eve86 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Witamy w poniedziałkowy wieczór i przesyłamy gorące pozdrowionka :) A co tu taka grobowa cisza :mad: ? Quote
Arabeska^^ Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 eve86 napisał(a):Hej Wam co tu taka cisza? Uszka staną nie martw się podklejaj. Riki gdy miał 3 miesiace uszka mu całkowicie klapnęły podklejałam ponad tydzien i stanęły potem znowu klapały i znowu podklejałam raz jedno raz drugie. Potem mu sie wywinęły przy ząbkach na zewnątrz i znowu było podklejanie. Nastepnie klapały mu po kazdym przebudzeniu na chwile. A teraz ma 8 miesiecy prawie i stoją do góry jak antenki... Wytwałości moja droga a zobaczysz efekty . Ale sie rozpisałam :):oops: Miłej nocki dla Was:p Dzięki ;). Mam nadzieję, że w końcu staną, cały czas praktycznie je podklejam, ale po zdjęciu plastrów stoją tylko w połowie, a po ok. godzinie powracają do swojego pierwotnego stanu (czyli zupełnie klapią :shake:).. Nadal z niej taka czarnulka jest. Jej rodzice byli ciemni? Tak, oboje byli raczej ciemni (szczególnie ojciec), więc Phoebe zapewne też taka będzie ;). pycia napisał(a):zapomniało się o galerii:(czy co?taka tu cisza Nie, nie zapomniało, zwyczajnie brakło mi czasu (zaczęła się szkoła, a wraz z nią.. no cóż.. sami wiecie co ;)). pycia napisał(a):Witamy wieczorkiem:p Co u Phoebe? A ona jest po rasowych rodzicach? Witamy ;). U Phoebe wszystko po staremu ;). Tak, jest po rasowych rodzicach. Yoko2009 napisał(a):Piękne maleństwo:):) Dziękujemy :oops: :loveu: iwa63 napisał(a):witam Ja tez słyszałam o tych łapkach kurzych ,próbuj dalej zyczę wytrwałości na pewno się uda :thumbs: Dziękujemy bardzo! ;) Na pewno się nie poddamy :D. Quote
Arabeska^^ Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Witamy serdecznie :lol: Przepraszamy, że długo nas nie było, ale zaczął się rok szkolny, a wraz z nim masa nowych obowiązków, więc nie mam już tyle czasu na zaglądanie na dogo :-(. Co nie znaczy, że stąd odejdę, o nie ;). Będę tu zaglądać i dodawać nowe fotki, ale trochę rzadziej niż kiedyś.. No więc dziś kilka aktualnych zdjęć Phoebe ;). Obecnie waży już ok. 1,3 - 1,4kg i rośnie jak na drożdżach :lol:. Parę dni temu byliśmy na ostatnim już szczepieniu, a kolejne dopiero za rok :multi:. Nie jest to jednak zbyt duży problem, bo Fibs nadzwyczaj dobrze znosi te szczepienia. Tyle się nasłuchałam o tym jak niektóre pieski ciężko to przechodzą, że miałam niezłego stracha, ale okazało się, że niesłusznie ;). No dobra, już nie gadam tylko wklejam te fotki :) Szalona zabawa z koleżanką z sąsiedztwa :lol: Zabawy ciąg dalszy :evil_lol: Zbliżenie na rozczochraną mordkę :lol: W słońcu :) Jęzor :) Quote
Arabeska^^ Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 :) Nie ma to jak spać na jaśkach :lol: Trochę niewyraźne.. zza firanki ;) :) Wybaczcie jakość, ale wiecie zapewne jak trudno zrobić zdjęcie małemu, rozbrykanemu yorkowi :evil_lol: No i zdjęć koniec, życzmy dobrej nocy wszystkim i miłego tygodnia :loveu: Quote
Doti1986 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Przepiękna mała włochata kuleczka:loveu::loveu::loveu: oj kiedy moja tak wyglądała ja bym chciała żeby w ogóle Yoraski nie rosły:loveu: Quote
Arabeska^^ Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Doti1986 napisał(a):Przepiękna mała włochata kuleczka:loveu::loveu::loveu: oj kiedy moja tak wyglądała ja bym chciała żeby w ogóle Yoraski nie rosły:loveu: Dziękujemy :lol: No cóż, yorki rosnąć nie przestaną niestety, trzeba sie z tym pogodzić :D. Ale duże też są piękne :loveu: :loveu: Po prostu takie malutkie są słodsze :D Quote
pycia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Hejka:)Miło znów zobaczyć fotki Phoebe:D Nadal taka czarnulka:OMoja Chelsea ma na główce złote odrosty a na pleckach tez ciemna:)Super,że nasze sunie sa w tym samym wieku to można porównywać jak dorastają;)Pozdrawiamy Quote
