Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo pilnie szukam kogos do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej -jeszcze dzis w gliwicach ,ul Staszca.
chodzi o psa przyblede ,kolezanka znalazla w polu ,musi go jk najszybciej wyadoptowac bo praca nie pozwala na psa ,a do schronu nie odda go ,i jest domek chetny w gliwicach ,jutro mialaby go zawiezc ,prosze o pomoc.

Posted

[quote name='Ola la']izabela1234 przecudne zdjęcia Bezimiennego vel. Gucia z nowego domku!:multi:
Chlopak trafil do raju.A zdjecie z dzieckiem obezwladniające :loveu:

Kochana i to Ty sie do tego przyczynłaś:)

Posted

Dzisiaj zadzwoniła miła pani z Warszawy w sprawie Maji, w związku z tym potrzebna jest wizyta i ewentualny transport np. do Łodzi ( w połowie drogi )

Posted

Pan który oddal Piotrusia na drugi dzień, był dzisiaj w Schronisku i pytał o jego zdrowie. Powiedział że to bardzo grzeczny, mądry i dobrze ułożony piesek. Jest nauczony czystości, nie jest namolny i rozumie co się do niego mówi :)

Posted

jetek napisał(a):
Pan który oddal Piotrusia na drugi dzień, był dzisiaj w Schronisku i pytał o jego zdrowie. Powiedział że to bardzo grzeczny, mądry i dobrze ułożony piesek. Jest nauczony czystości, nie jest namolny i rozumie co się do niego mówi :)

spotkałam Pana w piątek w lecznicy zaraz po adopcji, poznałam naszego psiaczka, a zapach utwierdził mnie w tym ze to nasz podopieczny. Zaczepiłam Pana, podałam maila prosząc o zdjęcia. Mówił mi że piesek ma biegunke. Córeczka która prowadziła pieska nie wygladała na bardzo zadowoloną z nowego pieska, wiec przeszla mi mysl ze mały wróci do schronu, takie jakies przeczucie :(

co do piatku to jestem w pracy, a chętnie bym przyszła na festyn...

Posted

proszę o polecenie, jeśli w ogóle istnieje coś takiego jak lepsze/gorsze schronisko..
jeżeli wiecie, że w którymś są lepsze warunki ("nietragiczne") to proszę o wskazanie gdzie

zostawiono mi 3letnią rasową i zadbaną bokserkę..
zajmuję się nią od tygodnia, jeśli do niedzieli nie znajdę nowego domu będę zmuszona ją oddać

bardzo dziękuję za wszelkie namiary i uwagi

Magdalena

znalazłam takie ogłoszenie na goldenline w grupie Aby pomóc w 48 godzin

Posted

Jetek gdybym wcześniej wiedziała to nie brałabym na siebie dyżuru w biurze ale teraz nie mam już wyjścia , wszystkie
dziewczyny moje mają tzw długi weekend a ja pracujący piątek

Wieści od naszedo Guzika: chłopak ma full serwis , wizyta u weterynarza, odrobaczanie , nowe miseczki na stojaczku, kocyk, kąpiel ,szczotkowanie,
zestaw witamin / 56zł/ hi,hi, . Pani Ola zadbała o Guziora fantastycznie i nie może się doczekać wizyty poadopcyjnej żeby się pochwalić wynikami
zabiegów. Ale przyznała, że Guzik też się stara i jest bardzo grzeczny i kochany. Nie wiem tylko jak mu wytłumaczyła, że w dzień może lezeć
na wersalce a w nocy nie.Podobno grzecznie idzie spać na swoje posłanie.

Posted

jetek napisał(a):

W takim razie dlaczego go oddał??????????????

Posted

jesli jeszcze potrzebna jest pomoc to ja mam jutro wolne wiec moge pomóc;)

a z jakich okolic Warszawy hest babka od Maji? napisze do paru osób ale musze wiedziec cos więcej;)

Posted

[quote name='jetek']Moje drogie, potrzebuję waszej pomocy w piątek na festynie i imprezie szkolnej w Łabędach o 10.30, czy ktoś jest wolny w tym czasie?

[FONT=Times New Roman]Ja niestety też odpadam jestem w pracy szkoda że wcześniej nie było sygnału inaczej bym sobie to zorganizowała :([/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Basia czy piątek w schronisku w związku z festynem jest aktualny??[/FONT]

Posted

[video]http://w523.wrzuta.pl/plik/0Sk9WzCiKN0/metamorfozy-_psiaki_z_gliwickiego_schronu_juz_w[/video]

ok to jest prezentacja psiaków z naszego schroniska, które znalazły domek, mam nadzieje, ze da się zobaczyc i, ze niczego nie schrzaniłam. Jesli ktos bedzie oglądał to włączcie sobie głos ;)

Posted

Brysio napisał(a):
[video]http://w523.wrzuta.pl/plik/0Sk9WzCiKN0/metamorfozy-_psiaki_z_gliwickiego_schronu_juz_w[/video]

ok to jest prezentacja psiaków z naszego schroniska, które znalazły domek, mam nadzieje, ze da się zobaczyc i, ze niczego nie schrzaniłam. Jesli ktos bedzie oglądał to włączcie sobie głos ;)

brysiu - a co to za plik i jakie ma rozszerzenie - bo z tego co widzę normalnie otworzyć się tego nie da na wrzucie ( wrzuta obcina zbyt długie nazwy plików )

Posted

Malwi napisał(a):
oki już wiem ;) powerpoint ;)

tak tak, z tego co widze trzeba go sciagnąc i zapisac na kompie a potem otworzyc za pomocą power point. Nie wiem czemu nie można zobaczyc na wrzucie normalnie. Moze ktos pomoże?