eve86 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Witamy witamy!!! Puk puk :loveu: Co u Was??? Co z tym mokrym pyszczkiem ??? Quote
pycia Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Witamy póznym wieczorkiem!:loveu: Bardzo się cieszę,że Phoebe jest tego samego wieku co moja Chelsea...i te imiona^^Skąd masz sunie? WOW nie mogę w to uwieżyć:multi:Ja Chelsea tego samego dnia kapałam pierwszy raz:crazyeye: i też szamponem GOTTLIEB dla szczeniąt zamówionym z internetu(tyle,że ze strony ZOO-SKLEP.pl tam jest po 12,56;)do tego mam kremową odżywkę tej samej firmy :loveu:też sądze,że rewelacja Chelsea po kąpieli jest taka milutka w dotyku i pachnąca:loveu:Opowiedz coś jeszcze o swojej psince nie mogę się doczekać:loveu:Pozdrawiam!!!!!!! Quote
Arabeska^^ Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Dobry wieczór wszystkim! Wpadam dzisiaj z fotkami, bo widzę, że się tu już wszyscy niecierpliwią :D Mam nadzieję, że wybaczycie nam tak długą nieobecność.. :oops: Co do pyszczka, wybieram się do weta w sobotę (przy okazji odrobaczania), ale przyjrzałam się temu dokładniej i stwierdziłam, że to .. łzy? Mokre ma właśnie pod oczami (szczególnie jednym), a poza tym wiecznie muszę je czyścić, przykładowo przemywam je dokładnie rano, a po południu wracają do swojego 'normalnego' stanu :<. Właściwie to powinnam je myć praktycznie co 4-5 godzin.. :roll: Wiecie dlaczego tak jest? Czy to wszystko może mieć rzeczywiście związek z alergią (kichanie, katar, łzawienie (?)) ?? Ehh, wiecznie mam do Was jakieś pytania ;). No, ale przejdźmy do sedna czyli do zdjęć :lol: Mam kilka nowych fotek więc czym prędzej je wklejam, żebyście mnie tu nie ukatrupili :lol: Jęzor :lol: : Quote
Arabeska^^ Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 I ostatnia fotka na dzisiaj (WIĘCEJ NA POPRZEDNIEJ STRONIE :)): I jak :) Phoebe rośnie jak na drożdżach, jeszcze niedawno zajmowała niecałą połowę swojego legowiska, a teraz? Jak się rozwali to jest tak długa jak i jej łóżko, niedługo zapewne trzeba będzie kupić nowe :lol:. Ah, chciałam również przekazać Wam pewną informację, otóż za 2 dni (a więc 27.08) Phoebe kończy 3 miesiące:lol: :multi: Ale z niej już "duuża" panienka jest ;D. O, znalazła sobie nawet i faceta, co prawda to grzywacz chiński - niezbyt urodziwy, ale jej przypadł do gustu :lol:. Kiedy tylko się z nim widzi, od razu tak zaczyna machać ogonkiem jakby miał jej odpaść :lol:. On też zdaje się ją bardzo lubić, a więc.. miłość kwitnie xD. Powtarzałam Parysowi (tak, tak ma na imię jej nowy man ;D), że ona jeszcze nie jest pełnoletnia, ale ma mnie w nosie najwyraźniej x]. No dobrze, na dzisiaj kończę, pozdrawiam wszystkich! Buziaki! :) :loveu: Quote
***Paulina*** Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Hejka:bye: http://i32.tinypic.com/35k4mli.png Jaki śliczny kłapouszek:loveu::loveu::loveu: Quote
JOYka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jaka Phoebe jest maleńka:loveu:Kenzo jest chyba jeszcze raz taki jak ona a jest tylko 3 dni starszy Quote
Arabeska^^ Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='***Paulina***']Hejka:bye: http://i32.tinypic.com/35k4mli.png Jaki śliczny kłapouszek:loveu::loveu::loveu: Ooj tak, tak, kłapouszek z niej, a tak bym chciała, żeby jej uchole stanęły :roll:. Dzisiaj będzie golenie i podklejanie - zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Quote
Arabeska^^ Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='JOYka']Jaka Phoebe jest maleńka:loveu:Kenzo jest chyba jeszcze raz taki jak ona a jest tylko 3 dni starszy :D Może i jest mała, ale niezły z niej tłuścioch, bo każdy kto na nią popatrzy to mówi, że grubasek :p. A ile waży Kenzo?? :d Quote
JOYka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Arabeska^^']:D Może i jest mała, ale niezły z niej tłuścioch, bo każdy kto na nią popatrzy to mówi, że grubasek :p. A ile waży Kenzo?? :d Nie wiem dokładnie ile waży, myślę że tak 1.5-1.7 kg ale bedziemy wiedzieć dokładnie w czwartek bo mamy wizytę u weta na trzecie szczepienie i już się z Kenzo boimy tego szczepienia Quote
Arabeska^^ Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='JOYka']Nie wiem dokładnie ile waży, myślę że tak 1.5-1.7 kg ale bedziemy wiedzieć dokładnie w czwartek bo mamy wizytę u weta na trzecie szczepienie i już się z Kenzo boimy tego szczepienia O, my idziemy na trzecie szczepienie 05.09 ... Przy ostatnim Phoebe strasznie piszczała :( Trzymam kciuki żeby jak najmniej bolało :thumbs: Quote
JOYka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 W ogóle nie jesteś do Phoebe podobna... hmmm ja zresztą do Kenzo też nie ... Ładna fotka Quote
Arabeska^^ Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 E.. dziękuję ;) Hehe, no ja też się zastanawiam dlaczego Phoebe wygląda tak jak wygląda, bo do nikogo z rodzinki podobna nie jest xD ;d Quote
JOYka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Hmmm może ja też się wstawię żeby można było wyłapać moje podobieństwo do Kenzo... Quote
Arabeska^^ Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 No pewnie :) Zawsze lepiej się gada kiedy wiadomo z kim ;D No, a poza tym porównamy sobie właśnie co nieco i przekonamy się czy Kenzo też taki do nikogo nie podobny jak moja Fibi ;D Quote
toffik Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Arabeska^^'] No, ale przejdźmy do sedna czyli do zdjęć :lol: Mam kilka nowych fotek więc czym prędzej je wklejam, żebyście mnie tu nie ukatrupili :lol: http://i31.tinypic.com/j0lbb6.png Smacznego ;)Śliczna maleńka :) Quote
sandra291 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Śliczne maleństwo:):) i tak jak mówi JOY:nie jesteście podobne:D:D:D Quote
JOYka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Arabeska^^']No pewnie :) Zawsze lepiej się gada kiedy wiadomo z kim ;D No, a poza tym porównamy sobie właśnie co nieco i przekonamy się czy Kenzo też taki do nikogo nie podobny jak moja Fibi ;D To zaraz się wrzucę do galerii Kenzo :lol: Quote
Arabeska^^ Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='JOYka']To zaraz się wrzucę do galerii Kenzo :lol: Ok, no to czekamy :) Quote
eve86 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Wotamy witamy :) Phoebe śliczniusia jak zawsze zresztą :loveu: Nic sie nie martw uchole staną. :p Pozdrawiamy i życzymy miłej nocki :loveu::loveu::loveu: No i prosimy wymiziać Phoebe na dobranoc :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Piękna panienka nam tu rośnie, śliczności malutkie:Dog_run:ona jest cudna, super foteczki:):) Ucholkami sie nie martw, ogolisz, podkleisz i będą stały jak żołnierze:):) Quote
Recommended Posts