Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to duża suczka, która zostala znaleziona na strychu w jedne j z gliwickich kamienic. Na brzuchu miała wiszącego guza wielkości dużej pomarańczy z ogromną dziurą w środku. dziewczynka jest juś po operacji jest też wysterylizowana. bardzo grzeczna.

Posted

Ktoś pytał o Felusia, jest jeszcze w schronisku, ale Feluś potrafi pezchodzic nawet przez dwumetrowe płoty, ostatnio uciekł ze Schroniska i musieliśmy pojechać po niego na drugi koniec Gliwic. A tak poza tym to przemiły psiak.

Posted

[FONT=Arial]Kiedy w 2004 r. spaliło mi się mieszkanie, pomoc kolegów z pracy i dobrych ludzi oraz przyjaciół pozwoliła mi przetrwać najgorszy czas. Pomoc ta była nie tylko wsparciem duchowym, ale realną pomocą finansową i pracą... [/FONT]
[FONT=Arial]Ta pani z Bytomia Miechowic doświadczyła nieszczęścia... Szukamy dla niej i jej podopiecznych pomocy... Ona przygarnęła psiaki w potrzebie, teraz sama potrzebuje pomocy [/FONT]

[FONT=Arial]Masakra! dom spalony! 1 kobieta i 8 psów! pomocy!! [/FONT]
[FONT=Arial]Bytom Miechowice- kobieta nieporadna zyjąca z zbierania złomu. Przygarneła znalezioną sukę Owczarka Niemieckiego,dbała o nią sama nie zjadła ale dała psu,po czasie doszedł do niej następny Owczarek Pies. Na efekty długo nie trzeba było czekać.Suka urodziła 7 szczeniąt maluchy maja 8 tygodni. Kobieta nie dawała rady wykarmić szczeniaki,i dwa dorosłe psy.Pomagali jej sąsiedzi, ale do czasu,każdy miał dosyć jej psów,i śmieci w obejściu. Kilka dni temu pod nie obecnosc kobiety ,prawdopodobnie od przepalonego pieca zapalił się jej drewniany dom. . Spaliło się piętro domku finskiego w ktorym mieszkała razem z psami.Dzieki szybkiej interwencji sąsiadow udalo sie uratowac częśc domu i psy.Strazacy szukali po kątach sczeniat ,które pochowały sie po zakamarkach zagraconego domu. W tej chwili sczeniaki i dorosłe mieszkaja na podwórku,a na noc zamykana są w szopie. Sąsiedzi dokarmiają psy ,ale tam idzie ogromna ilosc karmy,od czasu do czasu dostaja makaron z puszką.Psy są głodne!!! kobieta nie ma co im dać.Dzis obgryzały worek po chapi. To jest 9 głodnych owczarkow.Wlascicielka jest calkowicie zalamana siedzi w zglisczach w tym brudzie.nie wie co z soba zrobic ani z psami. Szukamy pomocy dla tych psow!!! ida mrozy,maluchy zamarzna na dworze. adres kobiety Pani SZULC Bytom Miechowice ul Wiązowa/domki finskie/ [/FONT]

[FONT=Arial]Wąek na dogomanii [/FONT]
[FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/threads/1758...8-psA-w-pomocy[/FONT]

[FONT=Arial]Szczeniaki potrzebują domów, psy karmy, kobieta pomocy... [/FONT]

[FONT=Arial]Idą Święta Bożego Narodzenia... "Cokolwiek uczyniliście jednemu z tych najmniejszych, mnieście uczynili!" - powiedział Jezus... [/FONT]
[FONT=Arial]Radosnych i beztroskich Świąt! i chwili refleksji życzę wszystkim odwiedzającym...[/FONT]

Posted

A to Lucek, mały jamnikowaty samiec, jest młody, został znaleziony przed hipermaketem gdzie leżał w betonowej donicy skulony z zimna. Lucek reaguje na przywołanie.

Posted

Pare nowinek o Lotce, otóż podejrzewam czemu została wyrzucona. Lotka nie lubi zostawać sama. Potrafi nieźle się wydzierać a i dziurę w drzwiach wydrapie z frustracji gdy zostaje sama. Ona chce być adorowana 24 na dobę. Potrzebny dom w którym prawie zawsze są domownicy.

Posted

iwona213 napisał(a):
cudny bezimienny nadal siedzi w schronisku, jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem, jesli możesz to bardzo proszę o ogłoszenia również dla niego

ok, w Święta będę miała więcej czasu to zrobię jak najwięcej ogłoszeń :)

Posted

[URL="http://img685.imageshack.us/i/p1080774.jpg/"][IMG]http://img685.imageshack.us/img685/2489/p1080774.jpg[/IMG][/URL] powiedzcie mi czy Buba dalej jest w schronisku? mam wątek na przygarne psa , szukam bokserka. Zaproponowano mi boksia z Białegostoku ale jest problem z dowozem (ja nie posiadam własnego)- to dosyć duża odległość , natomiast Gliwice są w zasięgu mojej możliwości.

Posted

dziś pojechała do dt sparaliżowana biała kociczka oraz do ds sparaliżowany czarny kocurek :)

co do buby to zapewne Basia napisze czy jest jeszcze w schronisku, ja niestety nie wiem.

Posted

Feluś, Misio, Okruszek i Bezimienny mają nowe ogłoszenia na kilkunastu portalach. Trzymajcie kciuki, aby nowe domki dzwoniły :)

Mam pytanie czy Lutek i Amelka z 2 str są jeszcze w schronisku? chciałam im zrobić ogłoszenia.

Posted

agnieszkareuter napisał(a):
To ja poczekam , jakby Bubulek był w schronie to ja i tak pojadę dopiero w sobotę- praca nie ma litości ;)

kontakt tel. do p. Basi jest na pierwszej stronie