Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']Narazie wszystko idzie dobrze, Pani już jest po rozmowie z kierowniczką, wizyta jest właśnie umawiana, zaraz potem transport który nie powinien stanowić problemu. Pani brzmi miło i sensownie, a domek zapowiada się dobrze. Czekamy na wynik wizyty i natychmiast napiszemy o wynikach. Pani zgadza sie także na wizyte poadopcyjną i podpisanie stosownej umowy.:lol:

[quote name='izabela1234'][FONT=Times New Roman]Sprawa Gizelki wygląda następująco w sobotę po schronisku zabieram ją na kąpano do mnie a w niedzielę z NINKĄ1 jedziemy do Krakowa do babeczki. Zabieramy ze sobą już Gizelę. Jak wizyta wypadnie fajnie Gizelka zostanie w nowym domku. Taki jest plan. Trzymajcie kciuki [/FONT]

Ooo teraz doczytałam - super! To trzymam mocno kciuki i czekam na dobre wiadomości :)

Posted

Shania napisał(a):
A nie da się sprawdzić?
Domek, właściciel???
Ktoś był tam?

oczywiscie ze był
pies przebywa na tyłach sklepu wiec non stop tam ktos jest włascicel,pracownicy,dostawcy

Posted

[quote name='GPooLCLD']NINKA1, wiesz coś o tym pudelkowatym ? Wrzucę go na wątek pudli i porobimy mu ogłoszenia:p

Dzięki, właśnie go pozwolilam sobie wklić na wątek pudelków i opisałam . Wiecej wiadomosci moze podać Jetek

Posted

[FONT=Times New Roman]Śliczny jamnikowaty pienio. Nas spacerku radośnie brykał. Bardzo dobrze chodzi na smyczy. Uwielbia się bawić biega z patykiem jak oszalały !! Z pyszczka widać że to starszy piesio ale całkiem nieźle się trzyma. Trzeba koniecznie szukac mu domku. Dziewczyny proszę o pomoc w ogłoszeniach !! [/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Czy ten pyszczek nie zasługuje na nowy domek !!!!

[/FONT]

Posted

widzę że jest masa nowych psiaków (przejrzałam ok 20 stron) ale nigdzie nie znalazłam aktualizacji od Basi o psiakach które poszły do domku, bez tego nie rusze bo nie bedzie miejsca dla nowych psów. Prosze o szybką aktualizacje, bede miała troszke czasu w tym tygodniu, później znów przez dłuższy czas mogę być niedostępna.

Posted

Dziewczyny wszystkie czekamy na tą aktualizacje bo ogłoszenia ciężko robić , sporo było adopcji,
Basia ma już spisane wiadomość tylko wkleić , może dzisiaj znajdzie czas?

Posted

Gizela w swoim nowym domku a raczej na swoim placu zabaw

By ninka1 at 2010-08-01

By ninka1 at 2010-08-01

To dziewczynka, która wybrała Gizelę sposród dziesiątek innych psiaków i walczyła o nią z determinacją kiedy babcia już traciła nadzieję,że sunia do nich przyjedzie

By NINKA1 at 2010-08-01

Posted

Podaję aktualizację 1,2 i 3 strony

2 -Ruda sunia umarła
9- Miodek umarł
11 Kropeczka adoptowana
17 -Piotruś adoptowany
25 szczeniory adoptowane
30 Telimena adoptowana
31 Frycek adoptowany
32 szczeniak umarł
33 szczeniak adoptowany