ihabe Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='TERESA BORCZ']http://img146.imageshack.us/img146/8633/piest.jpg [ UWAGA OKOLICE GLIWIC!!!! od 2 tygodni dramatycznie poszukuję właścicieli psa znalezionego w KNUROWIE, okolice nowego kościoła, Pies jest bardzo młody, czarny, bardzo atrakcyjnie i oryginalnie podpalany, bardzo przyjazny i zadbany, przwyczajony do kanapowego życia!!! jest to pies myśliwski, prawdopodobnie gończy polski lub podobny znaleziony bez obroży, wygląda na to ze wymsknął się jakoś z obroży, bo i u mnie mu się to zdarzyło/ Przemieszcza się bardzo szybko, i udało mi się go zawrócić chytrym sposobem, dogonienie absolutnie niemożliwe, ogłaszałam go w mieście wszelkimi sposobami, w PRZEGLADZIE LOKALNYM, ogłoszeniami plakatowymi, , pytałam w dwóch schroniskach rybnickim i gliwickim nie zgłoszono tam zaginięcia, takze straż miejska nie zanotowała zgłoszenia/ Najwyrażniej psiak jest nie stąd, może pochodzić z każdego miejsca na Śląsku przy takiej zdolnosci przemieszczania ekspresowego, w momencie znalezienia nie był naznaczony długą tułaczką, pachniał czystym domem/ KTO POMOŻE ODNALEŻĆ JEGO DOMEK?????? postaram się dokleić fotografie jak najprędzej, może ktoś za nim tęskni, to cudowne stworzenie!! TEL 502526010 zamieściłam to ogłoszenie na tablicy.pl http://tablica.pl/oferta/gonczy-polski-znaleziony-w-knurowie-ID7NL3.html i na http://zaginionepsy.pl/edytuj,10454.html ale tutaj czekam jesczez na aktywacje Quote
TERESA BORCZ Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 wielkie dzięki ihabe, ja jeszcze tego nie umiem, może z Twoja pomocą znajdzie się jego pan!!! Quote
Tofikowa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Psiakom z pszczyńskiego punktu grozi wywóz do umieralni w Mysłowicach! Mamy domek chętny na przyjęcie dwóch psiaków na tymczas, ale pracownicy punktu nie chcą wydać żadnego psiaka. POMOCY! http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-Pszczyńskich-psiaków-w-wielkiej-potrzebie!Prosimy-o-pomoc!/page69 Quote
misiu Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Witam Trochę nie na temat , ale muszę się podzielić wiadomością :) MISIO ma 13 nowych kumpli - ,,ogonów" - foto wkrótce :) Quote
NINKA1 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 misiu napisał(a):Witam Trochę nie na temat , ale muszę się podzielić wiadomością :) MISIO ma 13 nowych kumpli - ,,ogonów" - foto wkrótce :) Nie mogę się doczekać, 13??????????? Quote
NINKA1 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Z hoteliku dostaliśmy masę zdjęć , wybrałam tylko kilka. Jeżeli jest konkurs na najpiekniejszy psi uśmiech to zgłaszam Cynamona i Pszczółkę. By ninka1 at 2011-06-02 By ninka1 at 2011-06-02 By ninka1 at 2011-06-02 By ninka1 at 2011-06-02 By ninka1 at 2011-06-02 By ninka1 at 2011-06-02 By ninka1 at 2011-06-02 By ninka1 at 2011-06-02 Quote
hebanowa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Kiedyś w schronisku w Gliwicach widziałam takiego pieska ,który był w boksie wycofanymi siostrami (jedna z sióstr to Córuś). Piesek popielato biały z łatka chyba na jednym lub dwóch oczkach.Nie wiem czy to on czy ona. Czy ktoś wie coś więcej o piesku? Quote
NINKA1 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='hebanowa']Kiedyś w schronisku w Gliwicach widziałam takiego pieska ,który był w boksie wycofanymi siostrami (jedna z sióstr to Córuś). Piesek popielato biały z łatka chyba na jednym lub dwóch oczkach.Nie wiem czy to on czy ona. Czy ktoś wie coś więcej o piesku? Czy to ten piesek? Jezeli tak to jest sunia Łatka, ona mieszkała z Córuś. By ninka1 at 2011-06-02 Quote
hebanowa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 No może ,wydawało się ,że jedna była o takim umaszczeniu .A ona jeszcze jest? Quote
NINKA1 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Taka ślicznota do nas trafiła, oczy jak spodki i te kolanka.......... Nazwalam go Brzuszek. By ninka1 at 2011-06-02 By ninka1 at 2011-06-02 Quote
