Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewa gonzales']witajcie cioteczki ! powiem wam ze wlasnie odszukalam watek psiaczka , bo Koala:loveu::loveu:cudny , jest wlasnie u mamy mojej chrzesnicy z Czeladzi , wiec i ja zagladac czesto bede , wiesci pisac wam , bede miec domek Koalisiowy na oku:evil_lol:napewno nie zabraknie Koluni jedzonka ani spacerkow , a i do mnie zawitaja z niuniem nieraz.

A to dobra nowina, lubimy słuchać dobrych wiadomości o naszych psiakach, nie mam wątpliwości, że
Koala ma super domek, osobiście poznałam Panią Mieczysławę i córkę, mam nadzieję ,że chłopak sprawuje się wzorowo?
Może uda się jakąś fotkę podesłać , Koala pięknie pozuje.:multi:

Posted

Kolejne miłe wieści :

"Pani Julio,

miała Pani rację - Barni (takie imię mu pozostawiliśmy) to cudowny
pies!
Przesyłam zdjęcia zrobione mu po pięciu dniach pobytu u nas.

Pozdrawiam gorąco
"

Posted

NINKA1 napisał(a):
Barni? A co to za cudo? Gdzie pojechał? To chyba młody piesek i jaki fajny i psiak i domek.

Barni to piesek , którego wypatrzyłam w schronie. Tak mnie ujął za serce ,że zrobiłam mu ogłoszenia. To jeden z najmilszych psiaków jakie poznałam. Jest młodziutki ma ok. 1-1,5 roku, ale jest bardzo grzeczny i spokojny :)

Posted

Witam.Zadzwoniła dzisiaj do mnie znajoma, żebym jej pomogła pieska znaleźć do adopcji.Może w naszym gliwickim schronisku znalazłaby pieskównę, która spełniłaby jej kryteria.Szukają suczki, kundelki, do 2 lat najlepiej i możliwie jak najmniejszej.Nawet mogłaby być trochę starsza, ale bardzo malutka.Kilka lat temu została im skradziona ich ok 2,5 kg Kropeczka, też kundelka i stąd sentyment do takich malizn.Rozpacz była ogromna, a szukali jej bardzo długo.Znam tę rodzinę od 20 lat i mogę zapewnić, że suni byłoby u nich bardzo dobrze.Ich córka najbardziej przeżyła, zniknięcie Kropeczki, teraz to już chyba 15latka.Na razie sami nie szukali jeszcze w schronisku.Domek byłby w dzielnicy Szobiszowice, okolica ulicy Toszeckiej.Podeślę im też wątek Mikropsiaczków i pewnie coś znajdą.Z góry dziękuję za odpowiedź.

Posted

Tymczasem przyszedł mail od dziewczynki Balbinki i jej super rodzinki:

[FONT=Arial]Późno odpisuję ale cóż, w końcu mam dwójkę dzieci ;). Balbina w[/FONT][FONT=Arial]końcu zaczęła szczekać :). Szczeka na pijaków ! Ja też szczekam na[/FONT][FONT=Arial]pijaków,ma to po mnie :)! Z Pajdusiem dogadują się w miarę ok. Balbina[/FONT][FONT=Arial]czasem warknie ,gdy Pajda chce się dostać do jej koszyka i co[/FONT][FONT=Arial]najważniejsze - BALBINA TO MISTRZ W ZABAWIE Z PIŁECZKAMI !!! Gdyby nie[/FONT][FONT=Arial]odwiedziny u rodziny ,gdzie są yorki ,które kochają piłeczki,nie[/FONT][FONT=Arial]wpadlibyśmy na tą formę zabawy. Potrafi skakać na wysokość pasa :).[/FONT][FONT=Arial]Pajduś nie bawi się tak ale chciał jej zabrać piłkę i było troszkę[/FONT][FONT=Arial]groźno. Sytuację opanowałam <duma> . Razem świetnie chodzą na[/FONT][FONT=Arial]smyczy,ciągną ale można je razem wyprowadzać. Nie daje znaków,że chce[/FONT][FONT=Arial]siku ale wychodzimy po kilkanaście razy. Będę opisywała często ich[/FONT][FONT=Arial]oboje. Zdjęć mało,bo nie miałam czasu zmniejszać większej ilości,gdy[/FONT][FONT=Arial]znajdę czas to to zrobię . Pozdrawiamy- Aga i Tomasz.[/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT]
:evil_lol::evil_lol::loveu:

Posted

Alicja napisał(a):
Pajdo ;) ...bo to chłopczyk :)

Hmmm... no wiem, że to facet :evil_lol:
Tylko myślałam, że on ma na imię Pajda (więc z Pajdą, a może z Pajdem ) , a wychodzi na to, że to Pajdo.
Ważne, że są ;)

Posted

Strasznie się cieszę, że Balbinka jest już w nowym domku-domek w porządku, bardzo fajni Państwo-poznałam osobiście, miała tam iść Jumka moja:(ale Juma przynajmiej ma domek a ta bidulka w kojcu siedziała:(Naprawdę strasznie się cieszę, po przeprowadzce postaram się Państwa odwiedzić i małą