Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest Rodzina , w której można się zakochać:buzi:

Bambaryłek vel Cezarek pod opieką Pani Ani i jej synów zmienił się w szczęśliwego
zwierzaka i jeszcze do tego został wielkim czyściochem.
Teraz śliczniutki, lśniący i wyczesany dumnie maszeruje i wyleguje się w ogrodzie.

By ninka1 at 2010-11-16

By ninka1 at 2010-11-16

Uwielbia się czesać , no i całe szczęście bo jest sporo roboty z jego futerkiem.

By ninka1 at 2010-11-16

By ninka1 at 2010-11-16;)

Posted

No to przytulę się jeszcze mocniej......

By ninka1 at 2010-11-16

O teraz wszyscy chcą mnie głaskać a ja jestem szczęśliwy jak nigdy,nawet mi się nie śniło , że moje życie tak się odmieni.

By ninka1 at 2010-11-16

Bardzo, bardzo dziękujemy za taką opiekę dla Cezarka.
Dzięki takim ludziom jak Wy mamy chęć do pracy a także zyskałyśmy nadzieję na odmianę losu dla innych biedaków, które ciągle czekają na swoje
szczęście.

Bardzo nas cieszą fotorelacje Pana Wojtka bo możemy uczestniczyć w szczęśliwej przemianie Bambaryłka w Cezarka.

Opisu przebiegu kąpieli i stanu łazienki po , nie będę przytaczać bo to każdy może sobie wyobrazić.:crazyeye:

Posted

A bo ja wiem co ona się tak szczerzy :lol:

Dziś została drugi raz odrobaczona, niedługo będziemy się szczepić :)

Kaviszon dostał drapak i wypasioną kuwetkę z drzwiczkami :lol: Chyba jest szczęśliwa :)

Posted

cioteczki trzymajcie za Nas jutro kciuki w Kielcach, żeby Nasza obecność, chociaz nie tak liczna jak chciałam przyniosła choć w 0,000% poprawę losu psów..w tej mordowni

Posted

Drogie koleżanki, zajrzyjcie proszę na wątek, ja będę wysyłała paczuszkę - myślę, że w pierwszym tygodniu grudnia, jeżeli któraś z Was może coś do paczuszki dołożyć to będę wdzięczna :lol:
Wątek założyła i prowadzi giselle4, wolontariuszka z Dzierżoniowa
http://www.dogomania.pl/threads/196444-Kobieta-2-dzieci-i-piekna-suczka-owczarka-potrzebna-pomoc-chociaz-przed-Swietami

Posted

Ewciu, chciałabym też cos dorzucic od siebie;) pokupuję, może cos, zobacze co mam w domu i przekarzę Ci jak się spotkamy;) a będziesz w następną sobotę w schronisku?

Posted

śpię :P
" class="ipsImage" alt="">
oglądam TV
niucham :P
pod słońce
spotkałem koleżankę
większe rozmiary fotek - jak wyżej :)

Posted

Kochani ostatnio ucichł wątek a razem z nim adopcje!!! Musimy się wziąśc w garc i zacząc robic ogłoszenia;) tym bardziej, ze nadchodzi zima:( a u nas mnustwo pięknych i wspaniałych psiaków czeka na dom. Wczoraj po rozmowie z NINKA1 zostałam od razu pogoniona do roboty. NINKA1 napisała piękny tekst dla Krecika. Oto ogłoszenia;) niestety stronka psiegranemarzenia wygasła:(:( mam nadzieje, ze tylko tymczasowo!!

allegro.pl/adoptuj-krecika-pies-psy-i1332523204.html

www.morusek.pl/ogloszenie/37000/Adoptuj-Krecika/

www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,22956,Lw==.html

katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Adoptuj-Krecika-W0QQAdIdZ243634449

www.nasipupile.pl/ogloszenia/zobacz/adoptuj-krecika_8079.html

kupiepsa.pl/detail.php?siteid=69097

www.przygarnijzwierzaka.pl

www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=4761512&cid=170

katowice.szerlok.pl/oferta/adoptuj-krecika-ID3XZn.html

petsy.pl/ogloszenia/13/1/34/10728.html

www.ojej.pl

www.pineska.pl/?do=view&id=83954&buyOrSell=2

www.petworld.pl/ogloszenie/psy/adoptuj-krecika/23918

Posted

WSPANIAŁY to mało powiedziane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ten psiak to SKARB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

misiu napisał(a):
WSPANIAŁY to mało powiedziane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ten psiak to SKARB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak dobrze widzieć Miska i Was super