Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 839
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Choć Phoebe jest ze mną dopiero od trzech dni, to już wiadomo mi co nieco o jej gustach i upodobaniach :cool3:. Np. nie cierpi kiedy robi się jej coś (cokolwiek) z uszkami czy głaszcze po łebku ;d. Wciąż się zastanawiam się jak ja je podkleję (bo mam taki zamiar) :roll: A co lubi? No chyba jak każdy psiuniek drapanie po brzuszku :lol:. A oto jej ulubione zajęcie - leżenie na plecach, u pańci na kolanach. No a pańcia oczywiście musi drapać ;d.

(Wybaczcie jakość, ale robione telefonem)

A tu już tak bardziej zwyczajnie :)

Mooje kochanie :loveu: :loveu:

Na dziś to tyle, bo mała w dalszym ciągu przez większość doby śpi :).
Ucałowanka dla wszystkich psiaków i ich właścicieli ;) :lol:

Posted

syla929 napisał(a):
Jej, nie wiem jak to sie stało, ale przeoczylam wasza galerie:(

Sliczna sunia!:loveu::loveu: Bardzo prosze o wiecej zdjec tego szkrabka

Pozdrawiamy:)

Witamy i cieszymy się że spodobała Ci się nasza galeria ;D :)
Dziękuję bardzo, a co do nowych fotek to właśnie zacznę je zaraz zgrywać na komputer, no a potem tu :)
Więc będą jeszcze dzisiaj :))
Również pozdrawiam i zapraszam częściej! :lol:

Posted

No i są :)
Co prawda tylko pięć, ale to zawsze coś, bo przy mojej Fibs, która albo śpi, albo tak wariuje, że nie da rady uchwycić jej aparatem to i tak nie lada wyczyn :diabloti:.
Seria poniższych zdjęć robiona była kiedy Phoebe już prawie spała :lol:

Wylegiwanie się na łóżku pańci - oto co leniuchy lubią najbardziej! ;):

A tu pod krzesłem - jedno z jej ulubionych "miejsc wypoczynkowych" :roll: (tak jakby nie miała swojego wygodnego łóżeczka.. ;d):

Kolejne zdjęcie z serii "wszędzie dobrze, ale pod krzesłem najlepiej", tym razem jednak Fibs bardziej aktywna, czyli "uszek poćwiczyć nie zaszkodzi" :lol:

A oto próba ucieczki :diabloti:, która choć bezowocna zakończyła się zsiusianiem się w progu (taak, wszelkie progi, nie wiedzieć czemu, to jej ulubione miejsca na załatwianie "tych spraw" :mad: :lol:) - czyżby zemsta ?? ;d

Pozdrawiam wszystkich i proszę o komentowanie galeryjki, bo coś słabo ją odwiedzacie :shake: ;D
:*

Posted

Phoebe jest bardzo ładna:loveu:Spineczka też śliczniutka:loveu:Tzeba wybaczyć jej niektóre wpadki jak to nazwałaś załatwianie tych spraw:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Balbina12 napisał(a):
Phoebe jest bardzo ładna:loveu:Spineczka też śliczniutka:loveu:Tzeba wybaczyć jej niektóre wpadki jak to nazwałaś załatwianie tych spraw:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hehe, taak, mojemu słodziakowi wszystko jestem w stanie wybaczyć :evil_lol: :loveu:
Dziękuję bardzo i pozdrawiam! :)

Posted

Dziękujemy wszystkim za przemiłe komentarze :lol:
Najwyraźniej myliłam się co do tego, że nikt nas nie odwiedza :oops: :multi:
A skoro tak, postanowiłam urządzić dziś jeszcze jedną sesję - tym razem w rolach głównych Fibs i Miś (większy zresztą od niej) ;D.

Najpierw trzeba oczywiście obwąchać nowego gościa:

Pierwsze koty za płoty - gość pachnie w porządku więc można rozpocząć powolną, aczkolwiek dokładną konsumpcję :evil_lol:. Na pierwszy ogień poszła smakowicie (?) wyglądająca kokardka :lol:

Mmm.. ale pychota :lol: (fotka niewyraźna, ale musiałam ją wstawić, ze względu na ten jęzorek :loveu:):

Niestety okazuje się, że miś jest niezjadliwy więc zainteresowanie nim powoli mija, a przechodzi na aparat..