Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba go dokładnie obwąchać..

Co tam miś, co tam aparat - nie ma to jak ręka pańci :evil_lol: (zezol :loveu:)

A to moje ulubione zdjęcie z tej sesyjki :loveu: :loveu:

No i tradycyjnie, po jakże męczącej sesji czas na odpoczynek. Tym razem na wygodnym miśku ;)

Uff, to by było na tyle :)
Sporo fotek dziś dodałam, więc myślę, że na 2-3 dni wystarczy? :lol:

Pozdrowienia dla wszystkich odwiedzających :)
I miłego weekendu (tak, wiem że zaczyna się jutro :lol:) ! ;>

• Replies 839
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Balbina12 napisał(a):
Phoebe i miś to doskonałe połączenie:loveu:Phoebe jak zawsze bardzo ładnie wyszła na zdjęciach:loveu::loveu::loveu:

Dziękuję bardzo bardzo ! :D :loveu:
Heh, tak, szczególnie dlatego że miś jest od niej ze dwa razy większy ;D

Posted

Heh ^ Moja robi to samo zobaczy tylko jakiegoś miśka to od razu do niego i co robi ?
Oczywiście że gryzie :evil_lol:.
Boje się że kiedyś przejdzie na mnie :-o:roll: .
Zdjęcia oczywiście śliczne :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Hej Ho, jak tam weekend ? ;D
U mnie nudy, zostaję w domu więc z racji tego, że nie mam kompletnie nic do roboty, cykam fotki jak oszalała.. :lol: Phoebe pewnie ma już dość tego flesza bijącego po oczach (btw które ledwo dziś wyczyściłam - tak bestia wierzgała :diabloti:). No nic, sądzę, że niedługo przywyknie do tych lamp - a nuż poczuje się jak gwiazda filmowa? :lol:

Dziś fotki z jęzorem :evil_lol:. A jest się czym chwalić, oj jest. Aż dziwne, że taki mały krasnal ma taki dłuugi jęzorek :eviltong:..

Nie ma to jak drapanie po brzusiu :lol:

Dłuuuugi jęzor, dłuugi :lol:

Z ulubioną zabawką - grzechotką dla dzieci :roll: :lol:

Fibs przyłapana w trakcie zieewaniaa.. :evil_lol:

A tu fota bez jęzorka, ale taka śmieszna, że musiałam dodać :lol:
Co tam, że mój krasnal wygląda tu delikatnie mówiąc jak mały wypłoszek :lol:, ale te łapki w pozycji "poddaję się" musiały się ukazać szerszej publiczności :evil_lol:

Całusy ode mnie i od Fibs :lol:

Posted

Princess_York napisał(a):
Weekend mija i mija i tylko ogródek z Arwi .
Fotka bardzo mi przypomina Epokę lodowcową
" Gdzie jest bobas"
I pheobe
" tu jest":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dziękujemy za całusy :oops: I my też przesyłamy :loveu:

Haha, no rzeczywiście, jakoś wcześniej nie skojarzyłam :lol:
Ja też dziękuję :lol: :**
:loveu:

Posted

eve86 napisał(a):
Witamy w ten piątkowy wieczór :) Mała jast taka słodka i śliczna :multi: Kochana kruszynka buziaczki dla Was :loveu:

Witamy, witamy :) :lol:
Dziękujemy baardzo za odwiedziny i te komplementy jakimi obsypano Fibs (oj, jeszcze wpadnie w samozachwyt i co wtedy? :lol:).
Ja również przesyłam buziaczki dla Ciebie i Twojego Rikusia :loveu: :loveu:
I miłego weekendu życzę ;)

Posted

[quote name='eve86']Przepraszam ze pytam na forum Twojej galerii ale jak zrobić banerek albo sam odnośnik do galerii??? :oops:

Na Off Topicu jest dużo wątków gdzie możesz poprosić o banerek:p

Zapisujesz go sobie na komputerze, potem ładujesz na jakiś serwer (tak jak normalne zdjęcia), wchodzisz w swój profil na dgm, robisz edycje podpisu i tak:

[URL =" tu wstawiasz adres swojej galerii"]
(bez spacji pomiędzy znakami)
potem kopiujesz całość i wklejasz do podpisu, zatwierdzasz i gotowe ;)

Posted

eve86 napisał(a):
Przepraszam ze pytam na forum Twojej galerii ale jak zrobić banerek albo sam odnośnik do galerii??? :oops:

Oj nie ma sprawy ;).
Jeśli chodzi o sam odnośnik to wystarczy, że wejdziesz na stronę swojej galerii, skopiujesz jej adres www, a następnie w panelu użytkownika->edytuj sygnaturę, w polu napiszesz np. Galeria Rikiego - zapraszam :). Kiedy już wymyślisz jakiś tekst zaznaczasz go całego i klikasz w ikonkę w panelu, która wygląda jak kula ziemska (nazywa się Insert Link). W okienku które Ci się otworzy wklejasz adres swojej galerii który wcześniej skopiowałaś i klikasz Ok, no a potem oczywiście Zapisz sygnaturę ;).
Mam nadzieję, że nie wytłumaczyłam tego aż tak chaotycznie jak mi się zdaje :lol:.
No, a co do banneru to trzeba go zrobić w jakimś programie graficznym, jeśli chcesz mogę Ci go zrobić (jutro na przykład) tylko musiałabyś podesłać mi kilka fotek (takich które chciałabyś mieć na bannerku) i napis jaki ma na nim widnieć :) :lol:

Posted

Nati28 napisał(a):
Ona jest taka slodka :loveu: Caluski od nas!

Oj, dziękujemy bardzo :loveu:
Przekażę Fibs całuski jak się obudzi, bo obecnie śpi jak zabita :lol:
Nie dziwię jej się zresztą, leje u mnie jak z cebra, a przy takiej pogodzie mi samej oczy się zamykają :roll: :lol:
Skoro od Was całuski, to od nas masa całusków i uścisków na dokładkę ! :D :loveu: