Arabeska^^ Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 sandra291 napisał(a):Śliczne maleństwo! Ja i Phoebe baardzo dziękujemy :D :loveu: Twoja Suzi też jest śliczniuchna :loveu: Utul ją ode mnie :)) Quote
Arabeska^^ Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Choć Phoebe jest ze mną dopiero od trzech dni, to już wiadomo mi co nieco o jej gustach i upodobaniach :cool3:. Np. nie cierpi kiedy robi się jej coś (cokolwiek) z uszkami czy głaszcze po łebku ;d. Wciąż się zastanawiam się jak ja je podkleję (bo mam taki zamiar) :roll: A co lubi? No chyba jak każdy psiuniek drapanie po brzuszku :lol:. A oto jej ulubione zajęcie - leżenie na plecach, u pańci na kolanach. No a pańcia oczywiście musi drapać ;d. (Wybaczcie jakość, ale robione telefonem) A tu już tak bardziej zwyczajnie :) Mooje kochanie :loveu: :loveu: Na dziś to tyle, bo mała w dalszym ciągu przez większość doby śpi :). Ucałowanka dla wszystkich psiaków i ich właścicieli ;) :lol: Quote
karkakarka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 http://i25.tinypic.com/dg2clc.png aa nie mogę BOSSKA!!! :mdeje: Moja też lubi drapanko po brzuszku :evil_lol: Quote
misiunia2009 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 śliczna sunia :) Moja Misia tez uwielbia drapanie po brzuszku - wystarczą 2-3 min i śpi głęboko aż chrapie ;) Quote
Balbina. Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 http://i25.tinypic.com/dg2clc.png Pierwsze zdjęcie jest super:lol: Quote
FREDZIU Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Malutka jest rzeczywiście malutka, ile waży?:crazyeye: Noi oczywiśie piękna Quote
Arabeska^^ Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 FREDZIU napisał(a):Malutka jest rzeczywiście malutka, ile waży?:crazyeye: Noi oczywiśie piękna Ok. 600g :lol: Quote
syla929 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Jej, nie wiem jak to sie stało, ale przeoczylam wasza galerie:( Sliczna sunia!:loveu::loveu: Bardzo prosze o wiecej zdjec tego szkrabka Pozdrawiamy:) Quote
Arabeska^^ Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 syla929 napisał(a):Jej, nie wiem jak to sie stało, ale przeoczylam wasza galerie:( Sliczna sunia!:loveu::loveu: Bardzo prosze o wiecej zdjec tego szkrabka Pozdrawiamy:) Witamy i cieszymy się że spodobała Ci się nasza galeria ;D :) Dziękuję bardzo, a co do nowych fotek to właśnie zacznę je zaraz zgrywać na komputer, no a potem tu :) Więc będą jeszcze dzisiaj :)) Również pozdrawiam i zapraszam częściej! :lol: Quote
Arabeska^^ Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 No i są :) Co prawda tylko pięć, ale to zawsze coś, bo przy mojej Fibs, która albo śpi, albo tak wariuje, że nie da rady uchwycić jej aparatem to i tak nie lada wyczyn :diabloti:. Seria poniższych zdjęć robiona była kiedy Phoebe już prawie spała :lol: Wylegiwanie się na łóżku pańci - oto co leniuchy lubią najbardziej! ;): A tu pod krzesłem - jedno z jej ulubionych "miejsc wypoczynkowych" :roll: (tak jakby nie miała swojego wygodnego łóżeczka.. ;d): Kolejne zdjęcie z serii "wszędzie dobrze, ale pod krzesłem najlepiej", tym razem jednak Fibs bardziej aktywna, czyli "uszek poćwiczyć nie zaszkodzi" :lol: A oto próba ucieczki :diabloti:, która choć bezowocna zakończyła się zsiusianiem się w progu (taak, wszelkie progi, nie wiedzieć czemu, to jej ulubione miejsca na załatwianie "tych spraw" :mad: :lol:) - czyżby zemsta ?? ;d Pozdrawiam wszystkich i proszę o komentowanie galeryjki, bo coś słabo ją odwiedzacie :shake: ;D :* Quote
Nati28 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 My odwiedzamy :lol: Piekna malutka kulka :loveu: Quote
FREDZIU Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 My też odwiedzamy i pozdrawimy, mała jest urocza.:lol::loveu: Zapraszamy też do nas:multi: Quote
Arabeska^^ Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Dziękuję wszystkim stałym bywalcom ;) :* Również pozdrawiam serdecznie :* Quote
Balbina. Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Phoebe jest bardzo ładna:loveu:Spineczka też śliczniutka:loveu:Tzeba wybaczyć jej niektóre wpadki jak to nazwałaś załatwianie tych spraw:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Spinka wieksza niz Fibi:loveu::evil_lol: http://i27.tinypic.com/2z85mh4.png fajna czarnula:loveu: Quote
Arabeska^^ Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Balbina12 napisał(a):Phoebe jest bardzo ładna:loveu:Spineczka też śliczniutka:loveu:Tzeba wybaczyć jej niektóre wpadki jak to nazwałaś załatwianie tych spraw:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hehe, taak, mojemu słodziakowi wszystko jestem w stanie wybaczyć :evil_lol: :loveu: Dziękuję bardzo i pozdrawiam! :) Quote
Jofka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 http://i30.tinypic.com/5uhkqu.png Fibs jest śliczna taka mała kluseczka.Najpiękniejsze dni przezywasz króciutko co ją masz.Oj zazdroszcze:loveu: Quote
Magda Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 http://i27.tinypic.com/20mn9t.png To sobie znalazła miejsce :loveu: Tylko ją wycałować :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Hej :multi: Ja odwiedzam Was regularnie i mimo, że nic nie piszę, to i tak zawsze zachwycam się Fibunią :loveu: Niesamowity maluszek :loveu: Quote
Princess_York Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 O jejciu .. Jaka ona malusia :-o . Ja to bym się bała gdziekolwiek iść, zresztą przy mojej się boję chociaż jest większa ;). Śliczna mordka :loveu: :loveu: Quote
moniczkaa86 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Witamy się słonecznie! :sweetCyb: Fibunia słodka, zwłaszcza na tej fotce pod krzesłem :loveu: Wymiziaj ją koniecznie. :multi: Quote
karkakarka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 http://i30.tinypic.com/2eav76s.png śliczniutka kuleczka:loveu: Quote
Arabeska^^ Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Dziękujemy wszystkim za przemiłe komentarze :lol: Najwyraźniej myliłam się co do tego, że nikt nas nie odwiedza :oops: :multi: A skoro tak, postanowiłam urządzić dziś jeszcze jedną sesję - tym razem w rolach głównych Fibs i Miś (większy zresztą od niej) ;D. Najpierw trzeba oczywiście obwąchać nowego gościa: Pierwsze koty za płoty - gość pachnie w porządku więc można rozpocząć powolną, aczkolwiek dokładną konsumpcję :evil_lol:. Na pierwszy ogień poszła smakowicie (?) wyglądająca kokardka :lol: Mmm.. ale pychota :lol: (fotka niewyraźna, ale musiałam ją wstawić, ze względu na ten jęzorek :loveu:): Niestety okazuje się, że miś jest niezjadliwy więc zainteresowanie nim powoli mija, a przechodzi na aparat.. Quote
Recommended Posts