*Jot* Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Serdecznie witamy w sobotę i pozdrawiamy :multi: Quote
FREDZIU Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Witamy się niedzielnie i pozdrawiamy naszego dobroczyńce:evil_lol: Quote
*Jot* Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Serdecznie witamy w niedzielę :multi::multi::multi: Quote
matiz91 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Pozdrawiamy niedzielnym wieczorkiem ! :loveu::loveu::loveu: Quote
Marzena* Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Witamy serdecznie i zapraszamy do nas na foteczki :loveu::evil_lol::loveu: Quote
Doti1986 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Witamy się poniedziałkowo przy porannej kawce:loveu: Quote
Arabeska^^ Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Witamy, witamy :loveu: Nati28 - byłam z Phoebe w Stargardzie, cóż, gdyby to zależało ode mnie to przyjechalibyśmy do Ciebie, ale mój tata stwierdził, że po pierwsze tam będzie bliżej, a po drugie tą fryzjerkę poleciła mu znajoma więc pojechaliśmy tam.. Trudno, jak uda mi się go kiedyś namówić to przyjedziemy do Ciebie :lol: A poza tym jestem zadowolona, pani była bardzo miła i jestem bardzo zadowolona z efektów jej pracy :loveu: :D Jutro wkleję jakieś zdjęcia :) Życzymy wszystkim miłego wieczoru, dobrej nocy i miłego wtorku :lol: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
FREDZIU Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Pozdrawiamy i czekamy jutro na fotki:lol: Quote
*Jot* Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Arabeska^^ napisał(a):Witamy, witamy :loveu: Nati28 - byłam z Phoebe w Stargardzie, cóż, gdyby to zależało ode mnie to przyjechalibyśmy do Ciebie, ale mój tata stwierdził, że po pierwsze tam będzie bliżej, a po drugie tą fryzjerkę poleciła mu znajoma więc pojechaliśmy tam.. Trudno, jak uda mi się go kiedyś namówić to przyjedziemy do Ciebie :lol: A poza tym jestem zadowolona, pani była bardzo miła i jestem bardzo zadowolona z efektów jej pracy :loveu: :D Jutro wkleję jakieś zdjęcia :) Życzymy wszystkim miłego wieczoru, dobrej nocy i miłego wtorku :lol: :loveu::loveu::loveu::loveu: Witamy wieczorkiem :multi: Miałam nadzieję dzisiaj na zdjecia a tutaj musimy czekać do jutra :angryy: Oj,Arabesko popraw się i zdjęcia dawaj codziennie :loveu: Bo przyjadę do Ciebie :mad::mad::mad: Quote
Doti1986 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Witamy śliczną Fibunie i życzymy jako pierwsze wszystkiego naj naj naj Quote
karkakarka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 A ja jako druga :) Najlepszego dla Fibuni :) Quote
*Jot* Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 My jesteśmy trzeci z życzeniami dla Phoebe Quote
Marzena* Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 jot11 napisał(a):Witamy wieczorkiem :multi: Miałam nadzieję dzisiaj na zdjecia a tutaj musimy czekać do jutra :angryy: Oj,Arabesko popraw się i zdjęcia dawaj codziennie :loveu: Bo przyjadę do Ciebie :mad::mad::mad: My też dołączamy się do tej niewinnej prośby o fotki :evil_lol: Oczywiście życzymy Fibuni wszystkiego naj, naj .... :bday::new-bday::tort::BIG::laola::cunao: Quote
Nati28 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Witamy i zyczymy Fibi wszystkiego naj naj naj :loveu::BIG::laola: Zapraszam na fotki ;) Quote
Arabeska^^ Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Dziękujemy wszystkim serdecznie za życzenia :multi: :loveu::loveu: Tak jak obiecałam, mam dla Was dzisiaj kilka fotek urodzinowych, abyście mogli/ły zobaczyć jak Phoebe prezentuje się po wizycie u fryzjera :). Niestety, ma zaklejone uszy (fryzjerka powiedziała, że mają szansę jeszcze stanąć i skleiła je jak należy ;d. podajemy też fosforan wapnia.. oby zadziałało :D). W ogóle to bardzo się zdziwiłam, bo dowiedziałam się, że Fibi nie ma już dwóch jedynek :crazyeye:. Patrzyłam tam kilka dni temu i jeszcze cały komplet ząbków był :lol:. Dobra, nie będę już tyle gadać tylko wkleję te fotki :). Miłego wieczoru :loveu: Quote
FREDZIU Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Witamy wtorkow, a co to dziś na dogo tyle urodzinek:eviltong: Składamy gorące zyczenia urodzinkowe:tort::tort::bday::bday::BIG::BIG::laola::laola::laola: Phoebe jest jak puchata kuleczka. Foteczki poprostu super, a jakie długie wąsika:crazyeye: Quote
Doti1986 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Witamy się wieczorowo śliczna ta mała czarna puchata kuleczka:loveu: Pierwszy raz widzę takiego "murzynka" wśród Yorasków:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts