Arabeska^^ Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Trzeba go dokładnie obwąchać.. Co tam miś, co tam aparat - nie ma to jak ręka pańci :evil_lol: (zezol :loveu:) A to moje ulubione zdjęcie z tej sesyjki :loveu: :loveu: No i tradycyjnie, po jakże męczącej sesji czas na odpoczynek. Tym razem na wygodnym miśku ;) Uff, to by było na tyle :) Sporo fotek dziś dodałam, więc myślę, że na 2-3 dni wystarczy? :lol: Pozdrowienia dla wszystkich odwiedzających :) I miłego weekendu (tak, wiem że zaczyna się jutro :lol:) ! ;> Quote
Arabeska^^ Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Nati28 napisał(a):Male cudenko :loveu: Dziękujemy i pozdrawiamy ! :multi: Quote
Arabeska^^ Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 O, a tu jeszcze taka fotka się zawieruszyła :) Przybij piątkę! :lol: :loveu: Quote
Balbina. Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Phoebe i miś to doskonałe połączenie:loveu:Phoebe jak zawsze bardzo ładnie wyszła na zdjęciach:loveu::loveu::loveu: Quote
Arabeska^^ Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Balbina12 napisał(a):Phoebe i miś to doskonałe połączenie:loveu:Phoebe jak zawsze bardzo ładnie wyszła na zdjęciach:loveu::loveu::loveu: Dziękuję bardzo bardzo ! :D :loveu: Heh, tak, szczególnie dlatego że miś jest od niej ze dwa razy większy ;D Quote
karkakarka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 oooo jak słodko łapkę podnosi:loveu::loveu::loveu: Ja nauczyłam Tolkę siad i jestem dumna:cool1: Quote
Jofka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 PIękna:loveu:Jęzorek jest najlepszy nic ,że niewyraźne:loveu: Quote
Nati28 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Super to zdjecie z podniesiona lapka :loveu::lol: Quote
Princess_York Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Heh ^ Moja robi to samo zobaczy tylko jakiegoś miśka to od razu do niego i co robi ? Oczywiście że gryzie :evil_lol:. Boje się że kiedyś przejdzie na mnie :-o:roll: . Zdjęcia oczywiście śliczne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Arabeska^^ Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Hej Ho, jak tam weekend ? ;D U mnie nudy, zostaję w domu więc z racji tego, że nie mam kompletnie nic do roboty, cykam fotki jak oszalała.. :lol: Phoebe pewnie ma już dość tego flesza bijącego po oczach (btw które ledwo dziś wyczyściłam - tak bestia wierzgała :diabloti:). No nic, sądzę, że niedługo przywyknie do tych lamp - a nuż poczuje się jak gwiazda filmowa? :lol: Dziś fotki z jęzorem :evil_lol:. A jest się czym chwalić, oj jest. Aż dziwne, że taki mały krasnal ma taki dłuugi jęzorek :eviltong:.. Nie ma to jak drapanie po brzusiu :lol: Dłuuuugi jęzor, dłuugi :lol: Z ulubioną zabawką - grzechotką dla dzieci :roll: :lol: Fibs przyłapana w trakcie zieewaniaa.. :evil_lol: A tu fota bez jęzorka, ale taka śmieszna, że musiałam dodać :lol: Co tam, że mój krasnal wygląda tu delikatnie mówiąc jak mały wypłoszek :lol:, ale te łapki w pozycji "poddaję się" musiały się ukazać szerszej publiczności :evil_lol: Całusy ode mnie i od Fibs :lol: Quote
Princess_York Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Arabeska^^']Hej Ho, jak tam weekend ? ;D http://i29.tinypic.com/zjgk6f.png Całusy ode mnie i od Fibs :lol: Weekend mija i mija i tylko ogródek z Arwi . Fotka bardzo mi przypomina Epokę lodowcową " Gdzie jest bobas" I pheobe " tu jest":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dziękujemy za całusy :oops: I my też przesyłamy :loveu: Quote
Arabeska^^ Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Princess_York napisał(a):Weekend mija i mija i tylko ogródek z Arwi . Fotka bardzo mi przypomina Epokę lodowcową " Gdzie jest bobas" I pheobe " tu jest":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dziękujemy za całusy :oops: I my też przesyłamy :loveu: Haha, no rzeczywiście, jakoś wcześniej nie skojarzyłam :lol: Ja też dziękuję :lol: :** :loveu: Quote
