edithka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Witam, mam 3 miesięcznego Jacka Russelka. Powoli łapie, że ma się załatwiać na dworze, kupke w 99 % wytrzymuje do spaceru, siku rzadziej, bo to ciężko wyczuć kiedy ma zamiar. Ostatnio zauważyłam, że podczas KAŻDEGO posiłku (dostaje suchą karmę 4 razy dziennie, dość regularnie) odchodzi na kilka kroków od miski robi siusiu i wraca do jedzenia. Nie wiem skąd takie zachowanie. Do tej pory jak zobaczył miskę to jadł ze smakiem, czasem popijał, nie odrywał się od jedzenia. Czy ktoś już się z tym spotkał? Quote
westieee Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ja się z tym nigdy nie spotkałam,ale to może powód jest tym że psiaczek jest podniecony (że dostał jedzenie) i siusia z radości.Najlepjej nie dawaj psu picia bezpośredio po posiłki.(nie wiem tak dokładnie dlaczego,czytał to w książce o psach). Przed jedzeniem wyjdź z nim na dwór zeby się załatwił a potem daj mu karme.Może to pomoze. :roll: Quote
Recommended Posts