ewa2909 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Arabeska^^ napisał(a):Tak, tak, ja też mam te co nie odparzają :D. Ale pomimo tego Phoebe i tak się niemiłosiernie drapie :shake: Podejrzewam że w przyszłości z gumkami będzie tak samo :evil_lol: :roll: Na początku wszystkie się drapią,a potem nie umieją bez gumek chodzić:evil_lol:,przynajmiej moje tak mają:multi: Quote
karkakarka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 U mnie tola nauczyła się na spacer z gumką chodzić, natomiast zaraz po powrocie do domu tak długo z nią walczy, aż uda się jej ją ściągnąć :evil_lol: Quote
eve86 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 karkakarka napisał(a):U mnie tola nauczyła się na spacer z gumką chodzić, natomiast zaraz po powrocie do domu tak długo z nią walczy, aż uda się jej ją ściągnąć :evil_lol: A Riki jak mu założę to patrzy w sufit i myslie ze jakies muchy go atakują... Warczy szczeka tarza się... Ale ostatnio wytrzymał pare godzinek ze spineczka :loveu: Quote
Arabeska^^ Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Dzień dobry wszystkim :) Przepraszam, że fotek jeszcze nie wstawiłam, będą jutro (na 100%) :D, po prostu ciągle zapominam naładować baterie od aparatu ;>. Byłam dzisiaj z Phoebe na spacerku razem z koleżanką. Ona poszła do sklepu a ja poczekałam na zewnątrz razem z Fibs. Nagle podszedł do mnie pewien starszy pan ;). Stał i się patrzył dobre pół minuty, a potem ni stąd ni zowąd zapytał czy piesek na sprzedaż. Ja do niego, że nie. Na to on, że szkoda i poszedł. Koleżanka wyszła ze sklepu, już miałyśmy iść, ja patrzę a tu znowu ten facet do nas podchodzi. Tym razem z .. garścią stówek w ręce :o. I pyta się mnie bezczelnie ile chcę za pieska xD. Odpowiedziałam (już mniej grzecznie ;d), że nie chcę go sprzedać. Poburczał coś jeszcze pod nosem i wkońcu poszedł.. xD. Niektórzy ludzie to potrafią być nachalni xD Miłego wieczorku życzę :) :* Quote
syla929 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Hehe, dobrze że ja z taka sytuacja się nie spotkałam.. Bezczelni ludzie:eviltong: Ale cóż, nie dziwię się, Fibka taka śliczna:loveu: P.S. Czekamy na fociaki :) Quote
Princess_York Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Jaki facet chciał cie przekupic :evil_lol:. Nie grzeczny pan:diabloti: Quote
eve86 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Tak sobie chciec psa kupic??? Cóż za dziwny człowiek ja bym mu chyba przywaliła . Bezczelność ludzka nie zna granic :shake: Quote
***Paulina*** Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Arabeska^^ napisał(a): Przepraszam, że fotek jeszcze nie wstawiłam, będą jutro (na 100%) :D, po prostu ciągle zapominam naładować baterie od aparatu ;>. Jest już jutro a fotek nie widać:shake: Quote
Nati28 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Witamy wieczornie ;) My rowniez czekamy na fotki :lol: Quote
eve86 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Nati28 napisał(a):Witamy wieczornie ;) My rowniez czekamy na fotki :lol: Może kiedyś sie doczekamy :loveu::loveu::loveu: Miłej nocki :lol: Quote
iwa63 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Witamy piękną Phoebe i jej panią ;) Pomału docieram do następnych psiaków PHOEBE jest śliczna :loveu::loveu::loveu:mam nadzieje że wpadniesz z rewizytą;) Quote
Nati28 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Witamy serdecznie :loveu: co tu tak cicho? Quote
Arabeska^^ Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Oj wiem, wiem, przepraszamy wszystkich za tak długą nieobecność! Nie była ona jednak wynikiem naszego lenistwa, a tego, iż popsuł się nam komputer i nie było jak was o tym poinformować :<. Na szczęście w końcu jest już wszystko ok :D i wkrótce spodziewajcie się nowych zdjęć! Co do Phoebe.. wczoraj miała pierwszą kąpiel.. Uff, ile się biedaczka strachu najadła! 15 minut po wszystkim jeszcze się trzęsła :(. Aż mi jej szkoda było.. Ale to nic, teraz jest już czyściutka i pachnąca :loveu:. A tak btw, polecam wszystkim yorkowym szczeniętom szampon Gottlieb dla szczeniąt. Kupiłam go przez allegro (bo u mnie w mieście takich nie ma..) i wydałam jedynie 14zł (+ koszty wysyłki). Ładnie pachnie, jest świetny w użyciu a Phoebe ma po nim super błyszczącą, bardziej puszystą i miękką sierść. Jednym słowem, jak dla mnie - rewelacja ;). Ah, mam do Was jedno pytanie. Otóż, martwi mnie to, że Fibs ma praktycznie cały czas mokry pyszczek (i przy tym dość nieładnie on pachnie). To z pewnością nie ma związku z piciem wody, bo bywam z nią w mieście przez 1-2 godziny i nic w tym czasie nie pije, a pyszczek i tak ma mokry. Nie wiem czy ona się ślini (?!), czy to może przez katar (?!), bo jak wcześniej pisałam, ona praktycznie cały czas gp ma (od czasu do czasu kicha, a rano kiedy wstaje oddycha tak jakby miała zatkany nos). Byłam z tym u weta ale stwierdził że to alergia i nic z tym nie zrobił :angryy: :mad:. Nie wiem co robić, niedługo idę na odrobaczanie, to udam się do innego i zobaczymy co on powie.. :(. Czy też miałyście taki problem?? :< Pozdrawiam :* Quote
tigrunia Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Arabeska koniecznie idź z sunią do innego weterynarza bo skoro cały czas ma mokry pyszczek a nigdzie go nie moczy to to normalne nie jest :shake: Quote
Nati28 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Witamy :loveu: Nie dobrze ze Phoebe ma sie nie za dobrze, moj Coco tez ma alergie ale tylko kicha i czasami kaszle, ale mokrego pyszczka nie ma:shake: Idz do weterynarza i niech on sie martwi co z tym zrobic ;) Quote
moniczkaa86 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Halo halo, jest TU kto? :hmmmm: :siara: Quote
Recommended Posts