eve86 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Witamy w ten piątkowy wieczór :) Mała jast taka słodka i śliczna :multi: Kochana kruszynka buziaczki dla Was :loveu: Quote
Arabeska^^ Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 eve86 napisał(a):Witamy w ten piątkowy wieczór :) Mała jast taka słodka i śliczna :multi: Kochana kruszynka buziaczki dla Was :loveu: Witamy, witamy :) :lol: Dziękujemy baardzo za odwiedziny i te komplementy jakimi obsypano Fibs (oj, jeszcze wpadnie w samozachwyt i co wtedy? :lol:). Ja również przesyłam buziaczki dla Ciebie i Twojego Rikusia :loveu: :loveu: I miłego weekendu życzę ;) Quote
eve86 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Przepraszam ze pytam na forum Twojej galerii ale jak zrobić banerek albo sam odnośnik do galerii??? :oops: Quote
Magda Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='eve86']Przepraszam ze pytam na forum Twojej galerii ale jak zrobić banerek albo sam odnośnik do galerii??? :oops: Na Off Topicu jest dużo wątków gdzie możesz poprosić o banerek:p Zapisujesz go sobie na komputerze, potem ładujesz na jakiś serwer (tak jak normalne zdjęcia), wchodzisz w swój profil na dgm, robisz edycje podpisu i tak: [URL =" tu wstawiasz adres swojej galerii"] (bez spacji pomiędzy znakami) potem kopiujesz całość i wklejasz do podpisu, zatwierdzasz i gotowe ;) Quote
Arabeska^^ Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 eve86 napisał(a):Przepraszam ze pytam na forum Twojej galerii ale jak zrobić banerek albo sam odnośnik do galerii??? :oops: Oj nie ma sprawy ;). Jeśli chodzi o sam odnośnik to wystarczy, że wejdziesz na stronę swojej galerii, skopiujesz jej adres www, a następnie w panelu użytkownika->edytuj sygnaturę, w polu napiszesz np. Galeria Rikiego - zapraszam :). Kiedy już wymyślisz jakiś tekst zaznaczasz go całego i klikasz w ikonkę w panelu, która wygląda jak kula ziemska (nazywa się Insert Link). W okienku które Ci się otworzy wklejasz adres swojej galerii który wcześniej skopiowałaś i klikasz Ok, no a potem oczywiście Zapisz sygnaturę ;). Mam nadzieję, że nie wytłumaczyłam tego aż tak chaotycznie jak mi się zdaje :lol:. No, a co do banneru to trzeba go zrobić w jakimś programie graficznym, jeśli chcesz mogę Ci go zrobić (jutro na przykład) tylko musiałabyś podesłać mi kilka fotek (takich które chciałabyś mieć na bannerku) i napis jaki ma na nim widnieć :) :lol: Quote
Magda Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Arabeska sorki za OT, ale wklejam przydatny link;) Zapiszcie go sobie gdzieś http://www.dogomania.pl/forum/f80/samouczek-instrukcje-wstawiania-zdjec-podpisow-itp-108248/ http://www.dogomania.pl/forum/f80/fotki-zmiana-regulaminu-objasnienie-zmian-instukcje-prosimy-o-zapoznanie-sie-74179/ Quote
Arabeska^^ Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Nati28 napisał(a):Ona jest taka slodka :loveu: Caluski od nas! Oj, dziękujemy bardzo :loveu: Przekażę Fibs całuski jak się obudzi, bo obecnie śpi jak zabita :lol: Nie dziwię jej się zresztą, leje u mnie jak z cebra, a przy takiej pogodzie mi samej oczy się zamykają :roll: :lol: Skoro od Was całuski, to od nas masa całusków i uścisków na dokładkę ! :D :loveu: Quote
Arabeska^^ Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='Magda']Arabeska sorki za OT, ale wklejam przydatny link;) Zapiszcie go sobie gdzieś http://www.dogomania.pl/forum/f80/samouczek-instrukcje-wstawiania-zdjec-podpisow-itp-108248/ http://www.dogomania.pl/forum/f80/fotki-zmiana-regulaminu-objasnienie-zmian-instukcje-prosimy-o-zapoznanie-sie-74179/ E tam, nie szkodzi :D. Quote
FREDZIU Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Phoebe jest śliczna i ma takie super kolorki:loveu::loveu:, rośnie z niej piękna panienka:lol::lol: Quote
eve86 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Dziekuje za instrukcję :) Odezwę się odnośnie banerku... Jeszcze raz buziaczki dla Was :multi: Quote
Recommended Posts