Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

FREDZIU napisał(a):
Phoebe jest śliczna i ma takie super kolorki:loveu::loveu:, rośnie z niej piękna panienka:lol::lol:

Dziękujemy bardzo :loveu:
A no tak się zastanawiam jakie ona będzie miała kolorki kiedyś, bo jej mamcia była stalowo-złota, a tato już nieco odbiegał od normy bo miał dużo ciemniejszy włos niż wzorzec przewiduje :lol:. W sumie to chciałabym żeby była taka troszkę ciemna jak dorośnie, ale z drugiej strony strasznie podobają mi się takie yorki z całkiem złotymi mordkami :loveu:. No nic, pozostaje czekać, ciekawe tylko jak długo :roll: :lol:

• Replies 839
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eve86 napisał(a):
Dziekuje za instrukcję :) Odezwę się odnośnie banerku... Jeszcze raz buziaczki dla Was :multi:

Nie ma sprawy, ok, pisz kiedy Ci pasuje, ja i tak obecnie nie mam co zrobić ze sobą i tą masą wolnego czasu :lol: :roll:.
Dziękuję i nawzajem :loveu:

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Pisałaś w jednej z galerii że macie fryzjera dopiero w Stargardzie.W Choszcznie też macie fryzjera dla piesków :cool3:.Jest podobno od niedawna.

Witamy, witamy :D :multi:
No patrz, nie miałam pojęcia :-o.
A gdzie dokładnie nie wiesz??
:cool3:

Posted

Nati28 napisał(a):
O to niespodzianka, nie dobrze, nie dobrze :evil_lol:

E tam, nie przejmuj się, Twoje 'dzieła' widziałam, a tego fryzjera - nie. Zresztą nie wiadomo na 100% czy na pewno istnieje :D.
A poza tym wątpię żeby ktoś tam w Choszcznie robił to tak ładnie jak Ty :bigcool: :jumpie:

:lol:

Posted

karkakarka napisał(a):
domagam się zdjęć Fibi :mad:

Oo żesz Ty, wczoraj przecież były! :roll: :lol:
Nie ma tak łatwo - coś za coś :evil_lol:
Ty wstawisz nowe fotki Tolki, to ja pomyślę o jakiejś nowej Fibusiowej sesji :lol:
Hah :cool3:

Posted

Arabeska^^ napisał(a):
E tam, nie przejmuj się, Twoje 'dzieła' widziałam, a tego fryzjera - nie. Zresztą nie wiadomo na 100% czy na pewno istnieje :D.
A poza tym wątpię żeby ktoś tam w Choszcznie robił to tak ładnie jak Ty :bigcool: :jumpie:

Dziekujemy bardzo :oops:

Posted

Arabeska^^ napisał(a):
Witamy, witamy :D :multi:
No patrz, nie miałam pojęcia :-o.
A gdzie dokładnie nie wiesz??
:cool3:

powiem szczerze że dokładnie to nie wiem.Podobno jest psi salon gdzieś za Intermarche,tam gdzie był(lub jeszcze jest) weterynarz.Jak strzyże,nie mam pojęcia:shake:.Mówiła mi o tym moja ciocia która mieszka w Choszcznie i też ma Yoreczka.

Posted

Gosia2406 napisał(a):
powiem szczerze że dokładnie to nie wiem.Podobno jest psi salon gdzieś za Intermarche,tam gdzie był(lub jeszcze jest) weterynarz.Jak strzyże,nie mam pojęcia:shake:.Mówiła mi o tym moja ciocia która mieszka w Choszcznie i też ma Yoreczka.

Hm, nie miałam pojęcia.. :D
No nic, dzięki za informację, pójdę i sprawdzę :lol:

Posted

karkakarka napisał(a):
hihi:evil_lol:
Jak jej smakołyki serwuję to nic dziwnego, że tak jęzor wystawia :evil_lol:

jak chcesz więcej osób zacytować to wciśnij ten obrazek
;)

Oj :oops:
Dziękuję :lol: :multi:

Posted

eve86 napisał(a):
Gorące uściski dla malej psinki oczywiście na dobranoc :evil_lol::loveu::loveu:

Dziękujemy, psinka już smacznie śpi, ale ją uściskam jak się obudzi ;D (pewnie niedługo.. :roll: :lol:)
Dobranoc dla Ciebie i Rikiego :loveu:
I jak tam w sprawie bannerka?? :lol:

Posted

Milka_85 napisał(a):
Witamy!!!:multi:
Phoebe jest śliczniutka:loveu::loveu:

Oo, nowi goście :lol: :multi:
Miło nam, dziękujemy i zapraszamy częściej ! :)
Pozdrawiamy i miłej niedzieli życzymy :)

eve86 napisał(a):
bede sie odzywać na prv w tygodniu dzisiaj bylam w pracy i nie mialam sily o tym myslec :) Jeszcze raz gorące buziaki :loveu:

Ok :)
I nawzajem :lol: :loveu: