Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W schronisku jest ponad 300 psów, są takie, które przypominają tego psiaczka, ale za każdym razem jest jakieś ale ... a to uszy nie takie stojące, a to podpalanie inne. Oglądałam już raz, teraz kolejny. Żaden nie reaguje na imię. Przejdę po raz kolejny, w sobotę.

Posted

Każda adopcja cieszy mnie bardzo, ale są takie adopcje, które cieszą szczególnie. :loveu:
Rozmowy prowadzone były już od dawna, wczoraj zostały zrobione testy wykluczające kocie choroby i dzisiaj do domu pojechała ślepa kotka Zyta.
Mam nadzieję, że będzie zaakceptowana przez kotkę, która już u Pani Ani mieszka.

Posted

Cudownie, ze sa jeszcze ludzie, którzy chcą przygarnąć takiego "zepsutego" zwierzaka... i to w dodatku przeciętnej urody, nie rudego, nie długowłosego, nie w typie rasy, po prostu kota w wielkiej potrzebie :)

A ja miałam dziś telefon, pan szuka małej suni jamnikowatej / biglowatej, podobała mu się bardzo moja sunia działkowa ale ona już ma domek... może macie coś takiego, to bym mu podesłała?

Posted

Dzięki - Nela jest troszkę podobna do tej mojej suni, moze panu się spodoba, fajnie by było. Jest gdzieś więcej infromacji o niej? ona jest w schronie?

Posted

Dziękuję! Kochana ta sunieczka :)

A mam pytanie, czy ten persik jest jeszcze w schronie ? Jest cuuuudny i taki bidulek wystraszony. Ale bym go dorwała ze szczotką :mad: :diabloti:

Posted

Mała Drapka zamieszkała w Jastrzębiu , ma bardzo opiekuńczą rodzinkę, można powiedzieć, że przyjęli ją do rodziny jak nowe , długo oczekiwane dziecko hi,hi.

Drapka już w piżamce , idzie spać do łóżeczka oczywiście , mówi nam DOBRANOC

By ninka1 at 2011-04-07:lol:

Posted

Pilnie szukamy domu tymczasowego dla kotki z trzytygodniowymi kociętami. Kotka jest oswojona, towarzyska i dobrze wychowana. W miejscu w którym się teraz znajduje grozi niebezpieczeństwo i jej i maluchom ze strony ludzi. Fundacja pokryje koszty utrzymania i opieki nad kocią rodziną o ile ktoś zdecydowałby się ją przetrzymać do czasu znalezienia im domków. Dysponujemy także klatką do wypożyczenia i ewentualnym transportem do DT.

Fundacja "Szara Przystań" w Zabrzu

Posted

Ja robiłam wizytę przedadopcyjną :( To Błażejowice od strony Wielowsi. Trzeba tam koniecznie rozwiesić papierowe plakaty, to małe wsie wszyscy o wszystkich wiedzą. Trzeba też mieć na oko Miedary tam trafiają psy w tego terenu...