Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Balbinkowa rodzinka przesłała nowe wiadomości:

[FONT=Times New Roman]Noc przespała bardzo dobrze. Apetyt jej dopisuje. Ma jakby łupież ,ale jutro zawitamy do weterynarza i się wyleczy :). Pozdrawiamy.[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]

By ninka1 at 2010-08-23

By NINKA1 at 2010-08-23

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to znowu nasz Max i Pan Jerzy przesyłają pozdrowienia dla naszego schroniska z podziękowaniem
za takiego superowego psiaka i kilka fotek / Max jest po kolejnej kąpieli , wygląda ślicznie:roll:/

By ninka1 at 2010-08-25

By ninka1 at 2010-08-25

By ninka1 at 2010-08-25

By ninka1 at 2010-08-25:loveu:

Posted

Dziewczyny zobaczcie to cudo:roll: , piesek ok.3-4 lata, śliczne ząbki, delikatne futerko i cudny charakter
po prostu przyjaciel całego świata. Liże jak szatan każdego i daje obie łapki , przepies!!!!!!!!!!!!
Nie zaczepia psów a do ludzi lgnie bez opamiętania. Mieszka z Barankiem w boksie, świeżo odzyskany
z pod kołtunów i dredów, jestem w nim zakochana bez pamięci ;)

By ninka1 at 2010-08-25

By ninka1 at 2010-08-25

Szukam najlepszego domu dla Milutkiego!!!!!!!!!!!

Posted

Aktualizacja 1,2 i 3 stronki

Wydane:
nr 8 Misio i Rysio
nr 26 Boksio
nr 30 Kluska
nr 30 Ropuszka uśpiona :(
nr 48 Klementyna
nr 62 Balbina
nr78 Guliwer
nr104 frytka
106 i 141 Fela
114 Żabka
126 Samanta
133 Piotruś

Posted

jetek napisał(a):
Aktualizacja 1,2 i 3 stronki

Wydane:
nr 8 Misio i Rysio
nr 26 Boksio
nr 30 Kluska
nr 30 Ropuszka uśpiona :(
nr 48 Klementyna
nr 62 Balbina
nr78 Guliwer
nr104 frytka
106 i 141 Fela
114 Żabka
126 Samanta
133 Piotruś

jak mogę zapytać..Boksio to kochane Boksio oddane co kiedyś duże piękne i wróciło?., zakochane w ludziach znalazło domek????Boshe nie możliwe, ten Boksio znalazł domek????Aż się poryczałam i nie wierzę....jak ktoś tylko napisze..za słowo potwierdzenia będe wdzięczna...nie zdążyłam przyjechac i z nim wyjść...a tak o nim myslę., Pani 'jatek:)do jakiej rodziny trafił?byli zdecydowani?On mi się po nocach śnił, pomimo, że go dwa razy widziałam....pozdrawiam i przepraszam za kłopot

Posted

Chciałm niesmiało spytać o wczorajszego kotka ( koteke?- biało rudawa ). Wiem że był bardzo głodny, nie zdązyłam go napoić we wczorajszym zamieszniu.. dośc niestabilnie układał/ła sie na rekach i właściwie nie wiem co z nim,ą....nie zdazyłam nawet go wymiziac na dowidzenia, prosze go/ją pozdrowic, mam nadzieje, ze kotek jest tylko osłabiony i szybko znajdzie domek. pozdrawiam

Posted

A i chciałam podziekowac Pani ze Schroniska za transport po tego Kota :) i Pani Elzbiecie wolontariuszce , kóra spadła mi z nieba podajac numer telefonu do schroniska ...Kotku trzymaj się !

Posted

Nie wytrzymałam i tam pojechałam. Sen mi nie dawał spokoju hehe. Oczywiście udawałam, ze jestem na spacerku (tak aby nikt sie nie domyślił po co tam chodze), ponieważ domek jest niedaleko lasu i małego komisu samochodowego więc mogłam się pokręcic. I co? spotkałam KLUSKĘ ;) była na spacerku z dwoma dziewczynkami. Wesoła, ogon uniesiony do góry, główka też;) na czarnej smyczce, przeszła sobie koło mnie jakies 4 metry i poszła dalej z właścicielka. Nie zwróciła uwagi na mnie, ja też udawałam, ze jej nie znam więc nikt się niczego nie domyślił. Ale się ciesze, ze ma domek ;) Mam nadzieje, że ludzie którzy ją wzieli są ok ;)

Posted

Brysio napisał(a):
Nie wytrzymałam i tam pojechałam. Sen mi nie dawał spokoju hehe. Oczywiście udawałam, ze jestem na spacerku (tak aby nikt sie nie domyślił po co tam chodze), ponieważ domek jest niedaleko lasu i małego komisu samochodowego więc mogłam się pokręcic. I co? spotkałam KLUSKĘ ;) była na spacerku z dwoma dziewczynkami. Wesoła, ogon uniesiony do góry, główka też;) na czarnej smyczce, przeszła sobie koło mnie jakies 4 metry i poszła dalej z właścicielka. Nie zwróciła uwagi na mnie, ja też udawałam, ze jej nie znam więc nikt się niczego nie domyślił. Ale się ciesze, ze ma domek ;) Mam nadzieje, że ludzie którzy ją wzieli są ok ;)

Brysio, jesteś niesamowita!!!