pycia Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Co taka cisza?:(:(:( naprawdę bez was smutno:( domagamy się fotek Quote
*Jot* Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Witamy gorąco w niedzielę! Wracajcie już :mad::mad::mad: Quote
*Jot* Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Phoebe i Arabesko GDZIE JESTEŚCIE ????? Smutno nam bez WAS :placz::placz::placz: Quote
Karolina. Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Przyszliśmy przewietrzyć :p Czekamy na was :razz: Quote
Nati28 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Co tu taka cisza??:mad: My okna umyjemy ;) Quote
FREDZIU Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 My też wietrzymy i pozdrawiamy oczywiście:multi: Quote
Arabeska^^ Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Witamy kochane! :loveu: Dziękujemy, że przez ten długi czas gdy nas nie było, zaopiekowałyście się galerią :multi:. Nie wiem jak Wam dziękować :oops:. Spisałyście się na medal :loveu: No więc.. po pierwsze - dlaczego tak długo nas nie było? Cóż, szczerze mówiąc, stało się tak przez brak czasu :<. Jestem teraz w LO i oczywiście doszło mi sporo nauki, dlatego ciężko mi znaleźć czas na robienie Phoebe zdjęć :(. Bardzo Was przepraszam, postaram się żeby taka sytuacja więcej się nie powtórzyła :lol:.Mamy ogroomne zaległości - tu na Dogo - ale myślę, że w ten weekend je nadrobimy :). Po drugie - nagrodą dla Was za tak długi czas oczekiwania, jest sporo (dokładnie 20) zdjęć Fibs (i tych starszych i tych aktualnych) :). Tak więc - miłego oglądania :loveu: Znad morza (ok. 20-25 września): Jak widzicie fotki przedstawiają głównie jej tułów, bo jak dzikusek zobaczył piasek i wieelką wodę, to nawet do głowy jej nie przyszło żeby mi do zdjęć pozować :D. Zaraz fotek ciąg dalszy :) Quote
Arabeska^^ Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 To też trochę starsze fotki (z połowy września mniej więcej). Na zdjęciach Phoebe ma podklejone uszy, dlatego to białe na jej łebku to plaster ;). I za chwilę kolejne foty - tym razem świeżutkie :D (zrobione dosłownie przed kilkoma minutami :lol:) Quote
Arabeska^^ Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Proszę bardzo - aktualne, dzisiejsze zdjęcia :). Potrafi zasnąć wszędzie: To oczywiście przez światło Fibi jest taka jasna :). W rzeczywistości grzbiet ma tak samo czarny jak w dniu gdy pierwszy raz ją zobaczyłam.. ;) Zaraz ciąg dalszy xD Quote
Arabeska^^ Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Ale ona szybko rośnie :lol: Waży już 1,8kg (!), a w międzyczasie gdy nas nie było obchodziła "urodziny" - 27 września skończyła przecież 4 miesiące. Teraz ma już prawie 4 miesiące i 2 tygodnie i po prostu nie nadążam za czasem ;]. Poza tym jest strasznie kochana, uwielbiam wracać po szkole do domu (Phoebe od godziny ósmej do trzynastej jest zazwyczaj sama) i witać się z nią. Jej radość jest nieopisana. I moja również :loveu:. Hmm.. zapomniałabym, mam do Was jeszcze jedni pytanie :). Otóż dwa dni temu gdy głaskałam Phoebe po mordce strasznie piszczała. Gdy to sprawdziłam okazało się, że boli ją tak dziąsło (na samym końcu). Czy to znak, że zaczynają jej wychodzić stałe ząbki? Bywa, że to aż tak boli? (zastanawiam się nad tym, bo po dwóch dniach kompletnie jej przeszło). Pozdrawiamy wszystkie kochane czytelniczki i ich yoreczki :loveu: Ogrooomne całusy Wam się należą :D ! Quote
Nati28 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Nareszcie wrocilyscie :multi: i ile zdjec jest :crazyeye: Phoebe coraz wieksza i coraz piekniejsza :loveu::loveu: Quote
Doti1986 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Fibunia śliczniutka a zdjęć nigdy nie za wiele:loveu: A co do ząbków to mojej bez boleśnie wypadały zorientowałam się dopiero jak znalazłam na dywanie kilka to wtedy zrobiłam przegląd i okazało się że już stałe były:loveu: Quote
*Jot* Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Jak świetnie,że Jesteście Super,że tyle zdjęć :multi: Phoebe śliczniutka,skarbuś maly :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy :multi: Quote
FREDZIU Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Phoebe sliczniutka, panienka już prawie dorosła 4m-c:evil_lol::evil_lol:, Witamy i pozdrawiamy:multi: Quote
pycia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Witamy i przesyłamy pozdrowienia:* Cieszymy się,że wróciłyście :multi: :multi: :multi: Phoebe jak pięknie wygląda i jakie ma długie włosy:loveu::loveu::loveu:coraz piękniejsza z niej panienka:) Quote
Marzena* Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Witamy się weekendowo :loveu::loveu::loveu: Phoebe jest śliczniutka :iloveyou::iloveyou::iloveyou:. Viky bezboleśnie ząbkowała. Dopiero jak wyrosły stałe kły a mleczne dalej tkwiły w pyszczku to musiało jej przeszkadzać (ale czy boleć ??? możliwe) bo miała problemy z gryzieniem :shake: Pozdrawiamy cieplutko :loveu::loveu::loveu: Quote
Yoko2009 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Hej hej fibi jest śliczniutka, taka malutka czarna kuleczka:):) Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do nas na foteczki Quote
Marzena* Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Witamy w sobotnie południe i życzymy miłego dnia :loveu::loveu::loveu: Quote
*Jot* Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Dzień dobry dla mojej ulubienicy i jej Pani :multi: Quote
karkakarka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Hej, ale z niej fajna czarnulka :loveu: Widzę, że podklejanie nic nie dało i klapouszek z niej słodki :lol: Pozdrawiam :) Quote
Pegaza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Fajna ta Twoja czarna mordeczka:loveu: wycalowalabym ją chetnie:loveu: Quote
Recommended Posts