natalia&Lola Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Chyba zamarzly i one.... Troche ciepla ślemy:) Quote
Natalia&Lola Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT=Georgia]Wesołych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku Życzymy.[/FONT] :tree1::x-mas: Quote
Pegaza Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia:loveu: Quote
Karolina. Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT=Arial]Mój Lucky w ogóle nie reaguje na lustro :roll: Ani nie szczeka, ani nic... Czekamy na jakieś zdjęcia :cool3:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Wesołych Świąt[/FONT]!!! :tree1: Quote
Doti1986 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Niech przy żywicznym zapachu strojonej choinki, upłyną piękne chwile polskiej Wigilii: we wspólnie śpiewaną kolędą, z upragnionym gościem przy stole i w rodzinnym, pełnym radości gronie. Quote
Recommended Posts