Arabeska^^ Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 pycia napisał(a):Hejka:)Miło znów zobaczyć fotki Phoebe:D Nadal taka czarnulka:OMoja Chelsea ma na główce złote odrosty a na pleckach tez ciemna:)Super,że nasze sunie sa w tym samym wieku to można porównywać jak dorastają;)Pozdrawiamy Hej :) Też się cieszę, tym bardziej, że oprócz Twojej Chelsea w tym samym wieku jest jeszcze Kenzo i Toffik (od Juustii) (i być może jeszcze niejeden psiak na tym forum ;)). Na zdjęciach tak tego nie widać, ale na uszkach Phoebe też ma złote odrosty, a na łebku kilka pojedynczych srebrnych włosów :lol:. Jej rodzice byli dość ciemni (szczególnie ojciec) więc po niej spodziewam się raczej ciemnych włosków ;) Miłego wieczoru :loveu: Quote
karkakarka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 witam. piękna z niej mała czarna kuleczka :) Quote
Arabeska^^ Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 karkakarka napisał(a):witam. piękna z niej mała czarna kuleczka :) Witamy, witamy :) Dziękujemy i pozdrawiamy :loveu: Quote
Arabeska^^ Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Doti1986 napisał(a):Witamy serdecznie w ten pochmurny poranek:loveu: Witamy, witamy :) U nas też pochmurno - i straasznie zimno :roll: No cóż, zbliża się jesień i daje się we znaki :/. Quote
*Jot* Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Witamy. Dziekujemy za odwiedziny i cieszymy się,że Bello się podoba. Phoebe również śliczniutka,mały cukiereczek.:loveu: pozdrawiamy i zapraszamy. Quote
Arabeska^^ Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 jot11 napisał(a):Witamy. Dziekujemy za odwiedziny i cieszymy się,że Bello się podoba. Phoebe również śliczniutka,mały cukiereczek.:loveu: pozdrawiamy i zapraszamy. Dziękujemy bardzo :oops: :lol: Quote
Arabeska^^ Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 pycia napisał(a):Hejka:)Co tam u was? Heej :) A właśnie za chwilę wrzucam nowe fotki, a Fibs śpi sobie grzecznie na moim plecaku (ostatnio to jej ulubione miejsce na drzemki) :lol: Quote
Arabeska^^ Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Kilka nowych fotek :). Nieudolna kiteczka :lol: A tak się prezentuje grzbiecik Fibs :lol: Quote
Arabeska^^ Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Fotek ciąg dalszy :) Moja ulubiona z tej 'sesji' :lol: Ulubiony miś :lol: Quote
*Jot* Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Jaki słodziak z Phoebe :mdrmed: I ta różowa gumeczka.....:grins: Quote
ewa2909 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Wpadliśmy w odwiedzinki do PHOEBE:multi: (prObujecie coś zrobić z ucholkami żeby staneł?);) Quote
FREDZIU Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Witamy wieczorowa porą i pozdrawiamy serdecznie, mała Phoebe jest poprostu cudowna:crazyeye:taki prawdziwy słodziak:lol: Quote
karkakarka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 http://i25.tinypic.com/2qitmp3.png cudna ta fotka :):loveu: ale z niej czarnulka :) Quote
Arabeska^^ Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='jot11']Jaki słodziak z Phoebe :mdrmed: I ta różowa gumeczka.....:grins: Dziękujemy :lol: :lol: Hehe, ledwo tą gumkę jej założyłam tak się wyrywała :evil_lol: [quote name='pycia']ile ma kudełków:O hihi sweet Noo, z każdym dniem jest ich więcej :lol: Zaczynam na nią wołać puchatek :D [quote name='ewa2909']Wpadliśmy w odwiedzinki do PHOEBE:multi: (prObujecie coś zrobić z ucholkami żeby staneł?);) Witamy, witamy :) Co słychać? :) [quote name='FREDZIU']Witamy wieczorowa porą i pozdrawiamy serdecznie, mała Phoebe jest poprostu cudowna:crazyeye:taki prawdziwy słodziak:lol: Dziękujemy bardzo :oops: My również serdecznie pozdrawiamy :multi: :loveu: [quote name='karkakarka']http://i25.tinypic.com/2qitmp3.png cudna ta fotka :):loveu: ale z niej czarnulka :) Dzięki :lol: Noo, na razie wciąż ciemna, ale na łebku ma coraz więcej srebrnych włosków :lol: Quote
laurin Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Cześć :) Wpadłyśmy przelotem w odwiedzinki. Ale słodki z niej czarnuszek :loveu: Uwielbiam to: http://i32.tinypic.com/10ctab6.png Kuperki w górę :evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts