Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Brysio']albo jagodka

zdjecia z sierpnia ubieglego roku

2 tyg temu

Tak Jagódka to ta sama suczka, rozpoznalyśmy ją od razu. Natomiast brązowej Sonii nie rozpoznałam ale to zpewnością ta sama co Rama Lama. Jutro sprawdzimy w rejestrze komu została wydana.

Posted

Szukamy domku dla Belli. Bella była wydana w zeszłym roku do Knurowa ale "urocza" właścicielka wypuszczała ją na całe dnie na podwórko bez opieki. Sunia została jej odebrana. Bella jest idealnym psem do mieszkania, jest mloda, grzeczna i wysterylizowana.

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Bella okazała się psem nie tylko pięknym , wrażliwymi przytulaśnym, ale także wyjątkowo grzecznym i układnym, właściwie jest suneczką ideałem, grzeczna to za mało powiedziane, zna wszelkie zasady zachowania czystości, nie domaga się smacznych kęsów przy stole, je bardzo delikatnie , nie łapczywie, wie doskonale gdzie jest jej miejsce, nie skacze po meblach (marzy o kanapie ale czeka na przyzwolenie!!!!), pozostaje w domu spokojna oczekując na nieobecnego opiekuna, nic nie niszczy ani nie hałasuje, nie ma nic przeciwko innym towarzyszom, przyjazna dla piesków i suń,nie ma w niej żadnej agresji, cudna puszysta kulka do kochania, przypomina mi z zachowania naszą najukochańszą GRACJĘ!

Posted

na przygarniętą spokojną kocurkę nie reagowała wcale, choć była blisko niej, ale to był krótki epizod u mnie w domu tuż po odebraniu jej , sądząc po jej ogólnym zachowaniu i spokoju nie spodziewałabym się kłopotów, na dt gdzie obecnie przebywa nie ma kota, ale postaram się sprawdzić czy nie ma u jakichś sąsiadów, popytam jeszcze Ewuni, bo była blisko kotów, czy sie tam jakies kłopoty zdarzały,mam fajne dodatkowe zdjęcia z komórki w obecnym dt, ale nie umiem wstawić

Posted

jetek napisał(a):
Tak Jagódka to ta sama suczka, rozpoznalyśmy ją od razu. Natomiast brązowej Sonii nie rozpoznałam ale to zpewnością ta sama co Rama Lama. Jutro sprawdzimy w rejestrze komu została wydana.

Jetek udało się dotrzeć do osób które adoptowały Rama Lame??

Posted

cioteczki, dostalam info od Anetty, ze macie Benke u siebie; mam prosbe z domku z ogrodkiem, o duzego, mlodego psa (szczeniak), domek trzeba bedzie sprawdzic, ale po rozmowie telefonicznej wszystko wydaje sie byc ok; macie wiecej zdjeci Benki? Wolalabym linka, najlepiej bez info z jakiej strony, czyli cos w stylu fotosika; wiem, ze ona nie lubi kur itepe; jesli jeszcze jakies info macie o niej, to prosze na PW, tak samo jak i linka

Posted

[quote name='iwona213']czy jest ten psiak w schronisku??

a to jest trochę skomplikowane bo to trzy różne psy, ale żadnego z nich już w schronisku nie ma