Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='A&S']Pikusia wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/f1166/pikus-malenkie-psie-dziecko-gliwice-143969/#post12775437

:-)

Ada takim młodziaszkom nie koniecznie trzeba zakładać wątki, on jako jedyny z moich allegro, ma 2 obserwatorów, te młode psiaczki z ogłoszeń szybko domki znajdują, te starsze są biedniejsze, dla porównania pikuś ma wejsc na allegro 135 i 2 obserwatorów a ernest 16 wejsc, aukcje wystawiane w tym samym czasie.

Posted

iwonko, nauczyłam sie robic allegro, mogę ci pomoc jezeli sobie zyczysz... ;)

i tak - za ogloszenia biore sie wieczorem. na razie mam zamiar porobic pewnej ilosci alegratki. moze byc? oczywiscie znam inne stronki ;) jak nie ta to inna :-)

Posted

dorobiłam ogłoszenia Mobikowi, Tanii i Pikusiowi na adopcje.org i w ogóle zrobię adopcje.org wszystkim pozostałym, które tego nie mają

zrobione też ogłoszenia dla Generała: alegratka i cafeanimal

nr 8, czyli Fela ma ogłoszenie na alegratka, cafeanimal, adopcje.org

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']dorobiłam ogłoszenia Mobikowi, Tanii i Pikusiowi na adopcje.org i w ogóle zrobię adopcje.org wszystkim pozostałym, które tego nie mają

zrobione też ogłoszenia dla Generała: alegratka i cafeanimal

nr 8, czyli Fela ma ogłoszenie na alegratka, cafeanimal, adopcje.org

dzieki, juz uzupełniam 1 strone

Posted

Kilka godzin temu hasior Hektor znalazł dom w Sosnowcu, przyjechała po niego cała rodzina, dzwonili z drogi, że położyl się grzecznie w samochodzie i nie sprawiał żadnych kłopotów. Ujął ich tym, że ucieszył się na ich widok merdając zamaszyście ogonem.

Posted

no i takie cudo charcikowate trafiło dzisiaj do schroniska, to dziewczynka, a jej właściciel został dzisiaj eksmitowany z mieszkania i suczkę przywiozła do nas policja, nawet się nie bała, jest cudna

Posted

wątek balerona, zaraz go wrzuce na pierwszą ale póki co musze zrobić allegra innym psiakom

http://www.dogomania.pl/forum/f28/nie-zna-zapachu-trawy-od-15-lat-w-schronisku-najmniejszy-najbrzydszy-pies-144044/

dziewczyny jeszcze jedna prośba, psiak z chorzowskiego schroniska, musimy mu pomóc póki jeszcze żyje, żeby inne psy tego malenstwa nie zagryzły, macie jakieś pomysł na dt dla niej?

http://www.dogomania.pl/forum/f28/malutka-przestraszona-iskierka-potrzebujemy-dt-ds-144058/