Arabeska^^ Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 FREDZIU napisał(a):Phoebe jest śliczna i ma takie super kolorki:loveu::loveu:, rośnie z niej piękna panienka:lol::lol: Dziękujemy bardzo :loveu: A no tak się zastanawiam jakie ona będzie miała kolorki kiedyś, bo jej mamcia była stalowo-złota, a tato już nieco odbiegał od normy bo miał dużo ciemniejszy włos niż wzorzec przewiduje :lol:. W sumie to chciałabym żeby była taka troszkę ciemna jak dorośnie, ale z drugiej strony strasznie podobają mi się takie yorki z całkiem złotymi mordkami :loveu:. No nic, pozostaje czekać, ciekawe tylko jak długo :roll: :lol: Quote
Arabeska^^ Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 eve86 napisał(a):Dziekuje za instrukcję :) Odezwę się odnośnie banerku... Jeszcze raz buziaczki dla Was :multi: Nie ma sprawy, ok, pisz kiedy Ci pasuje, ja i tak obecnie nie mam co zrobić ze sobą i tą masą wolnego czasu :lol: :roll:. Dziękuję i nawzajem :loveu: Quote
Gosia2406 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Pisałaś w jednej z galerii że macie fryzjera dopiero w Stargardzie.W Choszcznie też macie fryzjera dla piesków :cool3:.Jest podobno od niedawna. Quote
Nati28 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 O to niespodzianka, nie dobrze, nie dobrze :evil_lol: Quote
Arabeska^^ Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Gosia2406 napisał(a):Pisałaś w jednej z galerii że macie fryzjera dopiero w Stargardzie.W Choszcznie też macie fryzjera dla piesków :cool3:.Jest podobno od niedawna. Witamy, witamy :D :multi: No patrz, nie miałam pojęcia :-o. A gdzie dokładnie nie wiesz?? :cool3: Quote
Arabeska^^ Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Nati28 napisał(a):O to niespodzianka, nie dobrze, nie dobrze :evil_lol: E tam, nie przejmuj się, Twoje 'dzieła' widziałam, a tego fryzjera - nie. Zresztą nie wiadomo na 100% czy na pewno istnieje :D. A poza tym wątpię żeby ktoś tam w Choszcznie robił to tak ładnie jak Ty :bigcool: :jumpie: :lol: Quote
Arabeska^^ Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 karkakarka napisał(a):domagam się zdjęć Fibi :mad: Oo żesz Ty, wczoraj przecież były! :roll: :lol: Nie ma tak łatwo - coś za coś :evil_lol: Ty wstawisz nowe fotki Tolki, to ja pomyślę o jakiejś nowej Fibusiowej sesji :lol: Hah :cool3: Quote
Nati28 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Arabeska^^ napisał(a):E tam, nie przejmuj się, Twoje 'dzieła' widziałam, a tego fryzjera - nie. Zresztą nie wiadomo na 100% czy na pewno istnieje :D. A poza tym wątpię żeby ktoś tam w Choszcznie robił to tak ładnie jak Ty :bigcool: :jumpie: :lol: Dziekujemy bardzo :oops: :lol: Quote
Gosia2406 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Arabeska^^ napisał(a):Witamy, witamy :D :multi: No patrz, nie miałam pojęcia :-o. A gdzie dokładnie nie wiesz?? :cool3: powiem szczerze że dokładnie to nie wiem.Podobno jest psi salon gdzieś za Intermarche,tam gdzie był(lub jeszcze jest) weterynarz.Jak strzyże,nie mam pojęcia:shake:.Mówiła mi o tym moja ciocia która mieszka w Choszcznie i też ma Yoreczka. Quote
Arabeska^^ Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Gosia2406 napisał(a):powiem szczerze że dokładnie to nie wiem.Podobno jest psi salon gdzieś za Intermarche,tam gdzie był(lub jeszcze jest) weterynarz.Jak strzyże,nie mam pojęcia:shake:.Mówiła mi o tym moja ciocia która mieszka w Choszcznie i też ma Yoreczka. Hm, nie miałam pojęcia.. :D No nic, dzięki za informację, pójdę i sprawdzę :lol: Quote
Arabeska^^ Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Nati28 napisał(a):Dziekujemy bardzo :oops: :lol: E tam, nie ma za co :) Taka prawda :multi: Quote
karkakarka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 o nie zauważyłam zdjęć :oops: bo nie cofałam się :oops: tak jakby mówiła BUUuu hihi:evil_lol: http://i29.tinypic.com/zjgk6f.png Ja podobne wystawiłam dziś w naszej galerii :lol: http://i28.tinypic.com/vscsj5.png Quote
Arabeska^^ Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 FREDZIU napisał(a):wieczorne pozdrowionka od Fredzi:loveu: Dziękujemy :loveu: Miłego wieczorku :lol: Quote
Arabeska^^ Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 karkakarka napisał(a): Ja podobne wystawiłam dziś w naszej galerii :lol: http://i28.tinypic.com/vscsj5.png a tak, widziałam :D ale i tak nikt chyba nie przebije takiego długiego jęzorka jak ma Tolcia :lol: :evil_lol: :loveu: Quote
karkakarka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 hihi:evil_lol: Jak jej smakołyki serwuję to nic dziwnego, że tak jęzor wystawia :evil_lol: jak chcesz więcej osób zacytować to wciśnij ten obrazek ;) Quote
Arabeska^^ Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 karkakarka napisał(a):hihi:evil_lol: Jak jej smakołyki serwuję to nic dziwnego, że tak jęzor wystawia :evil_lol: jak chcesz więcej osób zacytować to wciśnij ten obrazek ;) Oj :oops: Dziękuję :lol: :multi: Quote
eve86 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Gorące uściski dla malej psinki oczywiście na dobranoc :evil_lol::loveu::loveu: Quote
Arabeska^^ Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 eve86 napisał(a):Gorące uściski dla malej psinki oczywiście na dobranoc :evil_lol::loveu::loveu: Dziękujemy, psinka już smacznie śpi, ale ją uściskam jak się obudzi ;D (pewnie niedługo.. :roll: :lol:) Dobranoc dla Ciebie i Rikiego :loveu: I jak tam w sprawie bannerka?? :lol: Quote
eve86 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 bede sie odzywać na prv w tygodniu dzisiaj bylam w pracy i nie mialam sily o tym myslec :) Jeszcze raz gorące buziaki :loveu: Quote
Milka_85 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [CENTER]Witamy!!!:multi: Phoebe jest śliczniutka:loveu::loveu: [/CENTER] Quote
Arabeska^^ Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Milka_85 napisał(a):Witamy!!!:multi: Phoebe jest śliczniutka:loveu::loveu: Oo, nowi goście :lol: :multi: Miło nam, dziękujemy i zapraszamy częściej ! :) Pozdrawiamy i miłej niedzieli życzymy :) eve86 napisał(a):bede sie odzywać na prv w tygodniu dzisiaj bylam w pracy i nie mialam sily o tym myslec :) Jeszcze raz gorące buziaki :loveu: Ok :) I nawzajem :lol: :loveu: Quote
Recommended Posts