flashka-g Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 bo orsini to pewnie oblegała stoiska z piwem 8) Quote
orsini Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 NIE z piwem, bo za szofera robilam:)))ale z NALESNIKAMI:))))mniaaaam... Nikus oj to szkoda,szkoda... Quote
Ka-Vanga Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Haha Flashka ja musialam ja sila od tego piwa odciagac :wink: :lol: . No NNikka ja bede :D . Quote
orsini Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 [quote name='sortis']W roku 2002 Klubową Wystawę organizowal Oddział Warszawski. Oddział Warszawski ufundował wtedy m.in. puchary dla wszystkich Zwycięzców Klubu. W roku 2004 Klubową Wystawę organizowal Oddział w Legnicy. Oddział Legnicki ufundował wtedy m.in. puchary dla wszystkich Zwycięzców Ras. W roku 2005 nie było żadnych nagród ufundowanych przez oddział organizujący klubowa wystawę, przeznaczonych dla zwycięzców. Nie bylo pamiątkowych pucharów ani dla Zwycięzców Klubu ani dla Zwycięzców Ras. Oddział w Legionowie ufundowal jeden puchar, Puchar dla Barbary Księżopolskiej za ogromny wkład w rozwój Oddzialu w Legionowie, propagowanie kynologii .. itd Komitet organizacyjny wystawy: Zofia Tosiak, Marzena Tkacz-Rosłon, Bogdana Janowska-Nowaczyk, Malgorzata Pawluczuk, Andrzej Hiszpański, Jolanta Jurkowska, Barbara Księżopolska, Izabela Koriat-Zumis, Agnieszka Lesińska, Emanuel Zumis, Dorota Domańska. Tyle... tia..... aga_ostaszewska orsini@interia.pl plizzzzzzz.......wiesz co :lol: :lol: :lol: Quote
aga_ostaszewska Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Byłam na wczorajszej wystawie jako widz i pomocnik (za biegającą w obłędzie Fuką :lol: ) Jako postronna osoba, to rzeczywiście mogę się doczepić do opisów... które jakby to powiedzieć były dość ubogie w słownictwo. Nie słyszałam wszystkich uwag o psach np. na ringu at, ale część dosłyszałam a w opisie nie zobaczyłam. Chciałabym serdecznie pogratulować zwyciężcą! A dla osób troszkę zawiedzionych... Nowy Dwór to nie jedyna wystawa... i na nastepnych będzie lepiej! Macie cudne psiaki, tylko niestety taka kolej... raz lepiej raz gorzej. Było mi bardzo miło poznać Dogomaniaków! pszym: Było mi baaardzo miło! Prześlij maila na priva, to cosik wyślę! orsini: Pamietam, pamiętam :lol: Fajnie było zobaczyć Ciebie z psiakiem na żywca! czapla: Niuniek jest prześliczny! Nawet Nikka nie umknęła mojej uwadze :lol: tylko szkopda, że tylko chwilke Cię widziałam :( Quote
Ka-Vanga Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):Było mi bardzo miło poznać Dogomaniaków! Aga, ja Ciebie tez widzialam, ale bylas tak zabiegana, ze juz nie podchodzilam :wink: . Quote
aga_ostaszewska Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Aga, ja Ciebie tez widzialam, ale bylas tak zabiegana, ze juz nie podchodzilam :wink: . Cholera... trzeba było mnie rąbonąć czymś... żeby wróciła do pionu :lol: Quote
orsini Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 aga zabiegana i zakrecona, ale przy fuce to ona w ogole ni ejest zakrecona :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Ka-Vanga Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):Cholera... trzeba było mnie rąbonąć czymś... żeby wróciła do pionu :lol: Haha nastepnym razem tak zrobie :lol: . Ale moze mnie pamietasz bo chwile stalysmy razem. Maialam na sobie zielona koszulke i jeansy, no i taka niewysoka jestem i rudo-blond :wink: . Quote
Ka-Vanga Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 orsini napisał(a):aga zabiegana i zakrecona, ale przy fuce to ona w ogole ni ejest zakrecona :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To fakt :lol: :lol: :lol: :lol: . Quote
