Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dianka ogłoszona na:

Cudowna sunia DIANKA wciąż szuka domku-POMÓŻ!!! - Gliwice - Zwierzęta

Cudowna sunia DIANKA wciąż szuka domku-POMÓŻ!!! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl

Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca

Dianka to malutka starsza sunia.W Gliwic / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

Cudowna sunia DIANKA wciąż szuka domku-POMÓŻ!!! Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Śląskie - Petsy

Adopcje Psów ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko

Ogłoszenie nr 2056 - Cudowna sunia DIANKA wciąż szuka domku-POMÓŻ!!! - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl

I Ropuszka :)

Piękna-UNIKATOWA-sunia ROPUSZKA POTRZEBUJE WŁAŚNIE CIEBIE!! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl

Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca

Piękna-UNIKATOWA-sunia ROPUSZKA POTRZEBUJE WŁAŚNIE CIEBIE!!! Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Śląskie - Petsy

Piękna-UNIKATOWA-sunia ROPUSZKA POTRZEBUJE WŁAŚNIE CIEBIE!! - Gliwice - Zwierzęta

Adopcje Psów ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko

Mam nadzieję że nic nie poknociłam i wmiarę ok są te ogłoszenia.Jeśli z nimi coś nie tak to napiszcie,zawsze można poprawić :)
Jutro-tzn.dzisiaj porobię jeszcze na innych stronach,niestety dogo zbyt łaskawa nie była tej nocy i co chwila się zawieszała więc niełatwo było ;)
Dobra,ide spać bo zaraz trzeba wstawać :D

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwona213 napisał(a):
własnie przed chwilka do domu pojechała nasza cudna charciczka, rodzina wspaniała :multi::multi::multi:

No i to się nazywa dobra wiadomość:multi::multi::multi::multi: :laola:

Posted

iwona213 napisał(a):
własnie przed chwilka do domu pojechała nasza cudna charciczka, rodzina wspaniała :multi::multi::multi:

Moje kochane maleństwo pojechalo hurrrrrraaaaaa:multi::multi::multi: :multi::multi::multi:

Posted

iwona213 napisał(a):

Super:multi::multi: Oby jak najwięcej takich wspaniałych wieści.
Ps.Mam pytanie.Mam w domu dwa takie małe beciki dla dziecka,troszkę zniszczone,i jakiś ręczniczek dziecięcy,czy przydałyby wam sie takie rzeczy?
Ps.No i jeszcze może jakaś kołdra,ale w stanie okropnym,więc nie wiem,nad nią musiałabym pomyśleć.

Posted

dzieki za ogłoszneia Dianki i Ropuszki bo bidulki nie miały ani jednego ogłoszenia, oby szybko znalazły domki...

już po szalonej akcji, nowe domy znalazło 9 psów i 5 kotów :multi::multi::multi:
w tym nasze psiaczki: Generał, Ernest, Gala - kudłata onka, Czort, Muszka i Ślicznotka, niestety po akcji wróciły do schroniska Fela, Gerda i Mobik

Posted

iwona213 napisał(a):
dzieki za ogłoszneia Dianki i Ropuszki bo bidulki nie miały ani jednego ogłoszenia, oby szybko znalazły domki...

już po szalonej akcji, nowe domy znalazło 9 psów i 5 kotów :multi::multi::multi:
w tym nasze psiaczki: Generał, Ernest, Gala - kudłata onka, Czort, Muszka i Ślicznotka, niestety po akcji wróciły do schroniska Fela, Gerda i Mobik

Hura, Erneścik do domku pojechał :sweetCyb: , to niebawem wybiorę sobie jakiegoś kolejnego do ogłaszania.

Posted

kaa napisał(a):
Hura, Erneścik do domku pojechał :sweetCyb: , to niebawem wybiorę sobie jakiegoś kolejnego do ogłaszania.

strasznie się cieszę że Erneścik znalazł dom i to jako pierwszy :loveu:

jednak do tej pory nie rozumiem jak to możliwe że Fela wróciła ona jest tak cudna że byłam pewna że pojedzie do domu i domki będa sie o nia biły... ehh, moja kochana Felunia...

