*Jot* Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Viky i Ja napisał(a):Arabeska wracaj, my do Ciebie też pewnie jakąś prośbę znajdziemy ;) Wracaj,wracaj :multi: My tak jak Marzenka,prośbę znajdziemy :oops::oops::oops: Quote
Natalia&Lola Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Przede wszystkim to czekamy na nowe fotki:) Quote
Marzena* Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 jot11 napisał(a):Wracaj,wracaj :multi: My tak jak Marzenka,prośbę znajdziemy :oops::oops::oops: I pewnie jeszcze nasze prośby będą do siebie podobne :evil_lol: Nie mam racji Jolu? :evil_lol: Quote
*Jot* Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Nareszcie jesteście Teraz musisz nam napisać gdzie byłaś jak Cie nie było :angryy: No i chcemy baaaaaaaaaardzo duzo zdjęć pluszaczka Phoebe :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy.:loveu: Ps.Tak Marzenko,nasze prośby są takie same :evil_lol: Quote
Arabeska^^ Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Czeeeść! :D :loveu: Po długiej przerwie w końcu wróciłam, co zresztą bardzo mnie cieszy, bo na prawdę się za Wami wszystkimi stęskniłam! A dlaczego mnie tyle nie było? Wstyd się przyznać, ale nawet nie mam sensownej wymówki, bo ta przerwa była wynikiem mojego .. lenistwa. Taak, pogoda paskudna - nie pamiętam kiedy ostatni raz świeciło u mnie słońce, szkoła daje się we znaki, aparat działa kiedy mu się podoba, a ja przez ostatnie dwa tygodnie leżałam przybita do łóżka (haha, i naiwnie sądziłam, że grypa mnie nie dopadnie). Ale dosyć tego narzekania! Teraz już jestem nareszcie z Wami, wszystkie galerie obleciałam i stwierdziłam, że te nasze pociechy rosną jak na drożdżach i wystarczy nie być na dogo miesiąc żeby żadnej z nich nie poznać :O :D. Jak już wyżej wspomniałam mój aparat żyje własnym życiem i do tego jest bardzo złośliwy - kiedy go potrzebuję to szwankuje, a jak potrzebny nie jest - wtedy chodzi doskonale. W związku z tym żadnych nowych fotek nie mam (oj.. :( ), ale wkleję kilka NIEPUBLIKOWANYCH tu wcześniej :lol: . Zrobione zostały w pierwszych dniach pobytu Phoebe w nowym domu :). Tak dla przypomnienia jak wyglądała kiedyś ;D. Enjoy :D Teraz ledwo się w tym legowisku mieści: Wybaczcie tragiczną jakość x_x Zaraz c.d. :D Quote
Pegaza Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Arabeska no witaj na nowo Ty leniuchu:wink: a mala byla piekniutka zresztą jest do dzis taka:loveu: Quote
Arabeska^^ Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 :loveu: :loveu: I to na tyle moi drodzy, baterie od aparatu właśnie się ładują, więc jeśli ten nie odmówi mi posłuszeństwa to jeszcze dziś pod wieczór zobaczycie nowe fotki :D Aaa, zapomniałabym, może niektórzy zauważyli, a może nie - Fibi skończyła kilka dni temu 6 miesięcy :D Jak ten czas leci :( :D. Uszy jej dalej nie stoją i chyba tak już zostanie ;D. Ma dwa podwójne ząbki, martwię się że trzeba je będzie wyrywać u weterynarza :(. O, i mam do Was jeszcze pytanie - zauważyłam, że Phoebe bardzo łzawią oczy, przez co często robią jej się śpiochy. Przemywam oczy przegotowaną wodą, ale żadnych efektów to nie przynosi :(. Może jakiś rumianek ? Miałyście taki problem? Co polecacie? Do usłyszenia :* Quote
*Jot* Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Hej! U nas rewelacyjnie do oczu sprawdza się "żel do oczu i usuwania zażółceń" firmy Hery.Jestem bardzo zadowolona z niego :lol: Pozdrawiamy :multi: Quote
iwa63 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Witamy niedzielnie słodziutką Fibunie i jej leniwą pańcię Miło nam że w końcu wróciłaś córko marnotrawna ,dawaj fotki Fibuni bo jestem ciekawa czy się słodziak zmienił pozdrawiam i zapraszam do nas na świeżutkie foteczki pa pa Quote
Juustii Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 witamy śliczną Fibunie i jej pańcię ;) my również czekamy na nowe fotki ślicznotki ;) Ja mojemu Tofikowi przemywam oczka rumiankiem ;) jemu pomaga :) pozdrawiamy serdecznie i miłego dnia życzymy ;) Quote
Nati28 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Witam :) Nareszcie wrocilyscie <jupi> czekamy na swieze fotki Phoebe :loveu: Quote