Ludek Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Ja też gratuluję wszystkim zwycięzcom i w ogóle wszystkim psiakom:) Wygląda na to, że z wieloma osobami się minęłam i nawet nie wiedziałam, że to one. Następnym razem musimy sobie identyfikatory przyczepić:) A już na pewno musiałam mijać się z pszymem, wystawiałam swojego psiaka na tym samym ringu co foxach i generalnie kręciłam się w tamtych okolicach. Z tym stolikiem, to faktycznie mieliście pecha :(. My już mieliśmy ten stabilny. Trochę zmartwiliście mnie tymi opisami. Dostaliśmy ocenę w.o. :D i w sumie opis dobry, ale ciekawe czego w nim nie ma, a sędzia mówił. W opisie same pozytywy i nie wiem nad czym popracować. No nic trzeba uczyć się języków. To była nasza pierwsza wystawa i podsumowując jestem zadowolona. Co prawda przyjechaliśmy ok. 10.30, a ocenę mieliśmy po 15.00. Następnym razem będę mądrzejsza:). W każdym razie nie zniechęciłam się i na pewno pojadę na następne :D . Gorzej z rodzinką :roll: . Quote
czapla Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Niuniowi chyba czerwona kokardke zawiaze, bo mi go zauroczycie i wylysieje jeszcze :lol: Dziekujemy za zachwyty, mile to lechcze nasza proznosc :lol: A Fuka ma wylacznosc na mega-zakrecenie! :wink: Quote
orsini Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 hahahaha zauroczymy hahahahha:)))dobre:))))) fuka zakrecona jak sloik z dzemem:))) Quote
Ka-Vanga Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Hihi tez mam jedna taka zakrecona kumpele, ale nie wiem czy dorownuje Fuce :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . Quote
Flaire Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 sortis napisał(a):Na stronie 16 katalogu wystawy stoi wyraźnie napisane, że za I, II, III doskonałą psy otrzymują medale. Moja norwiczka w klasie młodzieży też dostała!!! Ring nr 3. :Dsortis, dzięki wielkie za wyjaśnienie. Ja nie mam katalogu - wystawiałam nie swojego psa. MarzenaTkacz, czy mogłabym w takim razie prosić o wyjaśnienie sytuacji z tymi brakującymi medalami na ringu młodzieży Airedale Terrierów, ewentualnie wskazówki, jak mogę odebrać należny medal? Będę bardzo wdzięczna. To jest pierwsza wystawa pierwszego psa tych właścicieli i wiem, że bardzo cieszyliby się z medalu. Quote
fruzka Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 a mnie rozbawilo to, ze prezentowany na wystawie pies zdobi okladke katalogu i "materialow promujacych wystawe", w tym dyplomow (fajnie mu, dostal dyplom z wlasnym zdjeciem, kazdy by chcial :)). bardzo ladne zdjecie swoja droga, ale... no ale to drobiazg, sama wystawa przyjemna, mnie na szczescie nikt nie kazal stawiac psa na rozchybotanym stole, wiec bede ja milo wspominac. Quote
pszym Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Generalnie wystawa bardzo w porządku, organizacja czystość itp. Myślę, że oddział Legionowo stanął na wysokości zadania. Myślę, że podziękowania należą się również Pani Marzenie, która nas informowała i konsultowała się z nami przed wystawą. Ja najbardziej żałuję, że nie zdążyłem osobiście uścisnąć jej dłoni, chociaż na hodowlanych przechodziłem od niej pół metra... Trzeba tylko wyjaśnić medal dla Flaire i wszystkie plastikowe stoliki wysłać na działki do grilla... :lol: Quote
Flaire Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 pszym napisał(a):Trzeba tylko wyjaśnić medal dla Flaire Sprostowanie - nie tylko dla mnie - nikt z młodzieży Airedali nie dostał medali i powiedzeli nam, że w klasie młodzieży medali nie ma, i że jak ktoś w innej rasie dostał, to był to błąd. :roll: Fuka może potwierdzić, bo ona też wystawiała tam w młodzieży. Quote
orsini Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 a ja kcem puchar za to , ze jestem z Wami:))))))))) haslo roku jak dla mnie:))))))))))))))))))))))))))))) Quote
flashka-g Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 dajcie juz Fuce spokoj bo sie tak zakreci ze sie odkrecic nie bedzie dało;] Ja wiem co to znaczy wystawiac kilka psó na jednej wystawie i latac jak struś pedziwiatr przez tłum od ringu do ringu.. Quote
pszym Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 A ja i tak swojego medalu nie oddam!!! :o No chyba, że to był błąd. To ja przepraszam... :lol: Quote
flashka-g Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 nie oddawaj nie oddawaj;p pewnie tak im jakies zostały bo tak zwykle bywa to mogliby przesłac Flaire;] Quote
Recommended Posts