Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Julia wlasnie oglądam foty i bardzo żałuje, że pogoda nie dopisała, deszcz popsuł fryzury naszych milusińskich. Ale zdjęcia jak zwykle doskonałe . Myślałam , że nasze haszczaki w domkach ? czy to jakieś nowości ? prawdziwy wysyp mamy chyba tej rasy.

Bardzo dziękuję za foty Gacka , teraz moge się zabrać za lansowanie chłopaka , są super.

Posted

Bambaryłek vel Cezarek przypomina się w nowym roku.

Zimowy spacerek z przyjaciółmi: P.Anią i Cygusiem

By ninka1 at 2011-01-16:lol:

Jak trzeba zająć Cygusia legowisko to potrafi być malutki

By ninka1 at 2011-01-16:evil_lol:

Cezarek nie przestaje nas zaskakiwać, jeszcze niedawno spacerek to było pojęcie
obce dla tego psiaka a teraz proszę bardzo jak zmobilizował go nowy kumpel.

A zajęcie cudzego legowiska można by zwalić na ślepotę ale ja podejrzewam, że
to raczej działanie celowe . :eviltong:

Posted

Chciałam bardzo podziękować izabeli1234 (i jej tajemniczej koleżance) za przeprowadzenie wizyty przed-adopcyjnej dla "mojego" Gizma :Rose: :loveu:

Niestety tym razem się nie udało, ale będziemy szukać dalej :)

Posted

NINKA1 napisał(a):
Julia wlasnie oglądam foty i bardzo żałuje, że pogoda nie dopisała, deszcz popsuł fryzury naszych milusińskich. Ale zdjęcia jak zwykle doskonałe . Myślałam , że nasze haszczaki w domkach ? czy to jakieś nowości ? prawdziwy wysyp mamy chyba tej rasy.

Bardzo dziękuję za foty Gacka , teraz moge się zabrać za lansowanie chłopaka , są super.

Niestety obiektyw przez tą pogodę, deszcz i zmianę temperatur zaparował od wewnątrz i nie szło robić dalej zdjęć.

To są nowe chłopaki ;) poprzednie haszczaki to błyy dziewczynki ... i już zostały adoptowane. Masz racje, wysyp jest , ale obawiam się ,że to dopiero początek...

Posted

To są nowe chłopaki poprzednie haszczaki to błyy dziewczynki ... i już zostały adoptowane. Masz racje, wysyp jest , ale obawiam się ,że to dopiero początek

Julia nie strasz nas, jeszcze wiecej haszczaków?

Posted

cudne fotki, jak zwykle ! piękny przytulak labcio pożegnał nas i schron tymi fotkami a wszystkich obecnych przy odejściu do nowej rodziny przytulankami nie z tej ziemi, mimo że już był bardzo niecierpliwy do wyjścia!!! SZCZEŚCIA PIĘKNOTO!!!!

Posted

NINKA1 napisał(a):

Julia nie strasz nas, jeszcze wiecej haszczaków?

Niestety Na forach stricte psów północy przybywa ich szybciej niż znajdują domu i to przeważnie młode psy od 6 miesięcy do 2 lat...

Posted

Jeszcze trochę Cezarka i jego kumpla Cygusia, tak się cieszę , że jest szczęśliwy,
że nie mogę się doczekać nowych zdjęć. A jak już przyjdą to muszę się podzielić ze
wszystkimi bo wiem jak lubimy dobre wieści z domków. Czasami trudno uwierzyć,
że te psiaki przeżyły traumę bo teraz są takie spokojne i szczęśliwe.

Cezarek Luzaczek

By ninka1 at 2011-01-17;)

Łączy je wspólna przeszłość a teraz wspólny dom

By ninka1 at 2011-01-17:lol:

Pani Aniu pozdrawiamy i dziękujemy za możliwość oglądania takich scen:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Brysio']Wczoraj zawiozłyśmy z Izą do domku Liska. Domek cudowny, każdemu psiakowi życzę takiego domku!!!!

Jak domek cudowny to i moje serce się raduje, bo Lisek cudowny jest. Czy wiecie jakie imię będzie miał w nowym domku ?

Posted

Tak Puszek. Pańcia jest cudna, mówie wam, przygotowała mu różne dania( najpierw mięsko, potem suszki i na końcu rosołek, nie zapominając o smakołykach) a jak z Izką protestowałyśmy aby więcej mu nie dawała to mówiła do niego w kuchni : "poczekaj malutki jak sobie pójdą to pańcia Ci da papu" i sie śmiała. Groziła mężowi, że teraz on bedzie dostawał pól miski rosołu, a pies całą, na co mąż się bez sprzeciwów zgodził;)