Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dusje dziekuję za zdjęcia, kochany Kubuś, piękną ma sierść a był taki skołtuniony bidulek. Dzisiaj mogę powiedzieć, że cieszę się z tego, iż poprzednia adopcja była nieudana i wrócił do schroniska, teraz ma raj na ziemi :lol:

izunia faktycznie uciekła mi śnieżka, juz poprawiłam. Co do Franka to usunełam nr 50, 10 miesięcznego szczeniaka trache astowatego, mam nadzieje że jego też nie ma już w schronisku... czekam w takim razie na potwierdzenie co do nr 73 (tylko nr 73 to Maksio nasz bokser a nie Franek, hmmm...

Ninko to ja przepraszam że to tak długotrwało, chciałam uzupełnić wczoraj ale zasneło mi sie ze zmęczenia i obudziłam się o 1.15 i juz nie miałam siły. Postaram sie poprawić :) no i mam nadzieje że w sobote pojawie się wkońcu w schronisku :multi:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwonko nr 50 Franek jest adoptowany , dobrze zrobiłaś a co do nr 73 to jest rzeczywiście Maksio i nie wiem nic na jego temat. Może Iza ma jakieś wiadomości ale najlepiej to jeszcze potwierdzić u kierowniczki.

Posted

rito, bedzie robiona wizyta w JAWORZNIE lada godzina od piątku począwszy dla zuzlikowej. Jest z Jaworzna Lunarmaid, no i jest prawdopodobne że ja też pojadę stąd. podaj namiary to może obie wizyty się uda zrobić razem W sobotę deklarowała też pomoc cioteczka z Dąbrowy Górniczej.

Posted

hej

mam big prośbę, czy ktoś z Was mógłby zrobić wizytę przedadopcyjną w Gliwicach??? Mamy chętnego na naszą Tosię w Gliwicach, a my z Wrocławia :( Zależy nam żeby to był dobry domek, ale czas też nagli bo tymczas się kończy. Najlepiej dziś wieczorem... bardzo Was proszę o pomoc. Wszelkie namiary podam jak ktoś się zgodzi

a to jest Tosia http://allegro.pl/item1051489274_tosia_sliczny_grzeczny_szczeniak.html

Posted

[quote name='nesssssa']hej

mam big prośbę, czy ktoś z Was mógłby zrobić wizytę przedadopcyjną w Gliwicach??? Mamy chętnego na naszą Tosię w Gliwicach, a my z Wrocławia :( Zależy nam żeby to był dobry domek, ale czas też nagli bo tymczas się kończy. Najlepiej dziś wieczorem... bardzo Was proszę o pomoc. Wszelkie namiary podam jak ktoś się zgodzi

a to jest Tosia http://allegro.pl/item1051489274_tosia_sliczny_grzeczny_szczeniak.html

proszę o namiary, znam wiele adresow w Gliwicach pod które nie wolno wydawać zwierzat

Posted

Iza dzięki, on jest przefajny ale tak strasznie przerażony , że trudno go wyłapać na spacer. Trzeba chłopaka poogłaszać

Basiu proszę zerknij na te zdjęcia i napisz parę słów o nim. Byłam z nim na spacerku na prośbę Kasi . Trudno było go
namówić na wyjście z kojca ale na spacerku okazał się bardzo miłym i grzecznym psiakiem. On boi się tego
jazgotu kumpli i dlatego chyba jest taki wypłoszony.