Yoko2009 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Jaka ona piękniutka jest:) jama słodycz:) Wymiziaj ją od nas Quote
Marzena* Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witamy słonecznie i piątkowo :loveu:. Pogoda jest tak piękna, że szkoda siedzieć w domu więc zaraz uciekamy na spacerek:Dog_run: Quote
Yoko2009 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witamy popołudniowo:) i miłego wieczorka życzymy Quote
Arabeska^^ Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Viky i Ja']Witamy słonecznie i piątkowo :loveu:. Pogoda jest tak piękna, że szkoda siedzieć w domu więc zaraz uciekamy na spacerek:Dog_run: Cześć :) :loveu: My już byłyśmy na spacerku, życzymy miłego weekendu! :lol: [quote name='Yoko2009']Jaka ona piękniutka jest:) jama słodycz:) Wymiziaj ją od nas Gotowe :D Dziękujemy :loveu: [quote name='jot11']Dzień dobry! No,no jaka piekniutka Phoebe. :loveu: :bigcool::Dog_run::bigcool: Cześć! :loveu: Dziękujemy :oops: Miłego weekendu! :lol: [quote name='karkakarka']http://i26.tinypic.com/23upi74.png ale ona puchata :) śliczna jest :) Dziękujemy :lol: Też się z niej śmieje że wygląda jak puchatek :lol:. Miłego weekendu życzymy :loveu: Quote
karkakarka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Słodki mały puchatek :) Pozdrawiam :) Quote
JOYka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Jaka Phoebe jest słodka:loveu:taka mała śliczna Misia:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witamy się u ślicznej Phoebe:loveu: Quote
pycia Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witamy wieczorkiem;) To fajnie,nie będe się martwić co do łapek:) Quote
iwa63 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witam piatkowo Phoebe to śliczna dziewczynka taka puchata tylko ją przytulać :loveu::loveu::loveu: Ukochaj ją ode mnie dobrej nocki życzę;) Quote
*Jot* Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Witamy w sobotkę. :sweetCyb: :hand: :B-fly: :bye: Quote
Arabeska^^ Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='jot11']Witamy w sobotkę. :sweetCyb: Witamy :multi: Długo czekałyśmy na ten weekend aż w końcu się doczekałyśmy :lol: Życzymy dużo słońca :D [quote name='iwa63']Witam piatkowo Phoebe to śliczna dziewczynka taka puchata tylko ją przytulać :loveu::loveu: Ukochaj ją ode mnie dobrej nocki życzę;) Już się robi :) Dziękujemy bardzo :oops: Fakt, ciężko jej nie przytulić, ale ona sama nie bardzo to lubi - jest zbyt ruchliwa i nie lubi siedzieć na rękach :lol:. No chyba, że jest śpiąca :D A my miłego dnia życzymy :loveu: [quote name='pycia']Witamy wieczorkiem;) To fajnie,nie będe się martwić co do łapek:) Witamy rankiem :lol: No widzisz, nie ma się co martwić, wydaje mi się, że każdy posiadacz takiego małego pieska jest w jakimś stopniu przewrażliwiony na jego punkcie :lol:. Tak to już jest z tą naszą opiekuńczością :D [quote name='***Paulina***']Witamy się u ślicznej Phoebe:loveu: Witamy :multi: I miłego weekendu życzymy :loveu: [quote name='JOYka']Jaka Phoebe jest słodka:loveu:taka mała śliczna Misia:loveu::loveu: Dziękujemy :oops: Owszem, jest z niej Misio, ale Misio Puchatek :D. Pozdrawiamy i życzymy miłego, słonecznego weekendu :loveu: [quote name='karkakarka']Słodki mały puchatek :) Pozdrawiam :) Dziękujemy :loveu: Pozdrawiamy również i życzymy miłego, słonecznego weekendu ! :lol: Quote
Yoko2009 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Witamy i słoneczke buziaki pzresyłamy:) Quote
Arabeska^^ Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='pycia']Witamy słonecznie i pozdrawiamy:) Witamy :) I również pozdrawiamy :loveu: [quote name='Yoko2009']Witamy i słoneczke buziaki pzresyłamy:) Dziękujemy, całuski! :loveu: [quote name='karkakarka']Witam sobotnio :) Cześć :lol: Quote
