Arabeska^^ Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Witajcie wszyscy wielbiciele yorków :lol: Pragnę przedstawić Wam moje małe szczęście :) Imię: Phoebe Waga: ok. 2,3 - 2,5kg Rodowód: brak Data narodzin: 27.05.2009r Jest ze mną od: 11.07.2009r :love: Fibi uwielbia jeść, lubi wszystko począwszy od wszelkiego rodzaju nabiału, przez mięso (surowe, gotowane, smażone, pieczone..), a skończywszy na owocach i warzywach (jeśli chodzi o te ostatnie to najbardziej lubi.. kalarepkę :D). Poza tym jest raczej spokojnym psiakiem, łasi się do każdego człowieka ale zazwyczaj boi się innych psów, a kotów unika jak ognia :D. Jest bystra i szybko się uczy (szczególnie jeśli w nagrodę dostanie coś pysznego :)), zna sporo komend i chętnie się popisuje -uwielbia być w centrum zainteresowania :D. To będzie taka jej mini-galeria, postaram się regularnie wklejać nowe zdjęcia ;). A to fotki z dzisiaj: A tu już po sesji - zasłużony odpoczynek ;] Quote
Magda Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 http://i31.tinypic.com/k2grrk.png Śliczna:loveu: Przypomniała mi mojego szkraba jak był w jej wieku. Jak już się do Ciebie przyzwyczai to ogol jej uszka, żeby ładnie stanęły;) Quote
Arabeska^^ Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 rufus295 napisał(a):Fajna:multi:, widać że lubi pozować :lol: Dziękuję :) Taak, o dziwo nie ma z tym problemu :D Myślałam, że jak jest taka mała to będzie się bała flesza.. Ale w ogóle jej nie przeszkadza ;] Quote
Arabeska^^ Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Magda napisał(a):http://i31.tinypic.com/k2grrk.png Śliczna:loveu: Przypomniała mi mojego szkraba jak był w jej wieku. Jak już się do Ciebie przyzwyczai to ogol jej uszka, żeby ładnie stanęły;) Dziękuję :** Tak, mam taki zamiar, zrobiłabym to nawet teraz, ale jeszcze nie daje sobie nic zrobić, a już szczególnie dotknąć uszek ;] Quote
Nati28 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Sliczny maluszek :loveu: A gdzie doklanie mieszkasz, bo piszesz ze okolice Szczecina?? ;) Quote
Doti1986 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 http://i31.tinypic.com/k2grrk.png Śliczna mordeczka:loveu::loveu::loveu: ile ona obecnie ma bo widzę że jeszcze taka malutka:loveu::loveu::loveu: Quote
Arabeska^^ Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Nati28 napisał(a):Sliczny maluszek :loveu: A gdzie doklanie mieszkasz, bo piszesz ze okolice Szczecina?? ;) Dziękuję bardzo ;) :** Napisałam okolice Szczecina, bo i tak nikt zapewne nie wie gdzie leży Choszczno.. ;D :) Quote
Arabeska^^ Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Doti1986 napisał(a):http://i31.tinypic.com/k2grrk.png Śliczna mordeczka:loveu::loveu::loveu: ile ona obecnie ma bo widzę że jeszcze taka malutka:loveu::loveu::loveu: Dziękuję :*** Ma dopiero 7 tygodni, ledwo udało mi się te fotki zrobić, bo praktycznie cały czas śpi ;) Quote
Doti1986 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Arabeska^^ napisał(a):Dziękuję :*** Ma dopiero 7 tygodni, ledwo udało mi się te fotki zrobić, bo praktycznie cały czas śpi ;) A nie za wcześnie była zabrana od mamy bo 7 tygodni to taki maluszek jeszcze może dlatego cały czas śpi i się trzęsie:-( Quote
Arabeska^^ Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Doti1986 napisał(a):A nie za wcześnie była zabrana od mamy bo 7 tygodni to taki maluszek jeszcze może dlatego cały czas śpi i się trzęsie:-( Tak wiem, to trochę za wcześnie, mogłam w sumie jeszcze poczekać tydzień czy dwa.. :( Quote
FREDZIU Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Witamy małą Phoebe, super że następny maluszek będzie miał galerie, czekamy na mnóstwo zdjęć i zapraszamy do nas:smilecol:. Quote
karkakarka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 http://i31.tinypic.com/k2grrk.png boziu boziu - śliczna jest :loveu: Quote
.Agata. Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 7-8 tygodni to przeciętny wiek zabierania szczeniaka od matki. Śliczna sunia - w yorkach lubiłabym tą pielęgnację ale jak to jest z takim małym cosiem kręcącym się pod nogami ? :eviltong::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Witamy :multi: Mała fajna jest, taki czarnulek :loveu: Ja to już nie pamiętam, jak to jest mieć takiego szkraba w domu :lol: Pozdrawiamy, Sara, Aris i Holly :calus: Quote
Arabeska^^ Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Nati28 napisał(a):Witamy wszystkich z rana :lol: Witamy, witamy :)) A co tam słychać u Coco ?? :lol: Quote
Arabeska^^ Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Agata_Roki napisał(a):7-8 tygodni to przeciętny wiek zabierania szczeniaka od matki. Śliczna sunia - w yorkach lubiłabym tą pielęgnację ale jak to jest z takim małym cosiem kręcącym się pod nogami ? :eviltong::loveu: A, dziękuję bardzo :) :* Oj, łatwo nie jest, cały czas praktycznie trzeba mieć na nią oko. Wejdzie wszędzie, czasem to się boję że ją zdepczę. :| . Trzeba też uważać jak się drzwi otwiera i zamyka, bo można nie zauważyć jak wejdzie pomiędzy .. :shake: Quote
Nati28 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 U nas wszystko dobrze bylismy na spacerze, a teraz Coco oczywiscie spi :eviltong: Quote
moniczkaa86 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Arabeska^^ napisał(a):Dziękuję bardzo ;) :** Napisałam okolice Szczecina, bo i tak nikt zapewne nie wie gdzie leży Choszczno.. ;D :) Ja wiem :cool1: Witamy serdecznie Phoebe, śliczniutka jest i taka maleńka :loveu: Już prawie nie pamietam, jak moja taka była :eviltong: Miłego dnia :multi: Quote
Arabeska^^ Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Nati28 napisał(a):U nas wszystko dobrze bylismy na spacerze, a teraz Coco oczywiscie spi :eviltong: Oj, kiedy to ja będę mogła wyjść na spacer z Phoebe.. :roll: ;d Moja też oczywiście śpi, niedawno wstała siusiu zrobić i z powrotem do łóżeczka.. oj, ten mój mały śpioch ;] :loveu: Quote
Arabeska^^ Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 moniczkaa86 napisał(a):Ja wiem :cool1: Witamy serdecznie Phoebe, śliczniutka jest i taka maleńka :loveu: Już prawie nie pamietam, jak moja taka była :eviltong: Miłego dnia :multi: Oo. :-o no to chyba jesteś pierwsza :lol: Dziękuję za odwiedziny i zapraszam częściej ;> Uściski dla Twojej Fibusi :) :loveu: Również życzę miłego dnia ;** Quote
Arabeska^^ Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Dziękuję wszystkim za odwiedziny i przemiłe komentarze ;) :* Wkrótce (być może jeszcze dziś) dodam kilka nowych fotek.. Na razie Fibs śpi i ciężko uchwycić ją gdy robi coś innego ;D Quote
Recommended Posts