NINKA1 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 hebanowa napisał(a):No może ,wydawało się ,że jedna była o takim umaszczeniu .A ona jeszcze jest? Tak Łatka jest, ma ok. 2 lata , bardzo grzeczna , nie powinna mieszkać z bardzo małymi dziećmi, chyba się ich boi. Quote
Brysio Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Niesamowite są uśmiechy Pszczółki i Cynamonka... i pomyśleć tylko, ze te psiaki tak długo czekały na swoje szczęście... aż łzy mi się cisną do oczu jak pomyśle jak one teraz muszą się czuć ;) Quote
Agucha Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='olivetshka']Dziewczyny, mam domek w Zabrzu chętny na szczeniaka w typie labradora - macie moze coś takiego w schronie? Dziś wizyta przed-a u Pani i może jakiś szczeniak wygrałby los na loterii? Najlepiej samiec, do 8 mcy. 5-miesięczny czarnuch do adopcji! http://www.youtube.com/watch?v=DDCE_eZX-Uw Kontakt: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001982634640 Quote
ihabe Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 TERESA BORCZ napisał(a):wielkie dzięki ihabe, ja jeszcze tego nie umiem, może z Twoja pomocą znajdzie się jego pan!!! przegladam na bierząco ogłoszenia na internecie. Marzy mi sie ogolnopolska strona zaginionych zwierząt:-) Quote
gosia2313 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Zapraszam do odwiedzania i licytowania na bazarku dla Duni z sosnowieckiego schroniska : http://www.dogomania.pl/threads/208848-Ksi%C4%85%C5%BCki-filmy-pluszowy-BORDER-COLLIE-dla-Duni-do-15-czerwca-do-20.00 :) Quote
TERESA BORCZ Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Kudłacze do adopcji - jesteśmy na FB . OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Ceglarek Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Quote
misiu Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='ihabe']przegladam na bierząco ogłoszenia na internecie. Marzy mi sie ogolnopolska strona zaginionych zwierząt:-) może tu spróbować ? http://streemo.pl/Portal/Default.aspx można założyć darmową stronkę :) Quote
Korespondentka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Dziewczynka - jedna z 5 giełdowych dzieci. A to zdjęcia dziewczynki :-) i informacja, którą dzisiaj otrzymałam : Wysyłam kilka fotek. Zorka (bo tak ją nazwaliśmy) ma się świetnie, szybko przystosowała się do nowego otoczenia i w mig podbiła serca wszystkich domowników. No może oprócz serca Miecia, który chyba czuje się tochę zazdrosny. Apetyt ma niesamowity, czyści miski na błysk i jest prawdziwą baryłą (przybrała już 1,5 kg). Jak widzisz, choć mało bulowata, to cudownej urody z niej dziewczyna, no i czego nie widać na zdjęciach, supergrzeczna i mądra. Quote
misiu Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Obiecane OGONY - kumple i kumpelki MISIA :) w dniu urodzin - " class="ipsImage" alt=""> i po tygodniu życia " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
jetek Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Sunia znaleziona przez Izę na osiedlu Kopernika Uploaded with ImageShack.us i wielkolud znaleziony w Sośnicy obok ulicy Związkowej Uploaded with ImageShack.us Quote
jetek Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 A to sunia adoptowana we wrześniu 2010, własciciele przyszli się nią pochwalić, suczka uratowała swojej pani życie nie pozwalając jej zasnąć gdy traciła przytomność. Uploaded with ImageShack.us i udana adopcja kocika w parku Chopina Uploaded with ImageShack.us Quote
jetek Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Dwa duże psy biegaly w piątek rano wokól politechniki śląskiej, pies jest zadbany ale suczka owczarka jest troche sfatygowana, ma rany i guza na brzuszku, na szczęście apetyt jej dopisuje Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
NINKA1 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 To psiako wyglada jakby diabła zobaczył, hi,hi,hi Uploaded with ImageShack.us:crazyeye: Quote
Brysio Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciekawe kto tym diabłem był heheheh :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts