AlfaLS Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 kaja555 napisał(a):Słyszałam o tym tymczasie i wiem z kilku żródeł, że to sprawdzony i solidny DT. Cieszę się, że tak młoda osoba zainteresowałą się starym psem, to dla niego jedyna szansa na nowy dom :loveu: Klaudiaaa - jest super że weźmiesz Ślepaczka:multi: ale nie dziw się że pytamy o szczegóły, w końcu się znamy tylko z dogo;) a sama wiesz że może tak być jak ktoś napisał wyżej że ktoś chce dać tymczas a rodzice nic nie wiedzą:mad:.W końcu różni są ludzie, nie każdy jest tak odpowiedzialny jak Ty więc lepiej dmuchać na zimne niż się sparzyć :evil_lol:, SZCZEGÓLNIE ŻE CHODZI O DOBRO PSA, KTÓRY NIC NIE ROZUMIE. Quote
AlfaLS Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ślepaczku, pusto tu u Ciebie to chociaż podniosę;). Quote
MagdaH Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 oj, pusto, pusto...ale w kojcu jak rządzę:eviltong: Quote
Dogha Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Mam nadzieję, że Ślepaczkowi się poszczęści :) Tak ogółem: ale fajnie! Quote
klaudiaaa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 AlfaLS napisał(a):Klaudiaaa - jest super że weźmiesz Ślepaczka:multi: ale nie dziw się że pytamy o szczegóły, w końcu się znamy tylko z dogo;) a sama wiesz że może tak być jak ktoś napisał wyżej że ktoś chce dać tymczas a rodzice nic nie wiedzą:mad:.W końcu różni są ludzie, nie każdy jest tak odpowiedzialny jak Ty więc lepiej dmuchać na zimne niż się sparzyć :evil_lol:, SZCZEGÓLNIE ŻE CHODZI O DOBRO PSA, KTÓRY NIC NIE ROZUMIE. nie no jasne. Nie powiedziałabym że go wezmę, a jeszcze się rodziców nie pytałam. Wszystko wiedzą.;) Tylko kto tam do niego zagląda? Bo nie mam z nikim takim kontaktu. Pisze do pani Grażyny, ale ona mi nie odpisuje, więc nie wiem. Quote
MagdaH Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='klaudiaaa']nie no jasne. Nie powiedziałabym że go wezmę, a jeszcze się rodziców nie pytałam. Wszystko wiedzą.;) Tylko kto tam do niego zagląda? Bo nie mam z nikim takim kontaktu. Pisze do pani Grażyny, ale ona mi nie odpisuje, więc nie wiem. Grażyna teraz rzadko zagląda na Dogo, bo nie moze się obrobic ze sterylkami kocimi...Ale byłyśmy dzis w schronie i malizna (tak zwracam sie do większosci psów ponizej 50kg masy;)) świetnie sobie radzi, potrzebuje pomocy przy jedzeniu, zeby inne psy nie wyjadały mu z miski, ale jeśli będzie sam to nauczy się że micha jego i będzie mu łatwiej;). Możesz pisać do mnie na pw albo magda@hadrys.pl , albo dzwonic 781 44 99 09, na pewno Grażynie przekażę, poza tym jesteśmy razem dwa razy w tygodniu w schronisku... Quote
AlfaLS Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 I co u psiaka? Jeszcze w schronisku czy już w DT? Quote
MagdaH Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 jedzie za ok. 1,5 godziny:p Auto muszę dorwać, TZ-ta zza kierownicy przepędzić:eviltong: i pojechać do schronu. Quote
klaudiaaa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Maksiu (bo chyba tak ma na imie ;p) jest już wykąpany i pojedzony. Kurcze chodzi po domu i mi rzeczy obsikuje, ale tata już go uczy :p. Zobaczyłam jaki on chudy aż mi się ryczeć zachciało :shake: Quote
magda222 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 MagdaH i Klaudiaaa dziękujemy :multi: Czekamy na jakieś fotki :loveu: Quote
kaja555 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 klaudiaaa napisał(a):Maksiu (bo chyba tak ma na imie ;p) jest już wykąpany i pojedzony. Kurcze chodzi po domu i mi rzeczy obsikuje, ale tata już go uczy :p. Zobaczyłam jaki on chudy aż mi się ryczeć zachciało :shake: No Maksiu zachowuj się! Sika się na dworze! Czekamy na fotki ;) Quote
kaja555 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 feliksik napisał(a):a ślepacek jest na DT czy DS na DT, DS dopiero szukamy Quote
klaudiaaa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 LEŻĘ SOBIE....... W NOWYM DOMU,JEST MI DOBRZE,JEDZONKO MNIAM MNIAM..........:loveu: nie lubię sam leżeć.... Quote
kaja555 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 magda222 napisał(a):Klaudiaaa :calus: też się dołączam! :calus: Quote
HebaNova Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 o rany jaki lew salonowy :crazyeye::loveu: Quote
MagdaH Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Max, w tej chwili masz się uspokoić:mad: Jak rozmawiałam z Tatą Klaudii pobiorą mocz do badania i po kolei trzeba wykluczyć powody "rozlania" się Maxa. Szaleństwa też, mam nadzieję, niedługo miną... Ogłoszenia ma na: Ślepaczek czeka na cud! Tychy! (718309376) - Aukcje internetowe Allegro adopcja - adopcje - psy - Ślepaczek (3204) - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa adopcja - adopcje - psy - Ślepaczek (3204) - Schronisko Dla Zwierząt Adopcje psów - Psy do adopcji - PsyiMy.pl Quote
klaudiaaa Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 na początku było dobrze, czasami tylko zaznaczył teren. Potem jak mu cos odbiło to masakra: latał po domu, sikał wszędzie (dosłownie), prawie zjadł królika. Tata wybył z domu, zostałam sama z mama i niemogłyśmy sobie rady dać. Jutro oddajemy mocz na badania, jeżeli nic nie wykryją a nadal będzie tak sikał to go kastrujemy, a jak nic nie pomoże ...to masakra :shake:. Rozumiem że czasem może nie wytrzymać, posikać się ale nie co pare minut i to jeszcze zostawiając taką kałuże. Quote
grazyna9915 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Klaudia myślę, że potrzeba jasno wyjaśnić. Pies ma znaleźć szybko nowe miejsce. Cieszę się, że nie musimy go już dzisiaj odbierać, bo nawet nie miałbym jak. Nie chcę jednak, żeby pies wrócił do schroniska, to ostatnie miesjce do którego miałby wrócić. Quote
Poker Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Jeżeli oddaje dużo moczu i często, to znaczy,że pije dużo.A dlaczego pije? tego nie wiemy.Trzeba zbadać mu poziom cukru we krwi i oczywiście parametry funkcji nerek tzn.mocznik, kreatyninę i koniecznie fosforany w surowicy krwi. Quote
Recommended Posts