Nadziejka Posted January 7 Author Posted January 7 ZAPRASZAMY OD RANKA SAMIUĆKIEGO Z MODLITWĄ ZA WSZYTKIE ISTOTY 1 Quote
Nadziejka Posted January 7 Author Posted January 7 Dnia 7.01.2026 o 18:28, Radek napisał: Zaglądam po długim dniu w pracy. Teraz wujenku odpoczynek przy ukochanych łapeczkach 1 Quote
Radek Posted January 7 Posted January 7 Było miłe powitanie przez psiaki, a potem fajne spacerki w śniegu. 1 Quote
Nadziejka Posted January 7 Author Posted January 7 Dnia 7.01.2026 o 22:16, Radek napisał: Było miłe powitanie przez psiaki, a potem fajne spacerki w śniegu. Spokojnego wieczorku Myśmy tez poszalałły z moją kochaną bubunią Quote
Nadziejka Posted January 8 Author Posted January 8 Dnia 8.01.2026 o 05:02, Radek napisał: Bezlajkowe dzień dobry. Dzień dobry wujenku SERCE Niechaj każdy dzień każdeńka chwila bedzie dobrem ciepłem dla całego Radeczkowa 1 Quote
Nadziejka Posted January 8 Author Posted January 8 Dnia 8.01.2026 o 17:18, Radek napisał: Bazarek cały czas czynny. Spokojnego wieczoru 1 Quote
Nadziejka Posted January 8 Author Posted January 8 Poczarowałam kolejne obnizki polecam polecam zajrzyjcie proszę na trzy strony Quote
Nadziejka Posted January 9 Author Posted January 9 zapraszam serdecznie kramik dla czarnuszka KLAUSIKA tytuł ,,KLAUSIKOWI-KSIĄŻKI,CERAMIKA NADZIEJKOWO A CEGIEŁKI KROPKA73.OD 9.1-25.1,, Quote
Nadziejka Posted January 10 Author Posted January 10 Dobruśkiego ciepłego ja najwięcej w ciepłym zapraszamy z modlitwą 1 Quote
Recommended Posts