karkakarka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 cześć! Fajnie, że jesteście :) I dawaj te fotencje, bo pewnie ja jedyna jestem ciekawa jak się Fibi zmieniła :p Tolce też ropieją oczka, przemywam płynem dr Seidla, ponoć jak się za dużo kurczka daje to ropienie może się nasilic. Quote
Arabeska^^ Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Ok macie fotencje, w ramach przeprosin. Z góry przepraszam za jakość/oświetlenie/fryzurkę Phoebe, ale to wina aparatu/szarugi za oknem/moich niewprawnych w robieniu kitek rąk :D (A Phoebe nic się nie zmieniła, więc się chyba rozczarujecie xD): Baletnica: KIEDYŚ: TERAZ: (niestety, zdjęcie od tyłka strony, ale Fibs nie posiedziała w swoim wyrku dłużej niż 2 sekundy więc nie było łatwo :D) Quote
Arabeska^^ Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Haha, sesja łazienkowa xD: Ok das ist alles :D Pozdrawiamy wszystkich i życzymy dobrej nocy i miłego poniedziałku (czy to w ogóle możliwe? :D). :** Quote
Nati28 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 http://i49.tinypic.com/2wocfo8.png slicznosi, smieszne ma te uszka ale takie slodkie :loveu: Quote
Marzena* Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Witamy po dłuugiej przerwie :) Phoebe jest śliczna :loveu: Czekamy na więcej fotek :) Quote
Doti1986 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Śliczna jak już urosła:) Ile teraz waży bo wydaje się taka drobniutka:) Quote
Pegaza Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Hej:) ona jest tak bardzo w moim typie:loveu: podoba mi nawet z tymi klapnietymi ucholkami:loveu: http://i49.tinypic.com/2wocfo8.png moze kiedys uda mi sie na taką sunie trafic.. Quote
karkakarka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 śliczna jest! Czarnulka mała :D I zmieniła się - urosły jej włoski :D Quote
Arabeska^^ Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 karkakarka - haha, no tak, włosy rosną :D i to jak szalone :lol: Pegaza - szukaj, szukaj, a znajdziesz :lol: - życzę powodzenia :) cieszę się, że się Fibs podoba :oops: :cool3: Doti1986 - oj urosła, urosła; waży ok. 2,2kg i wcale bym nie powiedziała, że jest taka drobniutka, bo brzuchol ma taki że ho ho :evil_lol: Viky i ja - będą, będą :) Nati28 - tak, śmieszne :lol:; chciałam żeby stanęły, ale najwyraźniej nie mają zamiaru. no trudno, tak też nie jest źle :lol: Dziękujemy bardzo za te wszystkie komplementy, aż się Phoebe zaczerwieniła ;D :oops::oops: Całuski :loveu: Quote
Pegaza Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Na dzien dzisiejszy to niestety nie moge, moja trojka mi starczy narazie:evil_lol: ale kiedys kiedys chcialabym trafic na taką sunie tzn w tych kolorach...:)moja Liv jest ciemna ale to jeszcze nie to co bym chciala...;) Quote
*Jot* Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 http://i46.tinypic.com/s477ew.png Phoebe śliczna jak zawsze i pomimo,że podrosła to nadal jak słodki pluszaczek wygląda :loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy i czekamy na następne zdjęcia :multi: Quote
Marzena* Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Pegaza']Na dzien dzisiejszy to niestety nie moge, moja trojka mi starczy narazie:evil_lol: ale kiedys kiedys chcialabym trafic na taką sunie tzn w tych kolorach...:)moja Liv jest ciemna ale to jeszcze nie to co bym chciala...;)[/QUOTE] Mi też bardzo się podobają takie ciemne yoreczki. Jeśli zdecyduję się kiedyś na jeszcze jednego to tylko takiego ciemnego :) Quote
karkakarka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Nie za dobrze wam, juz po dwa macie :) Jedni muszą się jednym nacieszyć, a wy tu o trzecim rozmawiacie:evil_lol: Quote
*Jot* Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='karkakarka']Nie za dobrze wam, juz po dwa macie :) Jedni muszą się jednym nacieszyć, a wy tu o trzecim rozmawiacie:evil_lol:[/QUOTE] Karinko,co za problem? Trzeba kupić drugiego :eviltong: Ale zuważyłam,że "moda" na yorki już mija.Jest coraz mniejsze zainteresowanie,widać to nawet po ogłoszeniach.Spotykam pieseczki,które są wystawiane po kilka razy na sprzedaż.Coraz wiecej takich ogłoszeń :shake: Cześć dla Phoebe i jej panci :loveu: Quote
Recommended Posts