Posted

dokladie, Ernest znalazł dom jako pierwszy. Przyszedł po niego Pan z Coreczką

jestem załamana, ze Gerda nie znalazła domu, jest taka cudowna, taka przytulanka, nie przeboleje tego:(

otem wkleje zdjęcia z imprezy bo mam pare;)

Posted

Rosomak

Piesek o imieniu Rosomaczek. Maleńki, kilkuletni brązowy piesek to bardzo grzeczny, kochany przyjaciel. Bardzo przywiązuje się do człowieka, gdy po spacerku jestesmy zmuszone wprowadzic go do kojca strasznie płacze. Pragnie kontaktu z ludzmi, oddałby wszystko aby miec swojego pana, własny kąt i miskę. Rosomaczek został bardzo zle potraktowany przez swojego bylego wlasciciela. Pan przywiązał go do drzewa w lesie skazując na śmierc głodową i wielką rozpacz. Na szczęscie małemu się udało, został znaleziony. Teraz pragnie odzyskac szczęscie byc moze u Twojego boku...

Dziczek

Dziczek to maleńki piesek który okropnie boi sie ludzkiej dłoni... mozna obok niego siedzieć, patrzeć na niego... jednak jak ręka ląduje na jego ciele w celu pogłaskania, maleństwo okropnie się boi, ucieka gdzie może... dziczek do tego wszystkiego ma padaczke, prawdopodobnie jest to padaczka pourazowa, maluch musiał z rąk człowieka zaznać tylko bólu i cierpienia... człowieka trzeba omijac bo tylko robi krzywde...Dzieczek będąc w schronisku popada w coraz wiekszy strach, ktory moze przerodzic się w obłęd. Piesek potrzebuje rodziny i ciepła aby stac się na nowo normalnym pieskiem. W schronisku niestety nie ma warunków na to:(Proszę jesli wzruszył Cię los naszego Dziczka pomóż mu znów uwierzyc w człowieka

Posted

Pudzianka

Suczka o imieniu Pudzianka, przemiła, przekochana dziewczynka niewielkich rozmiarów. Za chwile spędzone z człowiek jest bardzo, bardzo wdzięczna. sama wciska łepeczek w dłonie domagając się pieszczot. Jest ładna, ma piękne łagodne oczy, wogóle jest łagodna i uwielbia pieszczoty, ma przepiękną sierść, miękką jak angorka. Potrafi kochac całym sercem. Będzie wspaniałą przyjaciółką i pieskiem rodzinnym. Jest spokojna, ładnie chodzi na smyczy

Kuba

Kuba to starszy, mały, czarny psiak, w schronisku od okolo 4 latek. Został oddany do schroniska przez męza i syna włascicielki zaraz po jej smierci, był zrospaczony, stracił całą rodzinę. To bardzo grzeczny piesek, drepta sobie powoli po trawce, z łatwością mozna wziąsc go na ręce i głaskac do woli. Bardzo prosimy o pomoc w szukaniu domku dla Kubusia, to stary piesek, nie pozwólmy aby ostatnie chwile spędził w schronie

Terier

Tereierek to ślepy przedstawiciel z rodziny walijskich, ten cudny pies jest w schronisku od roku, ma ok 8-10 lat. Jest całkowicie ślepy, bezbronny i zagubiony. Ostatnio też zaczeły dokuczać mu psy, został już raz pogryziony:(
Jest uroczy, spokojny, garnie się do człowieka, pragnie aby ktos pokazał mu swiat swoimi oczami

Posted

Gratulacje dziewczyny :)
Wspaniały wynik :) Oby jak najczęściej zdarzały się takie dni kiedy tyle biedactw znajduje dom.Pozdrawiam.
Ja też mam nadzieję że Ropuszka i Dianka znajdą domki,obie są cudne...Przy tylu ogłoszeniach powinno coś ruszyć :)