Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najświezsze wieści z domku Alfowego:D

"
Witam
Alfik zadomowił się już dokumentnie, poznał już chyba każdy cm kw. części mieszkalnej domu i ogrodu, zachowuje się jakby mieszkał tu od zawsze. Spaceruje również po okolicy, na razie na smyczy.
Zaszczepiłem go p. wściekliźnie ale zastanawiałem się z wetem nad szczepionką p. nosówce i innym chorobom, mam prośbę ażeby sprawdzić w rejestrze czy przypadkiem nie był szczepiony, z góry dziękuję za sprawdzenie i odpowiedź.
W załączniku pare obiecanych fotek
Pozdrawiamy serdecznie, przelew dla Fundacji zrobiony"

Posted

W Sylwestrową noc na rynku w Gliwicach znaleziono małego pieska, zadbanego, starszego, bardzo grzecznego. Najpewniej wystraszył sie petard i zgubił się bo na włóczęgę nie wygląda. Przebywa chwilowo u ludzi, którzy go znaleźli ale nie może tam zostać. Pewnie jacyś ludzie go szukają tylko dlaczego nie zadzwonią do schroniska?

Może ktoś zna takiego psiaka?

By ninka1 at 2011-01-09

By ninka1 at 2011-01-09

Posted

Wieści z domku Psotki :

" Witam serdecznie
W załączeniu przesyłam zdjęcia Psotki. Jest bardzo żywa, wesoła, od
razu się zadomowiła.
Z drugą suczką w domu szaleją, biegają z parteru na piętro i z
powrotem. Na podwórko
wychodzą razem, bo jedna drugą woła."

Sunieczka ma wspaniałą rodzinkę i koleżankę . Jest szczęśliwym psiakiem a my możemy się cieszyć z tego i pooglądać zdjęcia.

By ninka1 at 2011-01-09

By ninka1 at 2011-01-09

By ninka1 at 2011-01-09:lol::lol::lol:

Posted

Dzisiaj dostałam wiadomość z domku gdzie obecnie mieszka nasz Dorotek vel Czaruś :)
[FONT=Times New Roman]Piesio bardzo szybko sie zadomowił i zawładną sercami domowników. Ale największym uczuciem darzy "Pana domu" hihih Agnieszka mi napisała "Iza ja już nie mam męża Czaruś ciągle szalej z nim.." super !![/FONT]

[FONT=Times New Roman][/FONT]

Posted

[FONT=Times New Roman]A wczoraj napisała do mnie Pani Jadzia gdzie obecnie mieszka nasza sznaucerka Calineczka vel Sara. Dziewczyna zadomowiła sie już całkowicie. Bardzo szybko nawiązała kontakt zarówno z domownikami. Sara każdego dnia jedzie z Panią Jadzią wspólnie pracować :) Poniżej zdjęcie suni na "prezesowskim fotelu" [/FONT]

[FONT=Times New Roman][/FONT]

Posted

[quote name='izabela1234']Dzisiaj dostałam wiadomość z domku gdzie obecnie mieszka nasz Dorotek vel Czaruś :)
[FONT=Times New Roman]Piesio bardzo szybko sie zadomowił i zawładną sercami domowników. Ale największym uczuciem darzy "Pana domu" hihih Agnieszka mi napisała "Iza ja już nie mam męża Czaruś ciągle szalej z nim.." super !![/FONT]

Moim zdaniem i tak Babcia jest najlepsza:D :):):)

Posted

A to fajne wieści, Dorotek trafił na swoich ludzi , trochę pracy Izka w to włożyła ale warto było. Ciekawe, że psiaki najchętniej przyjażnią się z facetami , tak jest też
z Szarikiem vel Bufim a wydawałoby sie, że to kobitki są takie opiekuńcze i uczuciowe hi,hi.......

Mamy kolejne szczęśliwe zakończenie:lol:

Posted

misiu napisał(a):
A o MISIU to już drogie panie zapomniały ? "(

Mowy nie ma. Misiu to jedna z moich schroniskowych sympatii ;)

Nie mam pewności tylko czy On zalicza sie do grona facetolubnych bo jeśli jest wtulony to raczej w swoją Pańcie:lol::lol:

Posted

Kurcze ależ mu wloski slicznie odrosły. Coś mi sie wydaje że P. Iza tu maczala paluszki :):) Śliczny jest i zawsze bedzie w naszych serduchach . NINKA1 my to mamy szczeście do fajnych ludzi :)