Brysio Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 allegro Liska i odnowione Łatki www.allegro.pl/show_item.php?item=929666857 www.allegro.pl/item921022336_latka_suczka_w_typie_foksteriera_pies_psy.html Quote
iwona213 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 informuje wszystkie ciotki i wujka ;) iż ze wzgledu na to, że Ihabe przejeła po mnie zbyt dużo obowiązków na dogo i chciałabym ją troszke odciążyć, to gliwicką skarpetę przejmuje Brysio (dzieki Brysiaczku). Od dzisiaj do niej proszę się zgłaszać z wpłatami :) a może by tak jakieś stałe deklaracje na gliwicką skarpetę?? Jest ktoś chętny?? Stan naszej skarpety wynosi ZERO!!! cała kwota poszła na zisilenie Figuni która potrzebowała i nadal potrzebuje wsparcia. Quote
Justyna81 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 dziewczyny mam fajny domek w Katowicach dla niedużej kudłatej suni, może być kilkuletnia. Macie taka w schronisku? z tych ma wątku pomyslalam o Szczotce. jest jeszcze w schronie? jakiej jest mniej więcej wielkości? Pani, która chciała by ją przygarnąć ma już pekinczyka 6-letniego , myśli o suni w potrzebie podobnej wielkości. Pani jest na emeryturze, nie pracuje, kocha psiaki. Kiedyś prowadziła hodowlę owczarka niemieckiego, którą obecnie przejęła jej córka , więc o wychowaniu piesków na pewno duzo wie. Quote
Justyna81 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 a ta ruda sunieczka szorstkowłosa ze 153 str? ile ma latek? toleruje inne pieski? Quote
iwona213 Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 nie wiele wiem o szczotce, jest na pawilonach więc nie wychodzi za często na spacerki, ale napewno siedzi juz długo w schronie, więc byłoby super jakby ona poszła do domku. Skontaktuj się z Basią jak mozesz odnośnie jej charakteru, bardzo bym chciała żeby jej się udało, jest taka zapomniana :( tel do Basi 501 762 009 i bardzo dziekuję że pomyślałaś o nas, a wzasadzie o naszych bidach ;) Quote
Brysio Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Wczoraj Łatka pojechala do domu;) przyjechali po nią bardzo mili państwo z córką. Potem wkleje zdjęcia;) Quote
Ola la Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Pan od ANiolka bardzo sie cieszy ,ze mozna bedzie go leczyc u was.Tylko szukam teraz jakiegos transportu... a chętnie zrobie i bede odnawiać cafeanimala dla kilku gliwickich psiaków.Ktore sa najbardziej potrzebujące? Quote
angineuuka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Mam małe pytanko co do Wolontariatu w Gliwicach .. od jakiego wieku można zostać wolontariuszem ? ;) Quote
TERESA BORCZ Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Iwonko, nie martw sie o szczotke, to fakt trzeba szukać szybko domku, ale nie zapominamy o niej i chodzi z nami w każdą sobotę na spacerki. Pozdrawiam Quote
iwona213 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Angi napisał(a):Mam małe pytanko co do Wolontariatu w Gliwicach .. od jakiego wieku można zostać wolontariuszem ? ;) trzeba byc pełnoletnim cioteczki częstujcie się banerkiem i zapraszam na wątek kochanej babuni, proszę też osoby które będą w sobote w schronie o informacje co u małej, zabierzcie ją proszę na spacerek. Quote
Justyna81 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Iwonko, nie martw sie o szczotke, to fakt trzeba szukać szybko domku, ale nie zapominamy o niej i chodzi z nami w każdą sobotę na spacerki. Pozdrawiam dziewczyny niestety Pani nie zdecydowała się na Szczoteczkę :( nie odezwała się już w ogóle, ale nie martwcie się będę jej robić ogłoszenia, będę celować w cafe i metro do skutku, aż nie znajdzie domku. Jeśli macie możliwość proszę wrzućcie jakieś nowe fotki Szczotki i jesli ma jakieś fajne cechy , o których warto napisać w ogloszeniu napiszcie to na pewno pomoze. Quote
