jetek Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Uploaded with ImageShack.us Arabella, ok 1,5 roku, duża, łagodna dziewczyna, jeszcze przed sterylizacją Quote
jetek Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Uploaded with ImageShack.us Buba, 6 m-cy, energiczna, średnia Quote
jetek Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Uploaded with ImageShack.us Pimki, 5 miesieczna, średnia suczka, żywe srebro Quote
jetek Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Iwonko, podaje aktualizacje pierwszej i drugiej strony adoptowane nr 9 Tosiek u starszej Pani w Gliwicach nr 14 Tofik nr 25 Pipi nr 31 Guzik nr 32 Arabelka (zgłosiła się corka zmarlego własciciela) nr 34 Gremlinka w Kocim Świecie nr 36 Rulon nr 73 bokser Maksio nr 90 Marchewka ( Marchewka ze swoją córką Pipi sa w dwóch różnych domach ale w jednej rodzinie) Quote
NINKA1 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Dziewczyny zobaczcie jak Słodziol Guzik :lol: rozpoczyna nowe życie w przecudnym domku. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Korespondentka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Jeszcze parę zdjęć cudownej Kariny ( str.240, post 2398 ) Zdjęcia z wczorajszego spaceru, nie dość że śliczna, to jeszcze bardzo kontaktowa - szczególne względy miała u niej Karolina, czyli możliwe, że Karina miała kontakt z dziećmi. Całą sobą mówiła : baw się ze mną, skacz, brykaj :lol: Na każdym zdjęciu wygląda tak, jakby się śmiała. Quote
NINKA1 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 A to TOFIK piesek przemiły ze swoją nową panią. Pani jest nim zachwycona a on nią. Podobno długo czekał na nowe życie nie wiedzieć czemu bo bardzo grzeczny z niego psiaczek.:lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
Korespondentka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 I jeszcze Gucio - Pan o Mało co Jamnik :-) ( str.240, post 2395 ), ja bym nie powiedziała, że nieśmiały ( no może troszeczkę)... jak na jamnika przystało : zdjęcie mi zrobisz jak JA będę miał na to ochotę, wolę pobiegać, powęszyć, zobaczyć co dobrego trzymasz w łapce... Quote
jetek Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 No w pierwszym kontakcie niesmiały troszeczkę, cały tydzień chowal się w kąciku i i rozgladał się niepewnie. Quote
NINKA1 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 A to moje dziewczynki wykorzystują pogodę na maksa By ninka1 at 2010-05-30 By ninka1 at 2010-05-30 By ninka1 at 2010-05-30 Quote
NINKA1 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 A tak się to kończy wieczorem By ninka1 at 2010-05-30 By ninka1 at 2010-05-30 Quote
zapka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Cześć cioteczki, piszę do was w pewnej sprawie. Dzwoni do mnie pani z Gliwic i chce adoptować od nas ze schronu katowickiego psiaka (jeszcze nie zdecydowała którego), ale czy ewentualnie mógłby ktoś przeprowadzić wizytę przedadopcyjną u niej? Ona mieszka w Sośnicy, czyli tam gdzieś w okolicach waszego schronu, nazywa się Ewa Niedźwiedzka. Trochę się dziwię że nie chce psa od was, w końcu ma bliżej. Po rozmowie wywnioskowałam że nie jestem pierwszą osobą z którą chce załatwić adopcje psa. Quote
jetek Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Chętnie tam zajrzę w poniedziałek lub we wtorek. Nazwisko nic mi nie mówi ale może na miejscu coś się wyjaśni. Quote
jetek Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Ninka, jak to dobrze że zawiozlyście Guzika do domku :), Tofik chyba też będzie miał dobrze, a Sabinka u Ciebie wygląda jak po niezłej imprezie ;) Quote
TERESA BORCZ Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 rozmawiałam dzisiaj z panią NiedzwiedzkĄ w sprawie adpcji cloe, widać nie jest zecydowana ale wizytowac można . jestem z nią bardzo konkretnie umowiona na jutro więć połaczymy może siły i zbaczymy co jest grane. Quote
zapka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']rozmawiałam dzisiaj z panią NiedzwiedzkĄ w sprawie adpcji cloe, widać nie jest zecydowana ale wizytowac można . jestem z nią bardzo konkretnie umowiona na jutro więć połaczymy może siły i zbaczymy co jest grane. na razie pani wycofała się z adopcji naszych psów, ona bardzo chce "jakiegoś" rasowego i mówiła właśnie że ma inną ofertę. Mam wrażenie że pani chce rasowego obojętnie jakiego, bo chciała huskiego, owczarka, labradora lub yorka - "bo one są teraz popularne" Także dzięki jetek, ale na razie wstrzymamy się z wizytą, zobaczymy co Tersesa powie. Quote
NINKA1 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Iwonko POBUDKA!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny wkleiły kilka nowych psiaków a Basia zrobiła remanent na 1 i 2 stronce. Jak będzie jeszcze miejsce to dostaniesz w sobotę nowości. A może sama będziesz mogła wpaść do schroniska ??????? Quote
iwona213 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 dzieki Ninka za poganiania, potrzebne mi to jest ;) juz sie zabieram do aktualizacji... co do soboty to pracuje do 14, jesli nie bede miała w sobote gości to po pracy postaram sie wpaśc na chwilke :) Quote
NINKA1 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 iwona213 napisał(a):dzieki Ninka za poganiania, potrzebne mi to jest ;) juz sie zabieram do aktualizacji... co do soboty to pracuje do 14, jesli nie bede miała w sobote gości to po pracy postaram sie wpaśc na chwilke :) Iwonko z poganianiem czy bez jesteś świetna;) Quote
iwona213 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 gotowe, dobranoc ;) zostały 2 wolne miejsca... Basiu a czy Piotruś nr 17 jest jeszcze w schronisku?? nie został czasem adoptowany w piatek?? Quote
jetek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='zapka']na razie pani wycofała się z adopcji naszych psów, ona bardzo chce "jakiegoś" rasowego i mówiła właśnie że ma inną ofertę. Mam wrażenie że pani chce rasowego obojętnie jakiego, bo chciała huskiego, owczarka, labradora lub yorka - "bo one są teraz popularne" Także dzięki jetek, ale na razie wstrzymamy się z wizytą, zobaczymy co Tersesa powie. Nie przeczytałam wczoraj tej informacji i pojechałam po pracy do tej Pani, nie było jej w domu tylko córka z poddenerwowanym kocurem. Zapytałam czy kot zgadza się z psami i dziewczyna powiedziała że nie za bardzo ale nie bedzie ze mna rozmawiała kiedy mamy nie ma w domu. Mieszkanie jest malutkie, pokój z kuchnia plus kot. Quote
jetek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Uploaded with ImageShack.us Guliwer, 7 miesiecy, raczej duży, energiczny, nieufny Quote
jetek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Uploaded with ImageShack.us Kubuś, 4 miesiące, średni, miły szczenior Quote
jetek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Uploaded with ImageShack.us Kuleczka, 6 tygodni, maleństwo bez mamy Quote
jetek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 iwona213 napisał(a):gotowe, dobranoc ;) zostały 2 wolne miejsca... Basiu a czy Piotruś nr 17 jest jeszcze w schronisku?? nie został czasem adoptowany w piatek?? Piotruś został wydany i oddany (kaszle i ma biegunkę) Quote
Recommended Posts