Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękuje za dodatkowe info o psoakach i bardzo proszę jeszcze o uzupełnienie informacji o pozostałych, będzie do ogłoszeń. Przy tylu psiakach to ja jau zaczynam dostawac kręcka i mieszam;]

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odnośnie Stanisława (naszego bernasia) dodam tylko jeszcze, że chłopak jest zdecydowanie zbyt chudy... Patrząc na niego nie widać tego ze względu na sporą ilość sierści, ale pod tym wszystkim jest zbyt dobrze wyczuwalny kręgosłup i żebra... Stanisław jest wspaniałym psem ale bardzo zaniedbanym (kołtuny, których miał całą mase, niedowaga).
Tak jak już wspomniałam wcześniej, nasz duży chłopak skradł mi serce :) Dziś też wyjdziemy na spacer ;)

Posted

iwona213 napisał(a):
Bryśka byłyscie może u kotów?? Basia mówiła coś o kotce oddanej przez właściciela która ma 6 lat, wiesz cos moze o niej?? siedzi mi cały czas w głowie ta kicia... były dzisiaj jakieś adopcje?? Była ta Pani z Tarnowskich Gór??

Iwonka niestety nie widziałam się z kotami:(

Posted

Nie nie to nie Misio, Misio jest juz w hoteliku to inna bida;( Prawdopodobnie juz bardzo długo u nas jest

Kochane ciotki pamiętacie sparaliżowaną Biankę z naszego schronu? Sunia potrzebuje ciągle naszej pomocy, zapraszam na wątek, który ostatnio przygasł pomoc i na bazarek, który dla niej przygotowałam

wątek Bianeczki

www.dogomania.pl/threads/171900-MaA-a-sparaliA-owana-Bianka-ma-szanse-chodzic-ZNA-W-POTRZEBUJEMY-POMOCY-FINANSOWEJ

Bazarek dla Bianeczki

www.dogomania.pl/threads/182686-Bazarek-ksiAE-A-kowy-dla-sparaliA-owanej-Bianki-do-6-kwietnia-godz-22-ZAPRASZAM

Posted

Myślałam że Dziadeczek to taki piesek który uciekł, był w schronisku w Zabrzu, potem go adoptowali nieodpowiedni ludzie i słuch po nim zaginął :(.
Myślałam że to może on.
Psiak miał o. 10 lat.
Miał na imię Miodzik.

Posted

Brysio napisał(a):
Szczerze mówiąc to nie wiem ile on jest u nas jak p. Basia będzie dostępna to pewnie napisze;)

Miodzik zaginął mniej więcej rok temu.
Był podobny do Dziadeczka.
Ale pewnie to nie on.

Posted

Calineczka, nieziemsko spokojna i ułożona sunia;)

[FONT=Tahoma][/FONT]

[FONT=Tahoma][/FONT]

[FONT=Tahoma][/FONT]

[FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT]
[/FONT]

Posted

Agnieszka103 napisał(a):
Kochana, a jest możliwość dodania jeszcze do bazarku innych książek? Chodzi o to, że chętnie dałabym swoje książki. Zawsze to ewentualnie dodatkowe pieniądze dla Bianki

Jasne, ze tak;) jak zrobisz zdjęcia to daj znac wysle Ci maila;)