Mysia_ Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 UWAGA!!! 23 lutego - w Chudowie zaginął owczarek niemiecki - Laura, suczka może kuleć, ponieważ ma dysplazję. Jesli ktoś by ją znalazł lub po prostu gdzieś zauważył bardzo proszę dać mi znać (gosha160@wp.pl, gg: 4913896 lub tel. 692 581 343). Quote
Brysio Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ciotki kochane bardzo, bardzo prosimy o pomoc w ogłoszeniach i znalezienie domku dla tego dalmatyńczyka. Psiak w schronie czuje sie strasznie samotny i z dnia na dzień marnieje. Więcej info na temat pieska napiszą dzieczyny, które mają z nim większy kontakt [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
akile Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Napisałam posta na wątku dalmatyńczyków w jego sprawie. Mam nadzieję, że znajdzie się właściciel (stary bądź nowy). Pies około 3-4 letni, jest już wykastrowany. Tatuażu na uszach nie zauważyłam. Zachęca ludzi do wspólnej zabawy w przeciąganie. Na spacerku był względnie grzeczny, rąk mi nie powyrywał. Widać po nim, że bardzo tęskni za swoim człowiekiem. W schronisku od ok 2 tygodni. Pierwszy raz miałam bezpośredni kontakt z przedstawicielem tej rasy, więc gwarancji na jego ocenę nie daję. Quote
Mysia_ Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Mysia_']UWAGA!!! 23 lutego - w Chudowie zaginął owczarek niemiecki - Laura, suczka może kuleć, ponieważ ma dysplazję. Jesli ktoś by ją znalazł lub po prostu gdzieś zauważył bardzo proszę dać mi znać (gosha160@wp.pl, gg: 4913896 lub tel. 692 581 343). http://i48.tinypic.com/4sz0ac.jpg Już nieaktualne, suczka już bezpieczna w domku :) Quote
Alicja Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/180944-Dla-kaA-dego-CoA-fajnego-na-TTB-do-6-marca?p=14213899#post14213899 Quote
Brysio Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 A tu kolejny psiaczek przypomina Chow chow ;) [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Brysio Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Wspaniała, łoda bardzo urodziwa sunieczka;) [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT] Quote
iwona213 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 dziewczyny czy był ktoś z Was z ta staruszką na spacerku?? Quote
Brysio Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 a tu wspaniały chłopiec Husky, bardzo grzeczny tylko nie lubi jak sie go ustawia do zdjęc, mruknął na mnie 2 razy [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Brysio Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]i 12 małych klusek [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]a czy to maleństwo jest jeszcze w schronie?[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Brysio Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 O i Pani Tereska::) ze swoim ulubieńce;) [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Brysio Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [FONT=Verdana]Piękna suczka astowata(chyba;p) grzeczna, spokojna, bardzo smutna gdy się ją chciało włożyc do klatki zapierała sie jak tylko mogła. Lubi jak się ją nosi na rękach-to był jedyny sposób powrotu do schriniska. Gdy tylko zobaczyła brame od razu był w tył zwrot[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Verdana] [FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Brysio Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Bardzo biedny Dziadzio:( nie chciał wyjśc z klatki, leżał tam bardzo smutny:( na spacerku minimalnie się ożywił dreptał troszke, za chwile siadał, za chwile znów troszke dreptał. Miske chappi zjadł ze smakiem. [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][/FONT] [/FONT][/FONT] Quote
Brysio Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 A tu śliczniutka maleńka bardzo, bardzo smutna suńka, strasznie tęski za swoim człowiekiem, jest wystraszona. Musimy postarac się o jej ogłoszenia w pierwszej kolejności [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Verdana][/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Recommended Posts