jetek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 No i jeszcze wróciła mała Maja, nie wiem czy masz tam jakieś fotki w archiwum. Quote
Brysio Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 jetek napisał(a):No i jeszcze wróciła mała Maja, nie wiem czy masz tam jakieś fotki w archiwum. ojej a co sie stało??? :(:(:( Quote
jetek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Brysio napisał(a):ojej a co sie stało??? :(:(:( Maja spisała się na medal, ludzie zawiedli Quote
Brysio Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='jetek']Maja spisała się na medal, ludzie zawiedli wyróżnione allegro dla mojego maleństwa www.allegro.pl/show_item.php?item=1065290000 Quote
Ola la Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 izabela1234 przecudne zdjęcia Bezimiennego vel. Gucia z nowego domku!:multi: Chlopak trafil do raju.A zdjecie z dzieckiem obezwladniające :loveu: Quote
NINKA1 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 :-(Toż to jakiś czarny tydzień. Takie fajne psiaki . Strasznie mi przykro. Quote
monika083 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 bardzo pilnie szukam kogos do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej -jeszcze dzis w gliwicach ,ul Staszca. chodzi o psa przyblede ,kolezanka znalazla w polu ,musi go jk najszybciej wyadoptowac bo praca nie pozwala na psa ,a do schronu nie odda go ,i jest domek chetny w gliwicach ,jutro mialaby go zawiezc ,prosze o pomoc. Quote
izabela1234 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Z tego co wiem to domek na Staszica jest spalony (rozmawialam już o tym z Martą) Quote
izabela1234 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='Ola la']izabela1234 przecudne zdjęcia Bezimiennego vel. Gucia z nowego domku!:multi: Chlopak trafil do raju.A zdjecie z dzieckiem obezwladniające :loveu: Kochana i to Ty sie do tego przyczynłaś:) Quote
jetek Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Dzisiaj zadzwoniła miła pani z Warszawy w sprawie Maji, w związku z tym potrzebna jest wizyta i ewentualny transport np. do Łodzi ( w połowie drogi ) Quote
jetek Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Moje drogie, potrzebuję waszej pomocy w piątek na festynie i imprezie szkolnej w Łabędach o 10.30, czy ktoś jest wolny w tym czasie? Quote
jetek Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Pan który oddal Piotrusia na drugi dzień, był dzisiaj w Schronisku i pytał o jego zdrowie. Powiedział że to bardzo grzeczny, mądry i dobrze ułożony piesek. Jest nauczony czystości, nie jest namolny i rozumie co się do niego mówi :) Quote
iwona213 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 jetek napisał(a):Pan który oddal Piotrusia na drugi dzień, był dzisiaj w Schronisku i pytał o jego zdrowie. Powiedział że to bardzo grzeczny, mądry i dobrze ułożony piesek. Jest nauczony czystości, nie jest namolny i rozumie co się do niego mówi :) spotkałam Pana w piątek w lecznicy zaraz po adopcji, poznałam naszego psiaczka, a zapach utwierdził mnie w tym ze to nasz podopieczny. Zaczepiłam Pana, podałam maila prosząc o zdjęcia. Mówił mi że piesek ma biegunke. Córeczka która prowadziła pieska nie wygladała na bardzo zadowoloną z nowego pieska, wiec przeszla mi mysl ze mały wróci do schronu, takie jakies przeczucie :( co do piatku to jestem w pracy, a chętnie bym przyszła na festyn... Quote
_va Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 proszę o polecenie, jeśli w ogóle istnieje coś takiego jak lepsze/gorsze schronisko.. jeżeli wiecie, że w którymś są lepsze warunki ("nietragiczne") to proszę o wskazanie gdzie zostawiono mi 3letnią rasową i zadbaną bokserkę.. zajmuję się nią od tygodnia, jeśli do niedzieli nie znajdę nowego domu będę zmuszona ją oddać bardzo dziękuję za wszelkie namiary i uwagi Magdalena znalazłam takie ogłoszenie na goldenline w grupie Aby pomóc w 48 godzin Quote
