Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj rozmawiałam z opiekunką psiaka. Wet stwierdził dużą poprawę. Określił wiek psa na jakieś 4 lata. Zniszczone zęby i kondycja fizyczna psa to wynik złych warunków w jakich żył.
W domu, pod właściwą opieką pies powinien szybko zrekompensować swój stan fizyczny.

Posted

asiamm błagam zrób nowy banerek - wet twierdzi że on ma ok 4 lat - nie jest więc staruszkiem. To bardzo zniszczony pies ale nabiera wigoru - bedą z niego ludzie

Posted

cioteczki? nie wiem skąd ta liczba mnoga :cool1:
tu na dogo jestem - ja - liczba jak najbardziej pojedyncza...
i na podhalanim forum jest garsteczka osób, która robi co może, żeby zabezpieczyć finansowo te psy, które w tej chwili mamy pod opieką - czyli 6 wielkopsów... w tym 2 w dużo gorszej formie niż ten :cool1:
- brak DT i brak finansów na kolejnego psa w hotelu
a inaczej jak pomóc? ten pies nie ma nawet dobrych fotek do ogłoszeń :shake:
Jeżeli znajdzie się dla niego DT - to na pewno weźmiemy go pod opiekę typu karma i zabiegi weterynaryjne.
Poprosze o las rąk chętnych do wzięcia go na DT :roll:

Posted

O bezpłatnym dt to chyba nie ma co marzyć raczej, a w hoteliku to koszt spory bo i psiak duży. A czy on jest chory, czy to raczej wyniszczenie organizmu spowodowane złymi warunkami ?
Zastanawiam się czy gdzieś byłby dla niego jakiś tani dt.

Posted

kiedy były robione zdjęcia pies był w bardzo kiepskim stanie fizycznym. Wychudzony do granic, słaniał sie na łapach. Teraz jest już znacznie lepiej. Nawet gania po placu jak szczeniak.

Posted

luka1 napisał(a):
aktualnie chyba żadnych - nawet nie wiem czy nadal jest w schronisku :-(

A czy ktoraś z Cioteczek mogłaby sprawdzić?
Mogę psiakowi zasponsorować Allegro

Posted

ketunia napisał(a):
A czy ktoraś z Cioteczek mogłaby sprawdzić?

Napisz do Zytka55 albo dragon82 - na 1000% wiedzą co i jak z psiakiem, czytają zapewne wątek, tylko szkoda, że się nie wypowiedzą nic na zadawane pytania :cool1:

Posted

Szarotka napisał(a):
I co z tym biedakiem ????????????????????

Sama jestem ciekawa. Napisałam do Dragon82 i Zytka55 ale nie dostałam jeszcze odpowiedzi.
Szkoda psiaka.