NINKA1 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Julia wlasnie oglądam foty i bardzo żałuje, że pogoda nie dopisała, deszcz popsuł fryzury naszych milusińskich. Ale zdjęcia jak zwykle doskonałe . Myślałam , że nasze haszczaki w domkach ? czy to jakieś nowości ? prawdziwy wysyp mamy chyba tej rasy. Bardzo dziękuję za foty Gacka , teraz moge się zabrać za lansowanie chłopaka , są super. Quote
NINKA1 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Bambaryłek vel Cezarek przypomina się w nowym roku. Zimowy spacerek z przyjaciółmi: P.Anią i Cygusiem By ninka1 at 2011-01-16:lol: Jak trzeba zająć Cygusia legowisko to potrafi być malutki By ninka1 at 2011-01-16:evil_lol: Cezarek nie przestaje nas zaskakiwać, jeszcze niedawno spacerek to było pojęcie obce dla tego psiaka a teraz proszę bardzo jak zmobilizował go nowy kumpel. A zajęcie cudzego legowiska można by zwalić na ślepotę ale ja podejrzewam, że to raczej działanie celowe . :eviltong: Quote
Agucha Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Chciałam bardzo podziękować izabeli1234 (i jej tajemniczej koleżance) za przeprowadzenie wizyty przed-adopcyjnej dla "mojego" Gizma :Rose: :loveu: Niestety tym razem się nie udało, ale będziemy szukać dalej :) Quote
NINKA1 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Kilka fotek całkowicie już zadomowionej i troszkę niesfornej Balbinki. By NINKA1 at 2011-01-16 By NINKA1 at 2011-01-16 By ninka1 at 2011-01-16 By ninka1 at 2011-01-16 By NINKA1 at 2011-01-16 Quote
J_ulia Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 NINKA1 napisał(a):Julia wlasnie oglądam foty i bardzo żałuje, że pogoda nie dopisała, deszcz popsuł fryzury naszych milusińskich. Ale zdjęcia jak zwykle doskonałe . Myślałam , że nasze haszczaki w domkach ? czy to jakieś nowości ? prawdziwy wysyp mamy chyba tej rasy. Bardzo dziękuję za foty Gacka , teraz moge się zabrać za lansowanie chłopaka , są super. Niestety obiektyw przez tą pogodę, deszcz i zmianę temperatur zaparował od wewnątrz i nie szło robić dalej zdjęć. To są nowe chłopaki ;) poprzednie haszczaki to błyy dziewczynki ... i już zostały adoptowane. Masz racje, wysyp jest , ale obawiam się ,że to dopiero początek... Quote
NINKA1 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 To są nowe chłopaki poprzednie haszczaki to błyy dziewczynki ... i już zostały adoptowane. Masz racje, wysyp jest , ale obawiam się ,że to dopiero początek Julia nie strasz nas, jeszcze wiecej haszczaków? Quote
TERESA BORCZ Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 cudne fotki, jak zwykle ! piękny przytulak labcio pożegnał nas i schron tymi fotkami a wszystkich obecnych przy odejściu do nowej rodziny przytulankami nie z tej ziemi, mimo że już był bardzo niecierpliwy do wyjścia!!! SZCZEŚCIA PIĘKNOTO!!!! Quote
J_ulia Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 NINKA1 napisał(a): Julia nie strasz nas, jeszcze wiecej haszczaków? Niestety Na forach stricte psów północy przybywa ich szybciej niż znajdują domu i to przeważnie młode psy od 6 miesięcy do 2 lat... Quote
NINKA1 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Jeszcze trochę Cezarka i jego kumpla Cygusia, tak się cieszę , że jest szczęśliwy, że nie mogę się doczekać nowych zdjęć. A jak już przyjdą to muszę się podzielić ze wszystkimi bo wiem jak lubimy dobre wieści z domków. Czasami trudno uwierzyć, że te psiaki przeżyły traumę bo teraz są takie spokojne i szczęśliwe. Cezarek Luzaczek By ninka1 at 2011-01-17;) Łączy je wspólna przeszłość a teraz wspólny dom By ninka1 at 2011-01-17:lol: Pani Aniu pozdrawiamy i dziękujemy za możliwość oglądania takich scen:lol::lol::lol: Quote
Brysio Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Wczoraj zawiozłyśmy z Izą do domku Liska. Domek cudowny, każdemu psiakowi życzę takiego domku!!!! Quote
Agucha Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 No to już wiem co to za tajemnicza koleżanka była na wizycie z Izą :lol: :) Quote
Korespondentka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='Brysio']Wczoraj zawiozłyśmy z Izą do domku Liska. Domek cudowny, każdemu psiakowi życzę takiego domku!!!! Jak domek cudowny to i moje serce się raduje, bo Lisek cudowny jest. Czy wiecie jakie imię będzie miał w nowym domku ? Quote
Brysio Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Tak Puszek. Pańcia jest cudna, mówie wam, przygotowała mu różne dania( najpierw mięsko, potem suszki i na końcu rosołek, nie zapominając o smakołykach) a jak z Izką protestowałyśmy aby więcej mu nie dawała to mówiła do niego w kuchni : "poczekaj malutki jak sobie pójdą to pańcia Ci da papu" i sie śmiała. Groziła mężowi, że teraz on bedzie dostawał pól miski rosołu, a pies całą, na co mąż się bez sprzeciwów zgodził;) Quote
Brysio Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Agucha napisał(a):No to już wiem co to za tajemnicza koleżanka była na wizycie z Izą :lol: :) a czemu tajemnicza? Quote
Recommended Posts