martynkao Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Jest jeszcze kilka fajnych stron i blogow o MS zaraz postaram sie cos jeszcze wrzucic . jak to mozliwe ze strona oficjalna i wynikow nie ma a ta ktora znalazlam ma? hehe Trzymamy kciuki za Naszych !! Quote
kar0lla Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Bardzo odkrywczy filmik... ;) wydaje mi się, że tajemnica leży jednak gdzie indziej... Quote
wendka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Zerwalo sie polaczenie tuz tuz przed naszymu :placz::placz::placz: Quote
LALUNA Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 PATIszon napisał(a):Kto mnie wola? :drinking: Dobra, dzieci mam, one mnie molestuja...jade po wino, bo mi sie skonczylo....zaraz wracam. Myślisz ze jak im dasz wino to będą miej Cie molestowac? :razz: Quote
wendka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Widzialam koncowke Ani z grzywka, bylo b ladnie , czas 49 z hakiem. Ide cos wypic :roll: Udzielilo mi sie, nie po to siedze 2 godz przed kompem aby akurat na naszych nie bylo wizji :mad: Quote
Junka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Dobra dziewczyny jak tam nasi, bom nie w temacie? Quote
LALUNA Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Na pocieszenie wiesci z Frontu. Sylwia T z bc odmowa, z pirenejczykiem zapomniała torku i strefa na palisadzie. Quote
IraKa Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 To można gdzieś to pooglądać na żywo czy nie? Jaka teraz jest konkurencja ? Quote
Neo&Anti Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 LALUNA napisał(a):Na pocnieszenie wiesci z Frontu. Sylwia T z pirenejczykiem zapomniała torku i strefa na palisadzie. A jakie to pocieszenie LALUNA napisał(a):Robert ale tam jeszcze biegaja pirenejczyki. Kibicuj wiec po rasie ;-)No własnie kibicowałem Magdzie i Sylvii i co z tego wyszło... Quote
Junka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Neo&Anti napisał(a):A jakie to pocieszenie No własnie kibicowałem Magdzie i Sylvii i co z tego wyszło... To już wiemy, kto ma nie kibicowac :evil_lol: Quote
LALUNA Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Neo&Anti napisał(a): No własnie kibicowałem Magdzie i Sylvii i co z tego wyszło... Faktycznie to może lepiej już nikomu nie kibicuj :evil_lol: Chyba ze przeciwnikom :lol: Quote
Tess Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Laluna, Silvia pomyliła tor z bc i za to była odmowa, z pirenejczykiem była tylko strefa.;) Quote
Neo&Anti Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 A komu mam kibicować? Jak spiewała Jeżowska: wszystkie pieski nasze są :eviltong: Quote
Bzikowa Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Ej to w końcu można to gdzieś online oglądać czy nie? Zgubiłam się.:mad: Pomóżcie dziecku we mgle :lol: Ta ich strona mnie dobija. Quote
Junka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Bzikowa napisał(a):Ej to w końcu można to gdzieś online oglądać czy nie? Zgubiłam się.:mad: Pomóżcie dziecku we mgle :lol: Ta ich strona mnie dobija. Hehe a myślałam, że to tylko ja mam z tym problem :cool1: Quote
LALUNA Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Tess']Laluna, Silvia pomyliła tor z bc i za to była odmowa, z pirenejczykiem była tylko strefa.;) Ech te szyfry, miałam kropke po odm. i myslalam ze to koniec zdania. :diabloti: To się pirenejczyk rozbrykał na strefce . Pewnie mu Robert za mocno kibicował W mediumach Oxa dyska , Beza 1,89, Astor 8,38 Quote
LALUNA Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 i stół :p Pip czysto, Sundey 5 pkt, Melisa 1,97 Quote
kar0lla Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 można oglądać, ale trzeba zapłacić 19 dolarów Quote
ewka i haker Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 torek niezły gratki dla naszych Quote
Bzikowa Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Karola dzięki za oświecenie:) Znalazłam już tę stronkę z oglądaniem online gdzie trzeba bulić ale myślałam , że macie jakieś inne źródło. Jak nie to nie. ;) No to chyba nie skorzystam :lol: A torek pokręcony ale to nie nowość, wszystkie siakieś takie... Trochę w jeden deseń wszystkie albo to mi się tak wydaje. Quote
Dynamique Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Gratki ! Torek rzeczywiście trudny. Trochę w jeden deseń wszystkie albo to mi się tak wydaje Mają 'stajla' :lol: Pzdr. Quote
ito Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 klikając na imię psa otwiera się stronka z jego wynikami (trzeba patrzeć tylko na wc09, bo jezeli pies byl na innych mistrzostwach to tez sa wyniki) tola mac cir kryśka beza pipi kejti melisa sundey astor oxa Quote
IraKa Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Smallikowy tor: YouTube - anita team agility small To niezłe:evil_lol: YouTube - lukas team agility small http://www.youtube.com/watch?v=9EC_FqZ8_hw Quote
Recommended Posts