JOYka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Przyszliśmy powiedzeć cześć i podziękować za pięknego bannerka Quote
Arabeska^^ Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='JOYka']Przyszliśmy powiedzeć cześć i podziękować za pięknego bannerka Bardzo nam miło to słyszeć :multi: :loveu: Quote
Natalia&Lola Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Arabeska na zdj z klapniętymi uszkami wygląda ona tak bezbronnie i słodko:) Czy on rzeczywiście zna tyle komend? Jest z moim Bondzikiem prawie w tym samym wieku a on do nauki jest bardo ciężki. Chciałam go nauczyć "siad" ale on staje na 2 tylne łapki.... Więc jest mi ciężko bo robi wszystko odwrotnie. Quote
Arabeska^^ Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Natalia&Lola napisał(a):Arabeska na zdj z klapniętymi uszkami wygląda ona tak bezbronnie i słodko:) Czy on rzeczywiście zna tyle komend? Jest z moim Bondzikiem prawie w tym samym wieku a on do nauki jest bardo ciężki. Chciałam go nauczyć "siad" ale on staje na 2 tylne łapki.... Więc jest mi ciężko bo robi wszystko odwrotnie. Tak, zna je wszystkie :lol: Najszybciej poszło z 'siad', 'poproś' :evil_lol: i 'daj buziaka' :) Następnie nauczyła się leżeć (chociaż na początku często myliło jej się to z siadaniem :lol:). Podawanie łapki też szybko pojęła. Zdecydowanie najtrudniej było z obrotem, wiele dni musiałam z nią ćwiczyć, bo kładła się tylko i za nic nie chciała obracać :lol:. Sama się dziwię czasami, jak szybko niektóre rzeczy chwyta :). Ale jak do komend jest dobra, tak nie mogę jej oduczyć załatwiania się w domu :(. Zazwyczaj robi to na macie, ale całkiem często zdarza jej się w przypadkowym miejscu na podłodze. Nie patrzy nawet czy pachnie tam moczem czy nie, sika gdzie popadnie :(. Sama już nie wiem jak mam ją tego oduczyć.. Quote
Arabeska^^ Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Wpadłyśmy tylko życzyć wszystkim miłego wieczoru i lecimy, bo jutro najprawdopodobniej wybieramy się nad morze :) Fotki oczywiście gwarantowane :loveu: Całuski! :loveu: Quote
karkakarka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 No to miłego wypoczynku :) pozdrów morze od nas :) Quote
Nati28 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Czesc :loveu: nadrabiamy zaleglosci i zyczymy milego wypoczynku :lol: Quote
*Jot* Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Arabeska^^ napisał(a):Wpadłyśmy tylko życzyć wszystkim miłego wieczoru i lecimy, bo jutro najprawdopodobniej wybieramy się nad morze :) Fotki oczywiście gwarantowane :loveu: Całuski! :loveu: Oj,super będziecie miały. Życzymy przepieknej pogody nad morzem. Miłego wieczoru również życzymy. :sweetCyb::cunao::sweetCyb: No i jutro duuuuuuuuuuużo zdjęć poprosimy. :Rose::Rose::Rose: Quote
Karolina. Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Przyszliśmy się przywitać :multi: Quote
Arabeska^^ Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 karkakarka napisał(a):No to miłego wypoczynku :) pozdrów morze od nas :) Dziękujemy. Oczywiście pozdrowimy :lol: :loveu: Nati28 napisał(a):Czesc :loveu: nadrabiamy zaleglosci i zyczymy milego wypoczynku :lol: Hej :) Fajnie, że już wróciłaś, jak wyjazd? :) Dziękujemy bardzo :loveu: jot11 napisał(a):Oj,super będziecie miały. Życzymy przepieknej pogody nad morzem. Miłego wieczoru również życzymy. :sweetCyb::cunao::sweetCyb: No i jutro duuuuuuuuuuużo zdjęć poprosimy. :Rose::Rose::Rose: Będą zdjęcia, będą, już się baterie do aparatu ładują :lol: Dziękujemy bardzo bardzo :loveu: Karolina&Lucky napisał(a):Przyszliśmy się przywitać :multi: Dobry wieczór Wam :lol: :loveu: Quote
Recommended Posts