Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']

http://img146.imageshack.us/img146/8633/piest.jpg
[

UWAGA OKOLICE GLIWIC!!!!

od 2 tygodni dramatycznie poszukuję właścicieli psa znalezionego w KNUROWIE, okolice nowego kościoła, Pies jest bardzo młody, czarny, bardzo atrakcyjnie i oryginalnie podpalany, bardzo przyjazny i zadbany, przwyczajony do kanapowego życia!!! jest to pies myśliwski, prawdopodobnie gończy polski lub podobny znaleziony bez obroży, wygląda na to ze wymsknął się jakoś z obroży, bo i u mnie mu się to zdarzyło/ Przemieszcza się bardzo szybko, i udało mi się go zawrócić chytrym sposobem, dogonienie absolutnie niemożliwe, ogłaszałam go w mieście wszelkimi sposobami, w PRZEGLADZIE LOKALNYM, ogłoszeniami plakatowymi, , pytałam w dwóch schroniskach rybnickim i gliwickim nie zgłoszono tam zaginięcia, takze straż miejska nie zanotowała zgłoszenia/ Najwyrażniej psiak jest nie stąd, może pochodzić z każdego miejsca na Śląsku przy takiej zdolnosci przemieszczania ekspresowego, w momencie znalezienia nie był naznaczony długą tułaczką, pachniał czystym domem/ KTO POMOŻE ODNALEŻĆ JEGO DOMEK?????? postaram się dokleić fotografie jak najprędzej, może ktoś za nim tęskni, to cudowne stworzenie!!

TEL 502526010

zamieściłam to ogłoszenie na tablicy.pl

http://tablica.pl/oferta/gonczy-polski-znaleziony-w-knurowie-ID7NL3.html

i na

http://zaginionepsy.pl/edytuj,10454.html

ale tutaj czekam jesczez na aktywacje

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

misiu napisał(a):
Witam
Trochę nie na temat , ale muszę się podzielić wiadomością :)
MISIO ma 13 nowych kumpli - ,,ogonów" - foto wkrótce :)

Nie mogę się doczekać, 13???????????

Posted

Kiedyś w schronisku w Gliwicach widziałam takiego pieska ,który był w boksie wycofanymi siostrami (jedna z sióstr to Córuś).
Piesek popielato biały z łatka chyba na jednym lub dwóch oczkach.Nie wiem czy to on czy ona.
Czy ktoś wie coś więcej o piesku?

Posted

[quote name='hebanowa']Kiedyś w schronisku w Gliwicach widziałam takiego pieska ,który był w boksie wycofanymi siostrami (jedna z sióstr to Córuś).
Piesek popielato biały z łatka chyba na jednym lub dwóch oczkach.Nie wiem czy to on czy ona.
Czy ktoś wie coś więcej o piesku?

Czy to ten piesek? Jezeli tak to jest sunia Łatka, ona mieszkała z Córuś.

By ninka1 at 2011-06-02

Posted

hebanowa napisał(a):
No może ,wydawało się ,że jedna była o takim umaszczeniu .A ona jeszcze jest?

Tak Łatka jest, ma ok. 2 lata , bardzo grzeczna , nie powinna mieszkać z bardzo małymi dziećmi, chyba się ich boi.

Posted

Niesamowite są uśmiechy Pszczółki i Cynamonka... i pomyśleć tylko, ze te psiaki tak długo czekały na swoje szczęście... aż łzy mi się cisną do oczu jak pomyśle jak one teraz muszą się czuć ;)

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
wielkie dzięki ihabe, ja jeszcze tego nie umiem, może z Twoja pomocą znajdzie się jego pan!!!

przegladam na bierząco ogłoszenia na internecie. Marzy mi sie ogolnopolska strona zaginionych zwierząt:-)

Posted

Kudłacze do adopcji - jesteśmy na FB .

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Ceglarek Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Posted

Dziewczynka - jedna z 5 giełdowych dzieci.

A to zdjęcia dziewczynki :-) i informacja, którą dzisiaj otrzymałam :
Wysyłam kilka fotek. Zorka (bo tak ją nazwaliśmy) ma się świetnie, szybko przystosowała się do nowego otoczenia i w mig podbiła serca wszystkich domowników. No może oprócz serca Miecia, który chyba czuje się tochę zazdrosny. Apetyt ma niesamowity, czyści miski na błysk i jest prawdziwą baryłą (przybrała już 1,5 kg). Jak widzisz, choć mało bulowata, to cudownej urody z niej dziewczyna, no i czego nie widać na zdjęciach, supergrzeczna i mądra.

Posted

Obiecane OGONY - kumple i kumpelki MISIA :)

w dniu urodzin -

" class="ipsImage" alt="">

i po tygodniu życia

Posted

A to sunia adoptowana we wrześniu 2010, własciciele przyszli się nią pochwalić, suczka uratowała swojej pani życie nie pozwalając jej zasnąć gdy traciła przytomność.

Uploaded with ImageShack.us

i udana adopcja kocika w parku Chopina

Uploaded with ImageShack.us