Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Arabeska wracaj, my do Ciebie też pewnie jakąś prośbę znajdziemy ;)

Wracaj,wracaj :multi:

My tak jak Marzenka,prośbę znajdziemy :oops::oops::oops:

• Replies 839
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jot11 napisał(a):
Wracaj,wracaj :multi:

My tak jak Marzenka,prośbę znajdziemy :oops::oops::oops:

I pewnie jeszcze nasze prośby będą do siebie podobne :evil_lol:
Nie mam racji Jolu? :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Nareszcie jesteście

Teraz musisz nam napisać gdzie byłaś jak Cie nie było :angryy:

No i chcemy baaaaaaaaaardzo duzo zdjęć pluszaczka Phoebe :loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiamy.:loveu:

Ps.Tak Marzenko,nasze prośby są takie same :evil_lol:

Posted

Czeeeść! :D :loveu:

Po długiej przerwie w końcu wróciłam, co zresztą bardzo mnie cieszy, bo na prawdę się za Wami wszystkimi stęskniłam! A dlaczego mnie tyle nie było? Wstyd się przyznać, ale nawet nie mam sensownej wymówki, bo ta przerwa była wynikiem mojego .. lenistwa. Taak, pogoda paskudna - nie pamiętam kiedy ostatni raz świeciło u mnie słońce, szkoła daje się we znaki, aparat działa kiedy mu się podoba, a ja przez ostatnie dwa tygodnie leżałam przybita do łóżka (haha, i naiwnie sądziłam, że grypa mnie nie dopadnie). Ale dosyć tego narzekania! Teraz już jestem nareszcie z Wami, wszystkie galerie obleciałam i stwierdziłam, że te nasze pociechy rosną jak na drożdżach i wystarczy nie być na dogo miesiąc żeby żadnej z nich nie poznać :O :D.

Jak już wyżej wspomniałam mój aparat żyje własnym życiem i do tego jest bardzo złośliwy - kiedy go potrzebuję to szwankuje, a jak potrzebny nie jest - wtedy chodzi doskonale. W związku z tym żadnych nowych fotek nie mam (oj.. :( ), ale wkleję kilka NIEPUBLIKOWANYCH tu wcześniej :lol: . Zrobione zostały w pierwszych dniach pobytu Phoebe w nowym domu :). Tak dla przypomnienia jak wyglądała kiedyś ;D. Enjoy :D

Teraz ledwo się w tym legowisku mieści:

Wybaczcie tragiczną jakość x_x

Zaraz c.d. :D

Posted

:loveu: :loveu:

I to na tyle moi drodzy, baterie od aparatu właśnie się ładują, więc jeśli ten nie odmówi mi posłuszeństwa to jeszcze dziś pod wieczór zobaczycie nowe fotki :D

Aaa, zapomniałabym, może niektórzy zauważyli, a może nie - Fibi skończyła kilka dni temu 6 miesięcy :D Jak ten czas leci :( :D. Uszy jej dalej nie stoją i chyba tak już zostanie ;D. Ma dwa podwójne ząbki, martwię się że trzeba je będzie wyrywać u weterynarza :(.
O, i mam do Was jeszcze pytanie - zauważyłam, że Phoebe bardzo łzawią oczy, przez co często robią jej się śpiochy. Przemywam oczy przegotowaną wodą, ale żadnych efektów to nie przynosi :(. Może jakiś rumianek ? Miałyście taki problem? Co polecacie?

Do usłyszenia :*

Posted

Hej!
U nas rewelacyjnie do oczu sprawdza się "żel do oczu i usuwania zażółceń" firmy Hery.Jestem bardzo zadowolona z niego :lol:
Pozdrawiamy :multi:

Posted

Witamy niedzielnie słodziutką Fibunie i jej leniwą pańcię
Miło nam że w końcu wróciłaś córko marnotrawna ,dawaj fotki Fibuni bo jestem ciekawa czy się słodziak zmienił
pozdrawiam i zapraszam do nas na świeżutkie foteczki pa pa

Posted

witamy śliczną Fibunie i jej pańcię ;) my również czekamy na nowe fotki ślicznotki ;) Ja mojemu Tofikowi przemywam oczka rumiankiem ;) jemu pomaga :) pozdrawiamy serdecznie i miłego dnia życzymy ;)

Posted

cześć! Fajnie, że jesteście :)
I dawaj te fotencje, bo pewnie ja jedyna jestem ciekawa jak się Fibi zmieniła :p

Tolce też ropieją oczka, przemywam płynem dr Seidla, ponoć jak się za dużo kurczka daje to ropienie może się nasilic.

Posted

Ok macie fotencje, w ramach przeprosin.
Z góry przepraszam za jakość/oświetlenie/fryzurkę Phoebe, ale to wina aparatu/szarugi za oknem/moich niewprawnych w robieniu kitek rąk :D

(A Phoebe nic się nie zmieniła, więc się chyba rozczarujecie xD):

Baletnica:

KIEDYŚ:

TERAZ:
(niestety, zdjęcie od tyłka strony, ale Fibs nie posiedziała w swoim wyrku dłużej niż 2 sekundy więc nie było łatwo :D)

Posted

karkakarka - haha, no tak, włosy rosną :D i to jak szalone :lol:

Pegaza - szukaj, szukaj, a znajdziesz :lol: - życzę powodzenia :) cieszę się, że się Fibs podoba :oops: :cool3:

Doti1986 - oj urosła, urosła; waży ok. 2,2kg i wcale bym nie powiedziała, że jest taka drobniutka, bo brzuchol ma taki że ho ho :evil_lol:

Viky i ja - będą, będą :)

Nati28 - tak, śmieszne :lol:; chciałam żeby stanęły, ale najwyraźniej nie mają zamiaru. no trudno, tak też nie jest źle :lol:

Dziękujemy bardzo za te wszystkie komplementy, aż się Phoebe zaczerwieniła ;D :oops::oops:

Całuski :loveu:

Posted

Na dzien dzisiejszy to niestety nie moge, moja trojka mi starczy narazie:evil_lol: ale kiedys kiedys chcialabym trafic na taką sunie tzn w tych kolorach...:)moja Liv jest ciemna ale to jeszcze nie to co bym chciala...;)

Posted

[quote name='Pegaza']Na dzien dzisiejszy to niestety nie moge, moja trojka mi starczy narazie:evil_lol: ale kiedys kiedys chcialabym trafic na taką sunie tzn w tych kolorach...:)moja Liv jest ciemna ale to jeszcze nie to co bym chciala...;)[/QUOTE]

Mi też bardzo się podobają takie ciemne yoreczki. Jeśli zdecyduję się kiedyś na jeszcze jednego to tylko takiego ciemnego :)

Posted

[quote name='karkakarka']Nie za dobrze wam, juz po dwa macie :) Jedni muszą się jednym nacieszyć, a wy tu o trzecim rozmawiacie:evil_lol:[/QUOTE]

Karinko,co za problem? Trzeba kupić drugiego :eviltong:

Ale zuważyłam,że "moda" na yorki już mija.Jest coraz mniejsze zainteresowanie,widać to nawet po ogłoszeniach.Spotykam pieseczki,które są wystawiane po kilka razy na sprzedaż.Coraz wiecej takich ogłoszeń :shake:

Cześć dla Phoebe i jej panci :loveu: