izabela1234 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 jetek napisał(a):Dzisiaj zadzwoniła miła pani z Warszawy w sprawie Maji, w związku z tym potrzebna jest wizyta i ewentualny transport np. do Łodzi ( w połowie drogi ) Jetek mam kontakt telefoniczny z dwoma wolontariuszkami z Wawy podaj wiecej szczegółów. Do tego jedna z wolontariuszek jest zainteresowana Kropeczką Wiec można by Maję i Kropeczkę ewentualne zgrać Quote
Brysio Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 dobra moze teraz sie uda, tamto bylo zapisane w power point 2007 dlatego w starszej wersji nie dało sie otworzyc, to zapisalam w power point 97-2003. [video]http://w390.wrzuta.pl/plik/2x8IZhOTEwM/metamorfozy-_psiaki_z_gliwickiego_schronu[/video] Quote
Malwi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 nadal to samo, na pewno wrzuta otwiera pliki z powerpointa ? może zapisz jako samą prezentację ? w formacie *.pps Quote
izabela1234 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Bez problemu otworzyłam prezentacje. Zapisz sobie plik na twardzelu i później otwórz Quote
jetek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Brysio napisał(a):jesli jeszcze potrzebna jest pomoc to ja mam jutro wolne wiec moge pomóc;) a z jakich okolic Warszawy hest babka od Maji? napisze do paru osób ale musze wiedziec cos więcej;) oj Brysio dzieki jestes potrzebna Quote
Energy Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Czy macie już jakieś informacje o 2 pudelkach z Waszego schroniska? Na kogo robić ew. ogłoszenia-mamy je już na wątku pudlowatych w potrzebie ale nie mam danych do ogłoszeń i info... Quote
Brysio Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 jetek napisał(a):oj Brysio dzieki jestes potrzebna oki to co, jak, gdzie ? jak mam sie ubrac i co zabrac? prosze o info;) Quote
jetek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Brysio napisał(a):oki to co, jak, gdzie ? jak mam sie ubrac i co zabrac? prosze o info;) Najchetniej bym do Ciebie zadzwoniła to obgadamy szczegóły Quote
jetek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 I od razzu podam Ci namaiary na do w Warszawie dla Maji Quote
jetek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Uploaded with ImageShack.us Fajna kicia, Telimena, lagodna, chetnie daje się miziać i brać na ręce. Quote
jetek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Uploaded with ImageShack.us Frycek, terier, młody, ok 2 lata, wykastrowany. Quote
jetek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Uploaded with ImageShack.us Balbina, w średnim wieku, ok 6 lat, grzeczna jamniczka. Quote
jetek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Uploaded with ImageShack.us Sonia, starsza ok. 8 lat, bardzo łagodna i rozumna sunia. Quote
Syla Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Śliczna prezentacja i z przyjemnością, wśród piesków w domkach, zobaczyliśmy naszego dziadeczka Lejka.Tych piesków jest bardzo dużo...widać wymierne efekty Waszej pracy.Bardzo dziękujemy.Pozdrawiam serdecznie. Quote
Malwi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 izabela1234 napisał(a):Bez problemu otworzyłam prezentacje. Zapisz sobie plik na twardzelu i później otwórz to to ja wiem :lol: ale zastanawia mnie czy wrzuta otwiera prezentacje od razu bez zapisywania na dysku :D Quote
NINKA1 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Brysio jestes niesamowita!!!!!!!!! Cudna prezentacja , zadałaś sobie sporo trudu . Wszyscy z przyjemnością patrzymy na te uśmiechnięte mordki. Quote
Brysio Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 hihihi dziekuje ;) wszystkie byłyście nękane o te zdjęcia;) teraz spadam na festyn;) Quote
rita60 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='jetek'] Uploaded with ImageShack.us Frycek, terier, młody, ok 2 lata, wykastrowany. Ten piesek jest bardzo w typie teriera niemieckiego:razz:bardzo ladny,domki powinny ustawiac sie w kolejce/oby tylko nie mysliwi/. Quote
Ola la Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Odnowilam cafeanimal Boksiowi i Pusi :) są nadal w schronisku? http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Boksio,16014 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Pusia-cale-zycie-w-schronisku,16012 Quote
izabela1234 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 PIĄTKOWA AKCJA :) Uroczy Piesio przed strzyżeniem :) W trakcie ...... i po ....... :) Ten piątek to strzał w dziesiątke !!!!! Basiu (Jetek) napisz proszę ile pienio ma latek to cudny bardzo towarzyski psiak :) zrobimy ogłoszonka Quote
izabela1234 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 A tu kolejny pienio którym sie trza zająć.... Quote
Recommended Posts