Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

izabela1234 napisał(a):
kiedy lecial materiał i co z ta koteczką

Izka no i dobrze, że nie widziałaś bo pobeczałabyś się na bank. Kotka nie przeżyła . Ludzie zgłosili sprawe do prokuratury i już rok sprawa czeka na rozprawę w gliwickim sądzie. Program był wczoraj TVN godz. 19, 45

Posted

Ten czarny misiu dzisiaj zmienił adres zamieszkania , znalazł swoich ludzi i dom.

By ninka1 at 2011-02-11

Sa już pierwsze wieści i nawet kilka fotek.

witampies ma się dobrze nazywa się Ares,na ściąganiu szwów i szczepieniu był grzecznyw czasie podrózy zarzygał cały samochód ale już posprzątany,strasznie kochany piespowoli oswaja się z otoczeniem,jak narazie kontakt z dziećmi jest ok.pozdrawiam i przesyłem zdjęcia [FONT=Times New Roman]jakośc marna bo robione telefonem[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]

By ninka1 at 2011-02-11

By NINKA1 at 2011-02-11

By ninka1 at 2011-02-11

By ninka1 at 2011-02-11;)

Posted

Świeżutkie zdjęcia naszego Aresa, piekny jest:shake:

Niestety jaki ładny taki niegrzeczny, będzie musiał nauczyć się kilku sztuczek , np. sikania na dworze, przychodzenia na prośbę Pana i szacunku dla kwiatków doniczkowych. Oprócz tego jest o.k.:diabloti:

By ninka1 at 2011-02-13

By ninka1 at 2011-02-13

By ninka1 at 2011-02-13

Posted

Korespondentka napisał(a):
Zatokowy ? do domciu ? a to super wiadomość. Już się nie mogę doczekać informacji, które koty jeszcze poszły do domu, bo doniesiono mi że aż 5 ich było. I jeden psiak.

adoptowana została czarna półroczna kociczka i biała z czarną kropą na plecach

Posted

Kochani czy nie ma u nas w schronie jakiegos podobnego pieska? Dzonił dzis do mnie pewnien Pan - wspaniały człowiek. Opłakuje śmierc swojej najukochańszej suni. Dostałam od niego list na 3 strony a4. Szuka jakiegoś pieska i zauważył naszą Gerdę. Chciałam jednak się dowiedziec czy nie mamy jakiegos podobnego psiaka do tej suni.

Proszę o szybką odpowiedz, Pan szuka psiaczka po całej Polsce, jest z Poznania, może przyjechac po psinke w każdej chwili

Posted

MAM DOMEK Z OGRODEM DLA SUNI PODOBNEJ DO TEJ.
SUNIA MA BYĆ MŁODA .
DOMEK NIE SPRAWDZONY , JEST W GORZOWIE ŚLĄSKIM.
PANI SIĘ W TEJ ZAKOCHAŁA ALE JA ZNALAZŁAM JEJ W KRAKOWIE, BO TAM SIĘ SUNIA ZNAJDUJE.

Posted

Brysio napisał(a):
Kochani czy nie ma u nas w schronie jakiegos podobnego pieska? Dzonił dzis do mnie pewnien Pan - wspaniały człowiek. Opłakuje śmierc swojej najukochańszej suni. Dostałam od niego list na 3 strony a4. Szuka jakiegoś pieska i zauważył naszą Gerdę. Chciałam jednak się dowiedziec czy nie mamy jakiegos podobnego psiaka do tej suni.

Proszę o szybką odpowiedz, Pan szuka psiaczka po całej Polsce, jest z Poznania, może przyjechac po psinke w każdej chwili

zaraz poszperam w naszych psiakach:0

Posted

wtatara napisał(a):

MAM DOMEK Z OGRODEM DLA SUNI PODOBNEJ DO TEJ.
SUNIA MA BYĆ MŁODA .
DOMEK NIE SPRAWDZONY , JEST W GORZOWIE ŚLĄSKIM.
PANI SIĘ W TEJ ZAKOCHAŁA ALE JA ZNALAZŁAM JEJ W KRAKOWIE, BO TAM SIĘ SUNIA ZNAJDUJE.

Wtatara mamy taka suńke