NINKA1 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jetek gdybym wcześniej wiedziała to nie brałabym na siebie dyżuru w biurze ale teraz nie mam już wyjścia , wszystkie dziewczyny moje mają tzw długi weekend a ja pracujący piątek Wieści od naszedo Guzika: chłopak ma full serwis , wizyta u weterynarza, odrobaczanie , nowe miseczki na stojaczku, kocyk, kąpiel ,szczotkowanie, zestaw witamin / 56zł/ hi,hi, . Pani Ola zadbała o Guziora fantastycznie i nie może się doczekać wizyty poadopcyjnej żeby się pochwalić wynikami zabiegów. Ale przyznała, że Guzik też się stara i jest bardzo grzeczny i kochany. Nie wiem tylko jak mu wytłumaczyła, że w dzień może lezeć na wersalce a w nocy nie.Podobno grzecznie idzie spać na swoje posłanie. Quote
NINKA1 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 jetek napisał(a):Pan który oddal Piotrusia na drugi dzień, był dzisiaj w Schronisku i pytał o jego zdrowie. Powiedział że to bardzo grzeczny, mądry i dobrze ułożony piesek. Jest nauczony czystości, nie jest namolny i rozumie co się do niego mówi :) W takim razie dlaczego go oddał?????????????? Quote
Brysio Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 jesli jeszcze potrzebna jest pomoc to ja mam jutro wolne wiec moge pomóc;) a z jakich okolic Warszawy hest babka od Maji? napisze do paru osób ale musze wiedziec cos więcej;) Quote
TERESA BORCZ Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 figu o ile wiem jedzie w najbliższym czasie do Warszawy i jak zwykle oferuje luksusowy , bezpłatny transport. trzeba tylko sprawdzić termin. Quote
izabela1234 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='jetek']Moje drogie, potrzebuję waszej pomocy w piątek na festynie i imprezie szkolnej w Łabędach o 10.30, czy ktoś jest wolny w tym czasie? [FONT=Times New Roman]Ja niestety też odpadam jestem w pracy szkoda że wcześniej nie było sygnału inaczej bym sobie to zorganizowała :([/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Basia czy piątek w schronisku w związku z festynem jest aktualny??[/FONT] Quote
Brysio Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [video]http://w523.wrzuta.pl/plik/0Sk9WzCiKN0/metamorfozy-_psiaki_z_gliwickiego_schronu_juz_w[/video] ok to jest prezentacja psiaków z naszego schroniska, które znalazły domek, mam nadzieje, ze da się zobaczyc i, ze niczego nie schrzaniłam. Jesli ktos bedzie oglądał to włączcie sobie głos ;) Quote
Malwi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Brysio napisał(a):[video]http://w523.wrzuta.pl/plik/0Sk9WzCiKN0/metamorfozy-_psiaki_z_gliwickiego_schronu_juz_w[/video] ok to jest prezentacja psiaków z naszego schroniska, które znalazły domek, mam nadzieje, ze da się zobaczyc i, ze niczego nie schrzaniłam. Jesli ktos bedzie oglądał to włączcie sobie głos ;) brysiu - a co to za plik i jakie ma rozszerzenie - bo z tego co widzę normalnie otworzyć się tego nie da na wrzucie ( wrzuta obcina zbyt długie nazwy plików ) Quote
Brysio Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Malwi napisał(a):oki już wiem ;) powerpoint ;) tak tak, z tego co widze trzeba go sciagnąc i zapisac na kompie a potem otworzyc za pomocą power point. Nie wiem czemu nie można zobaczyc na wrzucie normalnie. Moze ktos pomoże? Quote
Malwi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 nie wiem czy wrzuta wogóle otwiera powerpointa, wydaje mi się że nie ... Quote
Recommended Posts