Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwonko, podaje aktualizacje pierwszej i drugiej strony

adoptowane
nr 9 Tosiek u starszej Pani w Gliwicach
nr 14 Tofik
nr 25 Pipi
nr 31 Guzik
nr 32 Arabelka (zgłosiła się corka zmarlego własciciela)
nr 34 Gremlinka w Kocim Świecie
nr 36 Rulon
nr 73 bokser Maksio
nr 90 Marchewka ( Marchewka ze swoją córką Pipi sa w dwóch różnych domach ale w jednej rodzinie)

Posted

Jeszcze parę zdjęć cudownej Kariny ( str.240, post 2398 )
Zdjęcia z wczorajszego spaceru, nie dość że śliczna, to jeszcze bardzo kontaktowa - szczególne względy miała u niej Karolina, czyli możliwe, że Karina miała kontakt z dziećmi. Całą sobą mówiła : baw się ze mną, skacz, brykaj :lol:
Na każdym zdjęciu wygląda tak, jakby się śmiała.

Posted

A to TOFIK piesek przemiły ze swoją nową panią. Pani jest nim zachwycona
a on nią. Podobno długo czekał na nowe życie nie wiedzieć czemu bo bardzo
grzeczny z niego psiaczek.:lol:

Uploaded with ImageShack.us

Posted

I jeszcze Gucio - Pan o Mało co Jamnik :-) ( str.240, post 2395 ), ja bym nie powiedziała, że nieśmiały ( no może troszeczkę)... jak na jamnika przystało : zdjęcie mi zrobisz jak JA będę miał na to ochotę, wolę pobiegać, powęszyć, zobaczyć co dobrego trzymasz w łapce...

Posted

Cześć cioteczki, piszę do was w pewnej sprawie. Dzwoni do mnie pani z Gliwic i chce adoptować od nas ze schronu katowickiego psiaka (jeszcze nie zdecydowała którego), ale czy ewentualnie mógłby ktoś przeprowadzić wizytę przedadopcyjną u niej? Ona mieszka w Sośnicy, czyli tam gdzieś w okolicach waszego schronu, nazywa się Ewa Niedźwiedzka. Trochę się dziwię że nie chce psa od was, w końcu ma bliżej. Po rozmowie wywnioskowałam że nie jestem pierwszą osobą z którą chce załatwić adopcje psa.

Posted

Ninka, jak to dobrze że zawiozlyście Guzika do domku :), Tofik chyba też będzie miał dobrze, a Sabinka u Ciebie wygląda jak po niezłej imprezie ;)

Posted

rozmawiałam dzisiaj z panią NiedzwiedzkĄ w sprawie adpcji cloe, widać nie jest zecydowana ale wizytowac można . jestem z nią bardzo konkretnie umowiona na jutro więć połaczymy może siły i zbaczymy co jest grane.

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']rozmawiałam dzisiaj z panią NiedzwiedzkĄ w sprawie adpcji cloe, widać nie jest zecydowana ale wizytowac można . jestem z nią bardzo konkretnie umowiona na jutro więć połaczymy może siły i zbaczymy co jest grane.

na razie pani wycofała się z adopcji naszych psów, ona bardzo chce "jakiegoś" rasowego i mówiła właśnie że ma inną ofertę. Mam wrażenie że pani chce rasowego obojętnie jakiego, bo chciała huskiego, owczarka, labradora lub yorka - "bo one są teraz popularne"

Także dzięki jetek, ale na razie wstrzymamy się z wizytą, zobaczymy co Tersesa powie.

Posted

Iwonko POBUDKA!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny wkleiły kilka nowych psiaków a Basia zrobiła remanent na 1 i 2 stronce. Jak będzie jeszcze miejsce to dostaniesz
w sobotę nowości. A może sama będziesz mogła wpaść do schroniska ???????

Posted

dzieki Ninka za poganiania, potrzebne mi to jest ;) juz sie zabieram do aktualizacji... co do soboty to pracuje do 14, jesli nie bede miała w sobote gości to po pracy postaram sie wpaśc na chwilke :)

Posted

iwona213 napisał(a):
dzieki Ninka za poganiania, potrzebne mi to jest ;) juz sie zabieram do aktualizacji... co do soboty to pracuje do 14, jesli nie bede miała w sobote gości to po pracy postaram sie wpaśc na chwilke :)

Iwonko z poganianiem czy bez jesteś świetna;)

Posted

[quote name='zapka']na razie pani wycofała się z adopcji naszych psów, ona bardzo chce "jakiegoś" rasowego i mówiła właśnie że ma inną ofertę. Mam wrażenie że pani chce rasowego obojętnie jakiego, bo chciała huskiego, owczarka, labradora lub yorka - "bo one są teraz popularne"

Także dzięki jetek, ale na razie wstrzymamy się z wizytą, zobaczymy co Tersesa powie.

Nie przeczytałam wczoraj tej informacji i pojechałam po pracy do tej Pani, nie było jej w domu tylko córka z poddenerwowanym kocurem. Zapytałam czy kot zgadza się z psami i dziewczyna powiedziała że nie za bardzo ale nie bedzie ze mna rozmawiała kiedy mamy nie ma w domu. Mieszkanie jest malutkie, pokój z kuchnia plus kot.

Posted

iwona213 napisał(a):
gotowe, dobranoc ;)

zostały 2 wolne miejsca...

Basiu a czy Piotruś nr 17 jest jeszcze w schronisku?? nie został czasem adoptowany w piatek??

Piotruś został wydany i oddany (kaszle i ma biegunkę)